- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
benim ismim hatice.. sennki?Hosgdinn sende adini falan yazarmisin Bende unutuyorum yuzyuze olsak unutmamda boyle zorlaniuorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ismim hatice.. sennki?Hosgdinn sende adini falan yazarmisin Bende unutuyorum yuzyuze olsak unutmamda boyle zorlaniuorm
Abla 6 larda gozun olmasin zaten gerek yok çıtır oldun ciktinTebrikler güzelim ne büyük mutluluk zaten bu sabrının karşılığıda böyle olur
Benim o kadar aşağısında gözüm yok bi 6 ları görebilseydim
Amaann menüne gelemedim daha şarj bitti , ne çok olmuş geçmiş. Eşim de ters ters bakıyor Ama resmini gördüm ne güzel yüzün var maşallah. İnşaAllah istediğimiz kiloya gelince daha da güzel olacaz canım inşallahVayyy ruveyde menun superrr benim de sporum yokkk gerisi iyi
Zuhal abla braveness olayini anladim hadi hayirlisi olduk mu 15 yawww son gelen arkadasida mi alsaydik da kapasaydik uzuldum valla
Aman gelsin güzelim artık şu türk kadınları şişkoluktan kurtulsunMefkurem ablacım maşallah diyorum başka birşey demiyorum seni görene zayıflama aşkı gelir valla
Yok tatlım yaaAbla 6 larda gozun olmasin zaten gerek yok çıtır oldun ciktin
Yok tatlım kaçırmadınstoreperde nerein canm sen bn mi kacirdm yazdiklarni
Abla karnimda bir sisti 3 gundur 75 ciktim ya anlamadim gitti ceyrek cay kadigi bal sicak tarcinli sut ictim gun boyuTek sütmü içtin kız
Ama tek bugünlük olsun yarın normal düzenine dön
Bi şeymi gaz yaptı yada ödemAbla karnimda bir sisti 3 gundur 75 ciktim ya anlamadim gitti ceyrek cay kadigi bal sicak tarcinli sut ictim gun boyu
1 kilo indim
Tmm bende izliyim bakim napyon oralardaİzliyorummm ozlemimmm
Tmm yarin guzel beslenip bol yuruyecem ins sozum olsun sanaBi şeymi gaz yaptı yada ödem
Ama 1 günden fazlası iyi değil kuzum
Metoyu iyice bozarsın
ben geldim canim sen gitmisin :)Aaaa uyudunuz muuu yaaa herkes nerede ben de cikayimm o zaman bu arada damla seni goremedim ruveyde senide hatice senide