- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Sağolasın tatlım benim bitmedi ama sende bişey kalmamış kız daha nerene zayıflıcan
Tam normalsin bana göre
çok sağol canım göbeğimde bacaklarımda ve kalçamda biraz fazlalık var onlar erisin istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın tatlım benim bitmedi ama sende bişey kalmamış kız daha nerene zayıflıcan
Tam normalsin bana göre
Fusun ablabkg iyi masallah :)
Damlacigim seni ve hhaticeyi de goremedik
Bugün tek sebze çorbası yapacaktım ama dününde verdiği açlıkla dayanamadım
Artık başım dönmeye ayakta duramamaya başladım
Akşam biraz fazla oldu ama erken saatte yedim
Artı çıkarsamda ne yapayım
1 gün dayanıyorum ama 2.gün dayanımıyom
Kalkınca 1 armut
12.00 2 tabak sebze çorbası unsuz
14.30 1 tabak s.çorbası
16.30 etli türlü yoğurt 2 dil Ekm.
Su3 lt geçer
Yemekten sonra biraz zaman geçince yürüyüş yapıcam
evet yaa cok bsy yokkiBugün tek sebze çorbası yapacaktım ama dününde verdiği açlıkla dayanamadım
Artık başım dönmeye ayakta duramamaya başladım
Akşam biraz fazla oldu ama erken saatte yedim
Artı çıkarsamda ne yapayım
1 gün dayanıyorum ama 2.gün dayanımıyom
Kalkınca 1 armut
12.00 2 tabak sebze çorbası unsuz
14.30 1 tabak s.çorbası
16.30 etli türlü yoğurt 2 dil Ekm.
Su3 lt geçer
Yemekten sonra biraz zaman geçince yürüyüş yapıcam
Yediklerinde abarti yok ablacigim ekmek olmasa olurduda iki fazla yurur yakarsin
o kadar zorlama canım kendini menün gayet iyi gözüküyor ekmeği akşam yemişsin ama erken yemişsin sorun olmaz bence suyuda iyi içmişsin
Çiğ köfteyi erken yediğine göre sorun olmaz cnmBugunki menum.. sabah saat 7:00 de bi kase yogurt.. 5 tane hurma.. daha sora yuruyus ve kardiyo egzersizleri. Saat 9:00 da kahvalti.. haslanmis yumurta,dereotu maydonoz bi tutam.. bide 4 yaprak kivircik.. kucuk dilim peynir.. 3 zeytin domates salatalik.. ve bitki cayim.. daha sora saat: 15:00 te az kiyilmis tavuk doner.. (cok az ve az yagli )2 kasik pilav.. sora saat00 de cigkofte ceyrek porsiyon. Ayran bide.. menuyu burda kapadim.bugun disarda oldugum icin azar azar zararsiz bi sekilde atlattim. Sunnet mevlidi vardi ( azicik kiyindan yiyip oldugu gibi esime verdim yesin diye) haricinde cok dolandik yuruduk bu yediklerim hic kalir yani isimlere aldanmayin:)
Normalde ekmek fazlada neyse bugünlük böyle olduevet yaa cok bsy yokki
Valla senin gibi olsam ben daha neler götürürdüm heraldeben de menümü paylaşayım o zaman
sabah saat 13.00 ( baya geç oldu ama sabah erkenden görev çıktı ancak o saate fırsat bulabildim bir şeyler yemeye çay bahçesinde oturduk ama fast food yemek istemedim )
2 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
biraz labne peyniri
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
domates salatalık
18.30 gibi 2 tane tuzlu lokma yiyeceğim az peynirle beraber cıs ama 5leri gördüğüm için ödüllendiriyorum kendimi![]()
Bugunki menum.. sabah saat 7:00 de bi kase yogurt.. 5 tane hurma.. daha sora yuruyus ve kardiyo egzersizleri. Saat 9:00 da kahvalti.. haslanmis yumurta,dereotu maydonoz bi tutam.. bide 4 yaprak kivircik.. kucuk dilim peynir.. 3 zeytin domates salatalik.. ve bitki cayim.. daha sora saat: 15:00 te az kiyilmis tavuk doner.. (cok az ve az yagli )2 kasik pilav.. sora saat00 de cigkofte ceyrek porsiyon. Ayran bide.. menuyu burda kapadim.bugun disarda oldugum icin azar azar zararsiz bi sekilde atlattim. Sunnet mevlidi vardi ( azicik kiyindan yiyip oldugu gibi esime verdim yesin diye) haricinde cok dolandik yuruduk bu yediklerim hic kalir yani isimlere aldanmayin:)
Valla senin gibi olsam ben daha neler götürürdüm heralde
O yüzden bişey diyemiyom
Zaten genelde çok az yiyosun
Yanına yeşillik falanda ye güzelim