• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok tatlım nasıl isterseniz
Sen teklifini yap bakalım karşıdaki kişide kabul ederse kk nın bana verdiği yetkiyle nikahınızı kıyarım
:)) emekli maaşı falan olsun benimkinin bide gurbete memleketimden uzağa olmaz çok çektim hasretten bide evi doğalgazlı olsun sobalı olmasın o yüzden BBD bana uygun olabilir ha bide ufak bi ayrıntı sanırım kilolarımızda yakın:)

Kizlar acikmaya basladim bende bir k.kayisi yedim simdi (3 te durumu yedim cissssin cezasi bu :) )

Bu haftaki hedefim pazartesi 84 (84.200 deki 200 gr vereyim) cumayada 82.5

Siz hedef koyuyormusunuz kendinize gercekten motive ediyor insani

:)) emekli maaşı falan olsun benimkinin bide gurbete memleketimden uzağa olmaz çok çektim hasretten bide evi doğalgazlı olsun sobalı olmasın o yüzden BBD bana uygun olabilir ha bide ufak bi ayrıntı sanırım kilolarımızda yakın:)
Anammmmm zamane kızları işte istekleri bitmiyor :KK48:

Kizlar acikmaya basladim bende bir k.kayisi yedim simdi (3 te durumu yedim cissssin cezasi bu :) )

Bu haftaki hedefim pazartesi 84 (84.200 deki 200 gr vereyim) cumayada 82.5

Siz hedef koyuyormusunuz kendinize gercekten motive ediyor insani
Sen güzel güzel verdiğin için koyarsın tatlım
Bende hep -1 diyom ama tutmuyor

Gec oldu ama menumu yazayım kızlar
sabah 9.30 yarım haslamis yumurta domates peynir 1 dilim ekmek
ogle 15. Gibi börülce salatası 3 kasuk yağsız makarna yoğurt
ara 1 dilum biskuvi pastasi

akşam 19.15 börülce salatası yogurt

aksam 10 san sonra yuruyerek geldik arkadastan yaklasik 50 dk sürdü.
sabah 11 gibi de leslie 1 mil yaptım.
ama suyum cok az oldu 1.5 falan icerim daha ama...
açımmmm .....

Yok tatlım nasıl isterseniz
Sen teklifini yap bakalım karşıdaki kişide kabul ederse kk nın bana verdiği yetkiyle nikahınızı kıyarım
:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Oglani uyuttum yenuce emel.etrafı toplayıp yatıcam.su iceyim hemen.aç aç da karnımı ağrıtcak ama olsun .
Yediklerine say cananım :KK48:
Bak 1 aydır yerinde sayıyon hadi aşağıya iniş başlasın
Ayrıca menünde çok az değildi pasta bile yemişin kız daha ne istiyon

Yediklerine say cananım :KK48:
Bak 1 aydır yerinde sayıyon hadi aşağıya iniş başlasın
Ayrıca menünde çok az değildi pasta bile yemişin kız daha ne istiyon
Hay Allah ben de kimse gormedi diye seviniuordum.:KK8:
hem de bayat cazibesi gitmis bi pastaydi.aldığım kaloriye bile değmemişTir.heo kocam yüzünden.onunla kavga ettik ben de sağlıklı düşünemedim:KK43:

Ben pek Yemen sebze Ama sutten kesmek icin yani sutum kesilsin die lahana sarip yatiyodum kokusundan Geri gidermis sut die okumustum zor bi surecti ya
Ay cok ilginc bu:KK57: Bn de epey oluo gerci annemde yemistm lahana hic fatk etmedim bebegmde ole bisey. Blki ustuste yiyince etki ediyodur ya da degisiyodur kisiden kisiye. Bi de bnmki babasina cektiyse her seyinyer ztn problem deil:KK53:

Back