💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eeee nasılsınız? Ben bugün cok iyiyim sukur rabbime. Agrım gecti ama kb yi 50 nin altına dusurmem yasaklandı.

Çok geçmiş olsun tekrar. Bugün biraz depresiftim ben. Bir de grupça reglimiz yaklaşıyo ve olanlar var grubu duygusallık götürüyor :)

Yok yok öyle yapmam sarkmak istemiyorum. Bugün hamburger menü yemiştim malesef. Bu sebeple akşam 2 dilim karpuz yedim ve 1,5 saat yürüdüm. 2 ayda 15 kilo vermek hedefim. Düğüne de ya Kerîm deyip bakcaz artık

Beni anlatmissin

Benim eslerimden biri braveness diğeri kimdi yaa.. Menumu yaziyorum. Benim sahurum genellikle hep ayni yumurtayi bi gun yiyip bi gun yemiyorum. Haslanmis yunurta salatalik domates biber 3 hurma. Bu iftarda yemege davetliydik. 5 kucuk findik lahmacun bi ayran tatlidan bi isirik. Yesil cayim ve 3 litre suyumu da ictim

Kızlar bende iftarımı yaptım çayımı yarım yamalak içtim
Bugün ve yarın işe gidiyorum
Orda ancak 12 den sonra bakarım ne yapmışınız
Oranın saatiyle 1 oluyor
Bayyy hepinize mucukkkk

Sanırım Lorinem'di canım.

Sen bugün dinlen kuzum yorma kendini
dınlendım ablacım.. bugun yedıklerım de cok degıl kendımı kontrol edebılıyorum hasta olmama ragmen.. ıftarda da babayla abıden cekındıgm ıcın azar azar yedıım ac olmadıgm halde.. bıraz mantı yedım corba ıctım.. suyum da 2 ltyı gectı.. kahve ıctm ıste ıpımı atlayamadm denedım cok zorlandm onemlı olan saglık reglım gecsın daha da ıyı olucak hersey. ıp atlayamadıgm ıcın bıraz yuruyuse cıktım.. kendımı ıyı hıssedıyorum sayenızde.. regl olmama ragmen sıs gıbı degılım ayrıca gercekten bız bırılerıne begenılmekten ote kendı saglıgımız ıcın yapıyoruz dıyetımızı sporumuzu.. baskalarını dusunerek sadece kendıne edersıın zararı Braveness emınım cok guzelsındır.. hıc olumsuz dusunucek bısey yok.. senı oldugun gıbı kabul etmelı herkes ve sen yıne kendın ıcın dıkkat etmelısın saglıgına.. strese gırme canım hıc bak bı yoldlayız hepımızın hedefı zayıflamak.. bı surecten gecıyoruz ve bu zaman aralıgnda strese yer yok lutfen canım.. hem korse gıyersn goguslern buyukse sana bı marka onerebılırm.. kucuk kucuk tuyolarla gununu mukemmel gecırıceksındr emınım.

bana uyguunnn boy kılo olarak yakınız sennle abla hem.

Yok yok öyle yapmam sarkmak istemiyorum. Bugün hamburger menü yemiştim malesef. Bu sebeple akşam 2 dilim karpuz yedim ve 1,5 saat yürüdüm. 2 ayda 15 kilo vermek hedefim. Düğüne de ya Kerîm deyip bakcaz artık
Hadi hayırlı olsun güzelim

Bu arada memuriyetin hayırlı olsun nerde çalışıyorsun

Sen elinden geleni yap Verebildiğin kadar verirsin bide fırsat buldukça gelmeye çalışki hem birbirimizi daha iyi tanıyıp kaynaşalım hemde motive edebilelim

Sahurun iyi cnm
Ekmekde yemediğini göre zaten arada lahmacun yenebilir
Suyunda çok güzel

A
Ağrın varsa kendini zorlama güzelim
Hafif yürüyüş yaparsan aslında ağrınada iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…