- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) emekli maaşı falan olsun benimkinin bide gurbete memleketimden uzağa olmaz çok çektim hasretten bide evi doğalgazlı olsun sobalı olmasın o yüzden BBD bana uygun olabilir ha bide ufak bi ayrıntı sanırım kilolarımızda yakın:)Yok tatlım nasıl isterseniz
Sen teklifini yap bakalım karşıdaki kişide kabul ederse kk nın bana verdiği yetkiyle nikahınızı kıyarım
Anammmmm zamane kızları işte istekleri bitmiyor:)) emekli maaşı falan olsun benimkinin bide gurbete memleketimden uzağa olmaz çok çektim hasretten bide evi doğalgazlı olsun sobalı olmasın o yüzden BBD bana uygun olabilir ha bide ufak bi ayrıntı sanırım kilolarımızda yakın:)
Sen güzel güzel verdiğin için koyarsın tatlımKizlar acikmaya basladim bende bir k.kayisi yedim simdi (3 te durumu yedim cissssin cezasi bu :) )
Bu haftaki hedefim pazartesi 84 (84.200 deki 200 gr vereyim) cumayada 82.5
Siz hedef koyuyormusunuz kendinize gercekten motive ediyor insani
Yok tatlım nasıl isterseniz
Sen teklifini yap bakalım karşıdaki kişide kabul ederse kk nın bana verdiği yetkiyle nikahınızı kıyarım
:)) emekli maaşı falan olsun benimkinin bide gurbete memleketimden uzağa olmaz çok çektim hasretten bide evi doğalgazlı olsun sobalı olmasın o yüzden BBD bana uygun olabilir ha bide ufak bi ayrıntı sanırım kilolarımızda yakın:)
Al benden de o kadar.yemeyelimmmmmm.cok doğru söyledin canımBenim karinda orkestra var cok sesli koroo ama yemicemmm :) yarin daha mutlu uyanicaksinnn![]()
Yediklerine say cananımOglani uyuttum yenuce emel.etrafı toplayıp yatıcam.su iceyim hemen.aç aç da karnımı ağrıtcak ama olsun .
Hay Allah ben de kimse gormedi diye seviniuordum.Yediklerine say cananım
Bak 1 aydır yerinde sayıyon hadi aşağıya iniş başlasın
Ayrıca menünde çok az değildi pasta bile yemişin kız daha ne istiyon
Canan seniinbkg cok degilmis yawww bende seninbkg ne inmek istiyorummm70![]()
Ay evlenioz mu noluo:)) emekli maaşı falan olsun benimkinin bide gurbete memleketimden uzağa olmaz çok çektim hasretten bide evi doğalgazlı olsun sobalı olmasın o yüzden BBD bana uygun olabilir ha bide ufak bi ayrıntı sanırım kilolarımızda yakın:)
Ay cok ilginc buBen pek Yemen sebze Ama sutten kesmek icin yani sutum kesilsin die lahana sarip yatiyodum kokusundan Geri gidermis sut die okumustum zor bi surecti ya