Sağolasın tatlişkomSenin yerin bende başka ablacım, olgun, toplayıcı bir insan olmasan zaten bizlerle bu kadar ilgilenmezdin de. Ondan değil, değişik seviyorum seni
menün güzel olmuş cnm :) sporunda öyle
Valla kızlar görüyorsunuz kapıları kapattık
Ayağınızı denk alın gelmeyeni bidaha sokmayız içeriye benden söylemesi
evet canım Füsun adım seninde Rüveydaydı sanırımTeşekkür ederim abla, Füsun muydu adın hep unutuyorum ya. Geçmişe bakamadım bi bakıp geleyim
Tmm güzellikBenim mazeretim var ama bildirdim hatırlayın emi:)) haftaya aranızdayım.
Tek sütmü içtin kızSlm canlarim sayfalari okumaktan menuye gecemedimyazmasamiydim aslinda bilemedim zuhal abla neder. Baya artıladim diye uzuldum ve moral bulmak icin bugun tarcinli süt detoksu yaptim 2 lt su ictim spor yapamadim isten
Evet Rüveyde aslında rüveyde nin anlamı daha güzel ama Rüveyda diyor herkes.onun da söylemesi güzel sanırım :)evet canım Füsun adım seninde Rüveydaydı sanırım
Bende bende bendeRuveydeeeee neredesinnnnn seni izlemeye aldim artik beni gorebilirsin
Damla seni de alimmm durr
Selaaaam kızlar
menümü vereyim, geçmişi okuyayım
Sabah:6.30
7 siyah kuru üzüm
Kahvaltı 8:00
1 dl ekmek, az yağla kavrulmuş soğan, haşlanmış 2 yumurta, 3 zeytin
Ara: birkaç parça karpuz
13:00 1 küçük kabak dolma, 10 fındık, 2 salatalık
Akşam: 2 yağsız çöp şiş, 1 bardak ayran, salata, 1 közlenmiş patlıcan
Su: 3lt
Spor: 30 dk leslie, 10 dk latin dans
@smyr38 emel sen naptın eşim, bakıcam şimdi menüne, sporuna
Ay negzelkızlar ben de yürüyüşe çıkıyorum görüşürüz hepinize
Tmm güzellik
Hadi yine iyisin kıl payı girdin içeri
Cnm ben bimden 20 tl ye almistim 6 tane aparati var hem sac kururtma bukle duzlestirme hersey var.gecen gorumcemin kizi geldi saci beline kadar onun saclarida elektrikleniyomis cok yenge bu fon gibi oluyo cok guzelmis dedi.ama nerde bulunur oyle bisey bilmem daha fiyatinada sadordiBenim düzlestiricim eskidi yeni bi tane almayı düşünüyorum ama hangi marka alacagimi bilemedim saçım ne ince telli ne kalın telli ama baya kabarık ve kıvırcık sizinde aranızda benim gibi saçı olan varsa ve hangi marka düzlestirici kullanıyorsunuz söyler misiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?