Eeee nasılsınız? Ben bugün cok iyiyim sukur rabbime. Agrım gecti ama kb yi 50 nin altına dusurmem yasaklandı.Çok iyi yapmışsıınn özlüyorum ben hepinizii kimsecikler olmayınca sıkılıyorummm
Eeee nasılsınız? Ben bugün cok iyiyim sukur rabbime. Agrım gecti ama kb yi 50 nin altına dusurmem yasaklandı.
Uyumsuz oldum benim dun bitti cunku :))Çok geçmiş olsun tekrar. Bugün biraz depresiftim ben. Bir de grupça reglimiz yaklaşıyo ve olanlar var grubu duygusallık götürüyor:)
Uyumsuz oldum benim dun bitti cunku :))
Evet kurtuldum ve kactım opuyorum canım.Zamanlar yine aynı. Ama seninki daha iyi çünkü bayramdan önce kurtulmussun :)
Hoşgeldin tatlişkom
Öncelikle çok teşekkür ederim
Öyleyse senin adına bismillah diyim ve startı verelim
2 ay sonra sözüm var demişin
Aman dikkat et o zamana çok vercem diye yemeklerini birden çok sıkma
Yoksa vücudun kıtlık moduna girer hiç veremezsin
Bizim hedefimiz sağlıklı beslenip cıssslara dokunmamak
Beni anlatmissinYa benim moralim çok bozuk şu düğün olayına gidersem ne giycem elbise filan bulup giymem lazım. Erkek arkadaşımın ailesi ile tanışıyoruz hatta çok daha kilolu olduğum hallerimi de biliyorlar onlara göre zayıfladım da hatta ama o düğünde amcaları vs filan akrabaları da olacak ve beni ilk kez görecekler. Bu düğüne gitmem şart değil ama tam da erkek arkadaşımla görüşme zamanlarımıza denk geliyor moralim çok bozuk. Ayrıca ben çekiniyorum hem kilodan hem de utanma durumlarım oluyor o yüzden çok çekiniyorum ama erkek arkadaşımın kardeşinin kız arkadası benim tam tersim kız o kadar zayıf ki kırılacak gibi ayrıca hiç çekingen değil sürekli onların evlerinde hatta kalıyor bile misafir olsun birileri olsun hiç fark etmiyor sürekli onların evinde. Bir kutlama filan bile olsa onlarla takılıyor. Benim kafamda deli sorular; kiloluyum zaten çekiniyorum ben nasıl tanışıcam hakkımda ne düşünecekler filan rahat edemicem. Büyük ihtimalle ikimizin de moralini bozup o düğüne gitmicem. Ama o kız benim tam tersim ve kesin gidecek. Ve erkek arkadaşım bu duruma üzülecek biliyorum. Onların ilişkisi bizimki kadar eski değil biz uzun yıllardır beraberiz fakat başka şehirlerde. Üniversite bitince şehirler ayrıldı mecburen. Bu kız daha yeni ama dediğim gibi çok rahat hatta erkek arkadaşımın annesine ' Anne ' diyorBabasına baba diyor mu bilmiyorum. Ne bileyim bana garip geliyor. Ben uzun yıllardır tanımama rağmen teyzecim şeklinde hitap ediyorum. Saygılıyımdır filan da. Ama belki de onun gibi olmadığım için insanlara soğuk mu geliyorum acaba. Kimse öyle bir şey demedi gayette seviyorlar. Bilmiyorum ya tam zayıflamaya çalışıyorum olmuyor sonra bir de bunlar çıkıyor aslında o düğüne gitmeyi çok istiyorum ama bu duygular ağır basıyor. Regl de yakın moralim bozuk ve üzerimde bir duygusallık var oturup ağlamak istiyorum. Bu kilo olaylarıyla uğraşıyorum kendimi bildim bileli.. Millet öneri sunar, laf söyler, alay eder şu bu filan.. Ya ben gençliğimden hiçbir şey anlamadım.
Benim eslerimden biri braveness diğeri kimdi yaa.. Menumu yaziyorum. Benim sahurum genellikle hep ayni yumurtayi bi gun yiyip bi gun yemiyorum. Haslanmis yunurta salatalik domates biber 3 hurma. Bu iftarda yemege davetliydik. 5 kucuk findik lahmacun bi ayran tatlidan bi isirik. Yesil cayim ve 3 litre suyumu da ictim
dınlendım ablacım..Sen bugün dinlen kuzum yorma kendini
Öncedende konuştuğumuz gibi eşleşmeler yaparsak heralde daha verimli olur
Eşler birbirlerine hem rakip hem destekci olacaktır. Birbirlerini eleştirecek, tavsiye verecek motive edecek hemde birbirini yüzde olarak geçmeye çalışacak
Boomdada ve muska77 aynı diyet türünü yaptıkları için onlar eş olsun diye düşündüm
Diğer arkadaşları kiloları yakın olanları eşleştirdim
Dediğim gibi eşiniz bi yerde hem kankiniz hemde rakibiniz gibi
Bu arada tabiki biz bi bütünüz hepimiz birbirimize destek olmaya uyarmaya devam edecez
Ben böyle düşündüm ama siz ne dersiniz bilmiyorum .Farklı önerilere her zaman açığım fıstıklar .Sonuçta burası hepimizin sayfası
Mefkurem -Storperde
Srgn avc -Braveness -lorinem
Fikir delisi -canan456 -balikkiz
Boomdada -muska77
Bakın bakalım uygunmudur
Hadi hayırlı olsun güzelimYok yok öyle yapmam sarkmak istemiyorum. Bugün hamburger menü yemiştim malesef. Bu sebeple akşam 2 dilim karpuz yedim ve 1,5 saat yürüdüm. 2 ayda 15 kilo vermek hedefim. Düğüne de ya Kerîm deyip bakcaz artık
Ahh ahh gençlik işte....Beni anlatmissin
Sahurun iyi cnmBenim eslerimden biri braveness diğeri kimdi yaa.. Menumu yaziyorum. Benim sahurum genellikle hep ayni yumurtayi bi gun yiyip bi gun yemiyorum. Haslanmis yunurta salatalik domates biber 3 hurma. Bu iftarda yemege davetliydik. 5 kucuk findik lahmacun bi ayran tatlidan bi isirik. Yesil cayim ve 3 litre suyumu da ictim
Ağrın varsa kendini zorlama güzelimdınlendım ablacım..bugun yedıklerım de cok degıl kendımı kontrol edebılıyorum hasta olmama ragmen.. ıftarda da babayla abıden cekındıgm ıcın azar azar yedıım ac olmadıgm halde.. bıraz mantı yedım corba ıctım.. suyum da 2 ltyı gectı.. kahve ıctm ıste ıpımı atlayamadm denedım cok zorlandm onemlı olan saglık reglım gecsın daha da ıyı olucak hersey. ıp atlayamadıgm ıcın bıraz yuruyuse cıktım.. kendımı ıyı hıssedıyorum sayenızde.. regl olmama ragmen sıs gıbı degılım ayrıca gercekten bız bırılerıne begenılmekten ote kendı saglıgımız ıcın yapıyoruz dıyetımızı sporumuzu.. baskalarını dusunerek sadece kendıne edersıın zararı Braveness emınım cok guzelsındır.. hıc olumsuz dusunucek bısey yok.. senı oldugun gıbı kabul etmelı herkes ve sen yıne kendın ıcın dıkkat etmelısın saglıgına.. strese gırme canım hıc bak bı yoldlayız hepımızın hedefı zayıflamak.. bı surecten gecıyoruz ve bu zaman aralıgnda strese yer yok lutfen canım.. hem korse gıyersn goguslern buyukse sana bı marka onerebılırm.. kucuk kucuk tuyolarla gununu mukemmel gecırıceksındr emınım.
evet abla yuruyus ıyı geldı bugun bı tane ılacla kurtuldm mesela.. cok sukuuurrA
Ağrın varsa kendini zorlama güzelim
Hafif yürüyüş yaparsan aslında ağrınada iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?