💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Senin yerin bende başka ablacım, olgun, toplayıcı bir insan olmasan zaten bizlerle bu kadar ilgilenmezdin de. Ondan değil, değişik seviyorum seni
Sağolasın tatlişkom
Güzel bakan güzel görürmüş
Sonuçta tek istegimiz şişkoluktan kurtulmak
Biraz sabredelim sonra çıtır olalım gitsin

Slm canlarim sayfalari okumaktan menuye gecemedim :-) yazmasamiydim aslinda bilemedim zuhal abla neder. Baya artıladim diye uzuldum ve moral bulmak icin bugun tarcinli süt detoksu yaptim 2 lt su ictim spor yapamadim isten

Slm canlarim sayfalari okumaktan menuye gecemedim :-) yazmasamiydim aslinda bilemedim zuhal abla neder. Baya artıladim diye uzuldum ve moral bulmak icin bugun tarcinli süt detoksu yaptim 2 lt su ictim spor yapamadim isten
Tek sütmü içtin kız
Ama tek bugünlük olsun yarın normal düzenine dön

evet canım Füsun adım seninde Rüveydaydı sanırım
Evet Rüveyde aslında rüveyde nin anlamı daha güzel ama Rüveyda diyor herkes.onun da söylemesi güzel sanırım :)
Memnun oldum tekrar

Mefkurem Mefkurem ablacım maşallah diyorum başka birşey demiyorum seni görene zayıflama aşkı gelir valla

@smyr38 emel çok geçmiş olsun, ne zaman incittin ayağını belini :(

Selaaaam kızlar
menümü vereyim, geçmişi okuyayım

Sabah:6.30
7 siyah kuru üzüm

Kahvaltı 8:00
1 dl ekmek, az yağla kavrulmuş soğan, haşlanmış 2 yumurta, 3 zeytin

Ara: birkaç parça karpuz

13:00 1 küçük kabak dolma, 10 fındık, 2 salatalık

Akşam: 2 yağsız çöp şiş, 1 bardak ayran, salata, 1 közlenmiş patlıcan

Su: 3lt
Spor: 30 dk leslie, 10 dk latin dans

@smyr38 emel sen naptın eşim, bakıcam şimdi menüne, sporuna

Vayyy ruveyde menun superrr benim de sporum yokkk gerisi iyi

Zuhal abla braveness olayini anladim hadi hayirlisi olduk mu 15 yawww son gelen arkadasida mi alsaydik da kapasaydik uzuldum valla :(

Benim düzlestiricim eskidi yeni bi tane almayı düşünüyorum ama hangi marka alacagimi bilemedim saçım ne ince telli ne kalın telli ama baya kabarık ve kıvırcık sizinde aranızda benim gibi saçı olan varsa ve hangi marka düzlestirici kullanıyorsunuz söyler misiniz acaba:KK25:
Cnm ben bimden 20 tl ye almistim 6 tane aparati var hem sac kururtma bukle duzlestirme hersey var.gecen gorumcemin kizi geldi saci beline kadar onun saclarida elektrikleniyomis cok yenge bu fon gibi oluyo cok guzelmis dedi.ama nerde bulunur oyle bisey bilmem daha fiyatinada sadordi

Back