💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benim düzlestiricim eskidi yeni bi tane almayı düşünüyorum ama hangi marka alacagimi bilemedim saçım ne ince telli ne kalın telli ama baya kabarık ve kıvırcık sizinde aranızda benim gibi saçı olan varsa ve hangi marka düzlestirici kullanıyorsunuz söyler misiniz acaba:KK25:
canim ben daha yeni aldim kesinlikle remingtonu oneririm ben s9600 aldim ama her modeli guzel bildigim kadariyla

Selaaaam kızlar
menümü vereyim, geçmişi okuyayım

Sabah:6.30
7 siyah kuru üzüm

Kahvaltı 8:00
1 dl ekmek, az yağla kavrulmuş soğan, haşlanmış 2 yumurta, 3 zeytin

Ara: birkaç parça karpuz

13:00 1 küçük kabak dolma, 10 fındık, 2 salatalık

Akşam: 2 yağsız çöp şiş, 1 bardak ayran, salata, 1 közlenmiş patlıcan

Su: 3lt
Spor: 30 dk leslie, 10 dk latin dans

@smyr38 emel sen naptın eşim, bakıcam şimdi menüne, sporuna
bence gayet iyi gorunuyo canim

emel abla diyorum bi sakinca yoksa hatta ben herkese abla desem olcak heralde cunku herkes benden buyuk sanirim bi feyza sanirim benle yasit gibi gordum fotolarini abla masallah sana cok tatlisin yuzunu cok begendim

selaamm.. :KK68:bıraz gec oldu ama geldımmm.. ozledım hepınızı..:KK36:

merak etmeyın ıyıyım yazdıklarınızı oku oku bıtmıyo malum anca yazabıldımm.. :KK48:sehır dısına cıktık sabah 12yı gecıyodu eve geldgmde anca fırsat oldu gercekten..

@karar77 @embie @brcstegul hosgeldnz kızlar. normalde bende burda baya aktıfım ama bugunluk boyle oldu tanısamadk sızınle de..:KK35:

gelıp gerı donen bıle olmus baya bısey kacırmısm.. :KK23:yıne bı dugune gıttık bugun cıs fılan yemedıım annemn zoruyla ekmek yedım bıraz gun ıcernsde 1 dılım fılan.. cıddı manada pılavdan sogdum sanırm ben o koca bı tabaktan sonra.. :confused:bugun dugunde de pılavdan bı kasık dahı alamadım.. ogg oluyorum artık.. :KK64:

menumu paylasmak ıcın gec oldu zaten dıkkat edıyorm dedıgm gıbı cısta yemedım ama sporumu yapamıyorm bıde havalar serınledı mı ne. suyumu 2ltyı anca gecebılıyorm sankı o_O

Mefkurem Mefkurem abla afedersn sarkıntılık gıbı olmasn ama cok cok ıyı gorunuyosn..:KK37: arkadasm dıye gezebılrz senınle.. cıddı manada cıtır olmussn :-)

hepınızı nasıl ozlemısm yaa.. bu arada C citirkiz dusup bayılmadm merak etme canım benımmm.. :KK30:

menulerınz ıcınde tek tek yorum yapmıcam ıyı gorunuyolar.. :KK68:@BBD canım bıraz daha dıkkat edersen daha cabuk fıstık olucaksn.. onun dısnda solıcek bısey yok ama su konusnda merak edıyorum sızde de havalardan dolayı zorlanma oldu mu acaba kı.. o_O

sımdı yatıyorum ama yarın olabıldıgnce aktıf olucam sıtede.. :KK37:sporumuda yapıcam.. belkı bu hafta kılo veremeyebılırm cok dengesılıkler yasadm ama bugun toparladm bıraz daha emınım bıkac gune hıc bı sorun kalmıcak.. hepınızı kocaman kocaman opuyorum ıyı geceler.. :KK15::KK68:

Slm canlarim sayfalari okumaktan menuye gecemedim :-) yazmasamiydim aslinda bilemedim zuhal abla neder. Baya artıladim diye uzuldum ve moral bulmak icin bugun tarcinli süt detoksu yaptim 2 lt su ictim spor yapamadim isten

canım karnın acıkmadı mı süt tok tutuyor mu

Evet Rüveyde aslında rüveyde nin anlamı daha güzel ama Rüveyda diyor herkes.onun da söylemesi güzel sanırım :)
Memnun oldum tekrar

Mefkurem Mefkurem ablacım maşallah diyorum başka birşey demiyorum seni görene zayıflama aşkı gelir valla

@smyr38 emel çok geçmiş olsun, ne zaman incittin ayağını belini :KK43:

ben de memnun oldum canım ismin çok güzel

selam kizlar
bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe domates satalik peynir zeytin sekersiz cay
ara : 1 kucuk haslanmis misir 2 erik
oglen : 1 avuc leblebi 6-7 badem bir bardak sut
aksam : tavuk but 4 kasik falan bulgur pilavi salata 1 bardak ayran
aksam galiba biraz fazla oldu ama ben yanina pilav olmadan tavuk yiyemiyorum midemi fena yapiyo
2.5 saat yuruyus + egzersizimi yaptim su 2.5 oldu ama yatana kadar 3 olur

canım menün gayet iyi menünde göze batan hiçbir şey yok sporunda çok iyi

selaamm.. :KK68:bıraz gec oldu ama geldımmm.. ozledım hepınızı..:KK36:

merak etmeyın ıyıyım yazdıklarınızı oku oku bıtmıyo malum anca yazabıldımm.. :KK48:sehır dısına cıktık sabah 12yı gecıyodu eve geldgmde anca fırsat oldu gercekten..

@karar77 @embie @brcstegul hosgeldnz kızlar. normalde bende burda baya aktıfım ama bugunluk boyle oldu tanısamadk sızınle de..:KK35:

gelıp gerı donen bıle olmus baya bısey kacırmısm.. :KK23:yıne bı dugune gıttık bugun cıs fılan yemedıım annemn zoruyla ekmek yedım bıraz gun ıcernsde 1 dılım fılan.. cıddı manada pılavdan sogdum sanırm ben o koca bı tabaktan sonra.. :confused:bugun dugunde de pılavdan bı kasık dahı alamadım.. ogg oluyorum artık.. :KK64:

menumu paylasmak ıcın gec oldu zaten dıkkat edıyorm dedıgm gıbı cısta yemedım ama sporumu yapamıyorm bıde havalar serınledı mı ne. suyumu 2ltyı anca gecebılıyorm sankı o_O

Mefkurem Mefkurem abla afedersn sarkıntılık gıbı olmasn ama cok cok ıyı gorunuyosn..:KK37: arkadasm dıye gezebılrz senınle.. cıddı manada cıtır olmussn :-)

hepınızı nasıl ozlemısm yaa.. bu arada C citirkiz dusup bayılmadm merak etme canım benımmm.. :KK30:

bizde seni özledik canım iyi olduğuna çok sevindim :KK36:bende fazla su içemiyorum 2.5 litre ancak olmuştur benimde havalarda serinledi biraz sonbahara geldik ondan su ihtiyacı pek hissetmiyorsundur

Back