İçimizde açılan bu yaralar bizler için çok iyi birer ders hükmündeKesinlikle..karşılaştıran moral bozan tipler..halden anlamaz..benim de görümcem bir dönem çok fazla yapmıştı..Üstelik ben doğum yapan yeni bir anneydim...kendi bacak kadar boyuyla kendisiyle beni kıyaslıyordu.."bende de var bu pantolandan ama tabiki 36 beden" hiç unutmuyorum o tavrını..dediğim gibi lohusaydım o vakit..sonra gitti o kilolar hatta bir kez daha doğum yaptım..onun kilosu da gitti..şimdi bekarlık kilomu istiyorum..ne kilolar veriliyor yeter ki isteyelim
Bugün biraz suyu ihmal ettim dışarılardaydım alışveriş falan ama evde içtim
Hele sende sırrını anlat bakalım sen ne yaptın ne ettin nasıl verdinÇok haklısınız.
Aklıma ne geldi biz birer tane shakira kemeri alalım hem göbek atar hem neşelenir hem de zayıflarız
Hele sende sırrını anlat bakalım sen ne yaptın ne ettin nasıl verdin
Bak bana bi rakip daha çıktı
Kızlar aranızda zumba yapanlar varmı ben hiç denemedim
Braveness bence tam senlik
Hep değişik diyetler yaptığın için vücudun yorulmuş metobolizman yavaşlatır olabilirBen de baya miktarları azalttım bir ara dukan diyeti yaptım şu an yapamıyorum yumurtadan filan içim kalkıyor, bi ara çorbalar filan yedim hani özel bi yöntemim yoktu çok sıkı tutmustum şimdi veremeyince sıkıntı duyuyorum dediğim gibi bu baya eski kilom bir de benim kan demir sorunum var sonra duydum ki demir ilaçları kilo aldırıyor verimi engelliyoor kullanmadım ilaçları sanki şimdi çok verdim gibiAma keşke dukanı tekrar yapabilsem gerçi vucudum artık alıştı diyetlere dukanı denemeye filan ilk kez yapmak gibi olmazmış. Zumba videosu gördüm de düzenli hiç yapmadım. Ben de yogun olarak güçsüzlük ve halsizlik sorunu var mesela elimin kolumun hiç gücü yok bu da demir ve vitamin eksikligindenmiş bir ara doktora gitcem tekrar çünkü verdiği çinko ilacını demir ilacını vs kullanmadım Eski halimle şimdiki halime bakınca baya gitmiş görünüyor. Ama ilk defa gören biri için kiloluyum tabiki. Bi ara before after fotoğrafları yapmıştım gaza gelmek için hala duruyorlarsa size gösteririm
Çok haklısınız.
Aklıma ne geldi biz birer tane shakira kemeri alalım hem göbek atar hem neşelenir hem de zayıflarız
İçimizde açılan bu yaralar bizler için çok iyi birer ders hükmünde
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorsak homini gırtlak yemicez
Bana pek laf söylemezlerdi genelde ben sustururdum
Kimi ne ilgilendirir Kilo benim vücut benim derdim
Bunlar çok basit şeyler değil cnmbenim de kansızlık ve demir sorunum var taaa kızlığımdan beri ara ara kullanıyorum ben akşam yatmadan önce alıyordum ki uykuda iştah sorunum olmasın diye
Benim bunu sallamaya kalkmadan hertarafım sallanıyor zaten
Benim bunu sallamaya kalkmadan hertarafım sallanıyor zaten
Bunlar çok basit şeyler değil cnm
Özellikle kiloyu verebilmek için çok önemli
En basit biz d vitaminini bile hiç önemsemeyiz ama Kilo vermek için çok önemliymiş
Karatay bile kansızlık demir eksikliğine çok vurgu yapıyor
O zaman mutlaka düzenli kullan ilaçlarını ihmal etmeönemli cnm benim çok kansızlığım olunca saçlarım da dökülüyor zaten azlar kilodan ziyade saçlarım için
Hosbulduk, anca topladım kendimi hemen kkya girdimHoşgeldiiiinn
Hosbulduk, anca topladım kendimi hemen kkya girdim
Bana uyar ablacim ayni diyeti yapinca birbirine yiyecek tavsiyesy de verirlerÖncedende konuştuğumuz gibi eşleşmeler yaparsak heralde daha verimli olur
Eşler birbirlerine hem rakip hem destekci olacaktır. Birbirlerini eleştirecek, tavsiye verecek motive edecek hemde birbirini yüzde olarak geçmeye çalışacak
Boomdada ve muska77 aynı diyet türünü yaptıkları için onlar eş olsun diye düşündüm
Diğer arkadaşları kiloları yakın olanları eşleştirdim
Dediğim gibi eşiniz bi yerde hem kankiniz hemde rakibiniz gibi
Bu arada tabiki biz bi bütünüz hepimiz birbirimize destek olmaya uyarmaya devam edecez
Ben böyle düşündüm ama siz ne dersiniz bilmiyorum .Farklı önerilere her zaman açığım fıstıklar .Sonuçta burası hepimizin sayfası
Mefkurem -Storperde
Srgn avc -Braveness -lorinem
Fikir delisi -canan456 -balikkiz
Boomdada -muska77
Bakın bakalım uygunmudur
Bir ara cok yapıyordum asiri yoruluyirsun ama vaktin ve yerin varsa cok guzel oluyir tan zumba sayilmaz ama"keaira lashae"diye bir kadin var cok guzel çalıştırıyor vücudu hrmde eglenceli bayram sonrasi hergun 1 videosunh yapmaya calisavagim:)Hele sende sırrını anlat bakalım sen ne yaptın ne ettin nasıl verdin
Bak bana bi rakip daha çıktı
Kızlar aranızda zumba yapanlar varmı ben hiç denemedim
Braveness bence tam senlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?