💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugün tek sebze çorbası yapacaktım ama dününde verdiği açlıkla dayanamadım
Artık başım dönmeye ayakta duramamaya başladım
Akşam biraz fazla oldu ama erken saatte yedim
Artı çıkarsamda ne yapayım
1 gün dayanıyorum ama 2.gün dayanımıyom

Kalkınca 1 armut

12.00 2 tabak sebze çorbası unsuz

14.30 1 tabak s.çorbası

16.30 etli türlü yoğurt 2 dil Ekm.

Su3 lt geçer

Yemekten sonra biraz zaman geçince yürüyüş yapıcam

Bugunki menum.. sabah saat 7:00 de bi kase yogurt.. 5 tane hurma.. daha sora yuruyus ve kardiyo egzersizleri. Saat 9:00 da kahvalti.. haslanmis yumurta,dereotu maydonoz bi tutam.. bide 4 yaprak kivircik.. kucuk dilim peynir.. 3 zeytin domates salatalik.. ve bitki cayim.. daha sora saat: 15:00 te az kiyilmis tavuk doner.. (cok az ve az yagli )2 kasik pilav.. sora saat:17:00 de cigkofte ceyrek porsiyon. Ayran bide.. menuyu burda kapadim.bugun disarda oldugum icin azar azar zararsiz bi sekilde atlattim. Sunnet mevlidi vardi ( azicik kiyindan yiyip oldugu gibi esime verdim yesin diye) haricinde cok dolandik yuruduk bu yediklerim hic kalir yani isimlere aldanmayin:)

Kalkınca 1 armut

14.30 1 tabak s.çorbası

Su3 lt geçer

o kadar zorlama canım kendini menün gayet iyi gözüküyor ekmeği akşam yemişsin ama erken yemişsin sorun olmaz bence suyuda iyi içmişsin

Kalkınca 1 armut

14.30 1 tabak s.çorbası

Su3 lt geçer

evet yaa cok bsy yokki

Yediklerinde abarti yok ablacigim ekmek olmasa olurduda iki fazla yurur yakarsin

o kadar zorlama canım kendini menün gayet iyi gözüküyor ekmeği akşam yemişsin ama erken yemişsin sorun olmaz bence suyuda iyi içmişsin

Biliyorum ekmek fazla oldu ama onu yemesem başka şeylere saldırabilirdim
En azından iyice karnım doydu zaten 12 -1 de yatıyom
Sonra yürüyüş yapıcam

Bugunki menum.. sabah saat 7:00 de bi kase yogurt.. 5 tane hurma.. daha sora yuruyus ve kardiyo egzersizleri. Saat 9:00 da kahvalti.. haslanmis yumurta,dereotu maydonoz bi tutam.. bide 4 yaprak kivircik.. kucuk dilim peynir.. 3 zeytin domates salatalik.. ve bitki cayim.. daha sora saat: 15:00 te az kiyilmis tavuk doner.. (cok az ve az yagli )2 kasik pilav.. sora saat:KK17:00 de cigkofte ceyrek porsiyon. Ayran bide.. menuyu burda kapadim.bugun disarda oldugum icin azar azar zararsiz bi sekilde atlattim. Sunnet mevlidi vardi ( azicik kiyindan yiyip oldugu gibi esime verdim yesin diye) haricinde cok dolandik yuruduk bu yediklerim hic kalir yani isimlere aldanmayin:)
Çiğ köfteyi erken yediğine göre sorun olmaz cnm
Belki su tutarsın bende öyle oluyoda seni bilemem
Diğerleri güzel

Tatlım menünü alt alta yazsana böyle çok karışık oluyor
Sporunu Suyunuda en alta yaz

ben de menümü paylaşayım o zaman
sabah saat 13.00 ( baya geç oldu ama sabah erkenden görev çıktı ancak o saate fırsat bulabildim bir şeyler yemeye çay bahçesinde oturduk ama fast food yemek istemedim )
2 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
biraz labne peyniri
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
domates salatalık
18.30 gibi 2 tane tuzlu lokma yiyeceğim az peynirle beraber cıs ama 5leri gördüğüm için ödüllendiriyorum kendimi :KK48:

ben de menümü paylaşayım o zaman
sabah saat 13.00 ( baya geç oldu ama sabah erkenden görev çıktı ancak o saate fırsat bulabildim bir şeyler yemeye çay bahçesinde oturduk ama fast food yemek istemedim )
2 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
biraz labne peyniri
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
domates salatalık
18.30 gibi 2 tane tuzlu lokma yiyeceğim az peynirle beraber cıs ama 5leri gördüğüm için ödüllendiriyorum kendimi :KK48:
Valla senin gibi olsam ben daha neler götürürdüm heralde
O yüzden bişey diyemiyom
Zaten genelde çok az yiyosun

Yanına yeşillik falanda ye güzelim

Bugunki menum.. sabah saat 7:00 de bi kase yogurt.. 5 tane hurma.. daha sora yuruyus ve kardiyo egzersizleri. Saat 9:00 da kahvalti.. haslanmis yumurta,dereotu maydonoz bi tutam.. bide 4 yaprak kivircik.. kucuk dilim peynir.. 3 zeytin domates salatalik.. ve bitki cayim.. daha sora saat: 15:00 te az kiyilmis tavuk doner.. (cok az ve az yagli )2 kasik pilav.. sora saat:KK17:00 de cigkofte ceyrek porsiyon. Ayran bide.. menuyu burda kapadim.bugun disarda oldugum icin azar azar zararsiz bi sekilde atlattim. Sunnet mevlidi vardi ( azicik kiyindan yiyip oldugu gibi esime verdim yesin diye) haricinde cok dolandik yuruduk bu yediklerim hic kalir yani isimlere aldanmayin:)

menün iyi olmuş cnm egzersizi de güzel yapmışsın :KK39:

Valla senin gibi olsam ben daha neler götürürdüm heralde
O yüzden bişey diyemiyom
Zaten genelde çok az yiyosun

Yanına yeşillik falanda ye güzelim

canım sen de o kadar kilo vermişsin incecik duruyorsun iradene hakim olabilen birisin haksızlık etme kendine
bazal metabolizmamın hızı düşük olduğu için az yemeye çalışıyorum.
yeşillikte ekliyeceğim canım

Kizlar kardesim dagitim iznine geldi.yarın gidecek o yüzden annemlerdeyim.annem dokturdu yine borek morek...bu gun birak vermeyi almasam iyidir.beyefendi arkadaşları ile gezmede.aksam yemegine bekliyoz zat i sahanelerini...:KK53:.....cok gecikmese bari yemek.o_Oherkesin derdi ayrı:-)

Back