• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bide kızlar hergün tartılıp ödemden dolayı falan + görüncede motivasyon gidiyo ben bundan önce 84 kilodan 68 e düştüğümde yani bekarken ilk 84 gördm diyet ve spora başladım köyde olduğum için tartılma imkanım olmadı 5 gün 20 şer dk sadece dans ediyodum oryantal falan diyetimde de hiç tartılmadığım için motivasyonum hiç düşmedi tartıya bi çıktım 70 bi süre sonrada 68 oldm baya bi korudum hamile kalınca çayı şekerli içmeye ekmeğe falan dönünce hoooop geri aldm yani ben bundan sonra haftada 1 tartılırım

benim menümde biraz kötü oldu sanki bugun çok geç yatmıştım ve geç kalktım
12:00 2 dlm beyaz ekmek yedim kabuklarından kabuklarından .ekmeğim bitmiş gene.evde kendilerine alıyolar ama bni unutuyolar ekmek alırken .sucuklu yumurta yedim krem peynir yedim aboooo:KK53: bugün sevinçten kahvaltıda kendimi salıverdim hemen galiba
15:00 2 erik
17:00mercimek çorbası 4kaşık bulgur pilavı yoğurt
19:45 1 armut
20:00 çorba 2 kaşık tavuklu patates yemeğinden ve yoğurt
daha suyum anca 2 ye yaklaştı .birazdan dışarı yürümeye çıkıcam. akşam geç diyceksiniz biliyorum farkındayım:KK43::110: yarın hemmen kendimi toplıycam ve erken kalkıcam :oops:

evet kesinlikle senin iiçin dahada zorlaştığına eminim çoğunu attıktan sonra kilonun vermek daha zor oluyor .belki o yüzden verip verip alıyoruz yani 60lara 70lere düşüpte tekrar 100ler 90lara gidenler vardır benim gibi.insanın sabrı sınanıyo hem başladığında alışana kadar hem sonlarında .sonunu getirmdn pes etmemek lazım .bu sefer öyle yapacağız inşallah hepimiz.
abla sen mesela başlayalı 8 ay oldu ya en büyük kısmını ne kadarda verdin? 80e gelene kadar mesela
1 Ocak 113.5
5.ocak 110.6
20.şubat 99.8
16.nisan 88.7
18.haziran 78.9
Ramazanda sabit kaldım
Bayramdan sonra 82 ye çıkmıştım
27.ağustos 74.6

Evet abla bide nette okudum karnabahar lahana falan yediğin zamanlar bebekler emmeyi bile bırakabiliyomuş kokusu süte geçiyomuş 4 gündür böyleydi ama bugün çok eziyett etti sanırım etkisi geçmedi daha faydalı diye bende çok yemiştim
Ben pek Yemen sebze Ama sutten kesmek icin yani sutum kesilsin die lahana sarip yatiyodum kokusundan Geri gidermis sut die okumustum zor bi surecti ya

12:00 2 dlm beyaz ekmek yedim kabuklarından kabuklarından .ekmeğim bitmiş gene.evde kendilerine alıyolar ama bni unutuyolar ekmek alırken .sucuklu yumurta yedim krem peynir yedim aboooo:KK53: bugün sevinçten kahvaltıda kendimi salıverdim hemen galiba
daha suyum anca 2 ye yaklaştı .birazdan dışarı yürümeye çıkıcam. akşam geç diyceksiniz biliyorum farkındayım:KK43::110: yarın hemmen kendimi toplıycam ve erken kalkıcam :oops:
Tatlım bide hem mercimek hem bulgur kh olduğu için ikisini beraber yemesen daha iyi
Birini seç yanında bol salata Yoğurt iyi olur

Bugünkü yemek listemi yaziyim:KK76:
Sabah kalkınca 1 su bardağı sirkeli su
Kahvaltı
2 dilim peynir
2 dilim beyaz ekmek
Domates
Salatalık
Ara öğün
1 tane salatalık
Öğle
1 küçük kase haşlanmış makarna
1 kase acılı yoğurt
Akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı yemek
Çayin yaninda 7 tane kavrulmamis badem
Spor yok
2 litre tarçinli su
Yatmadan önce 2 yemek kaşığı acılı yoğurt yiyicem
Yorumlarinizi bekliyorum:KK55:

iyi akşamlar:KK68:
menüm
sabah saat 11.00
2 ince dilim tam buğday ekmeğinin üzerine az sürülmüş labne peyniri
saat 16.00
2 incir
akşam 19.30
bir muz bugün işim çıktı o yüzden yemek yemeyi geçiştirdim biraz

Kahvaltı
2 dilim peynir
2 dilim beyaz ekmek
Domates
Salatalık
Ara öğün
1 tane salatalık
Öğle
1 kase acılı yoğurt
Akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı yemek
Spor yok
2 litre tarçinli su
Tatlım kahvaltı güzel ama ekmek tambuğday Yada çavdar olmalı
Makarna arada olabilir ama sık sık değil
Akşam ne çorbası yemeği olduğunu yazmamışın salata ekleyebilirsin
Suyunuda birazdaha artırman lazım

iyi akşamlar:KK68:
menüm
sabah saat 11.00
2 ince dilim tam buğday ekmeğinin üzerine az sürülmüş labne peyniri
saat 16.00
2 incir
akşam 19.30
bir muz bugün işim çıktı o yüzden yemek yemeyi geçiştirdim biraz
Yine bugün çok az olmuş cnm
Biraz sebze salata falan yesen

Kızlar başta eşleşmeler yapmıştık gelmeyenler olunca pek fazla yürümedi
İsteyen istediği kişiyle eş olabilir
Hem eşler birbirine daha çok destek olup teşvik edecek hemde tatlı rekabet olacak
Kiloları birbirine yakın olan eşleşebilir

Kızlar başta eşleşmeler yapmıştık gelmeyenler olunca pek fazla yürümedi
İsteyen istediği kişiyle eş olabilir
Hem eşler birbirine daha çok destek olup teşvik edecek hemde tatlı rekabet olacak
Kiloları birbirine yakın olan eşleşebilir
Eş seçerken kriter söylicez mi abla benim elektrik aldığım bi kaç kişi vvarda:)

Yine bugün çok az olmuş cnm
Biraz sebze salata falan yesen

canım bugün adliyede işim çıktı ordaydım ondan sonra ailecek güre denen bir beldeye gittik yemek hazırlayamadık orada herkes bir şeyler yedi ben de marketten muz aldım bir tane ondan yedim :KK45:

Merhabalar.. :KK28:

gercekten bu hafta cıddı manada kotu gectı benım ıcın.. koca bı tabak pılav sonrası normale donuym derken baya mıde sorunu yasadım hersey burnuma kokuyodu fılan.. spor yapamadım bıkac gun ust uste.. neyse kı ona ragmen kılo vermısm.. ılk defa dereceye gırdm odulum oldu umarım kendıme getırır bu durum benı..:KK37:

menumu paylasıym ben artık.. yıne sacma sapan bı gundu. ama soz son kez sacma olucak.. acıktıgımı hıssetmıyorum resmen ınsan yemek yemeyı su ıcmeyı unuturmu gun boyu.. valla unutuyorum sabah uyanır uyanmaz tartıldm sonrasnda kosa kosa randevuma(lazer) gıttım ustumu bıle zor gıydım bısey atıstramadm.. cok bekledım orda saat 1ı buldu ısımın bıtmesı.. staj ıcın evrak eksıklerım vardı onları almak ıcın ofıse gıttm bıkac ınsaata goturduler fılan derken saat olmus 4 ve ben ne bı gram bısey yedım o saate kadar ne de bı yudum su.. o_O

annemle bulustuk rengımın fılan ıyı olmadgnı soyledı acaba yedıgın bısey mı dokundu deıdgı an anladım gun boyu bısey yemedıgmı. neyse eve geldık cok yurutmedı benı o sekılde dısarda da bısey yemek ıstemedım.. eve gelınce yanı saat 5 gıbı bı kase yesıl mercımek corbası bı tabak bulgur pılavı ve salata yedırdı zorla.. ıkı tane cok mınık Safranboludan lokum gelmıs onlardan tıktı agzıma.. suyumda 1 ltre yenı yenı oluyo.. gun boyu baska bısey yıyebılcegmı zannetmıyorumm.. su kahve leblebı yerım bıraz mıdeme bıseyler gırmek zorunda olduugu ıcın ama saatte 6 oldu zaten. napıyım bılemedım durum vazıyet boyle.. :oops:

canım toparla kendini açlık hissetmesende birşeyler yemeye çalış hasta olursun Allah korusun

Ay sonunda daha adam akilli bi menu benden:)
Sabah
1 seftali
3 hurma
3 ceviz
Biraz fistik
1 yumurta
1 bardak sut:)

Ara
Bir kasik kisir
Bi kac kasik siyah pirincli sutlac ( sekersiz)

Aksam
Et
Salata
Patlican biber domates kozlemee:) teskkurler zuhal abla aklima soktgn icn cok ama cok lezztliydi:)
1 bardak ayran

Yaz yaz bitmedi:)

canım menün bence gayet güzel :)

Kizlarrrr napiyosunuz menumu yazayimm

KALKİNCA 8.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 10.00 yumurta ile yapilmis salata 1 kkb.peynir 2 zeytin 2 c.ekmegi cay
Maydanoz

OGLE 15.00 tavuk durum 2 sb ayran

Kizlar valla mutfakta 5 saat temizlik yapmisim okadar ki artik Basim dondu tansiyonum dustu derken esim aldi zorunlu olarak yedim

AKSAM hala tokum acikirsam ya yogurt yada nnektari yerim

Su 3 lt

canım geçmiş olsun tansiyonun düşünce tuzlu ayran iç bana iyi geliyor
menün güzel içtiğin suda iyi olmuş

Menu bildirimi
Sabah 1 dilim seftali
Tum gun pirin lapasi
Dayanamadim 2 cubuk kraker yidim :-) 2 lt su
Spor biraZdan yuruyuse gitcem

canım iki çubuk krakerden bir şey olmaz :) şu pirinç lapasına nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum :)

Menumu yaziyim
8:30 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
14:00 izgara tavukku salata
17:00 salatalik
19:30 5 kofte
Yogur
Salata
2 bardak yesil cay
Su 2.5 3 yaparim
1.5 saatt yuruyus

menün gayet güzel :KK73:

menümü vereyim, alışverişe gidicez
Bu gece 45 dk lık leslie yapıcam inşallah. Çok heyecanlıyım sonunda misafirler gitti dğzenime döndüm spor konusunda. cuma günü olduğundan heralde menüm bu

Sabah:2 dilim ekmek az tereyağlı, az sucuklu yumurta, 1 kase haşlanmış fıstık

Öğle; 2 dilim ekmek, kahvaltılıklardan biraz

Akşam: 1 kase az yağlı domatesli, biber kavurması, bol salata

Hayırlı akşamlarrr

canım menün iyi ama bir kase haşlanmış fıstık bence biraz fazla olmuş öğlende keşke 2 dilim ekmek yemeseydin o_O

Bugün benim içinde biraz saçma oldu

Bundan sonra haftada 1 gün cıss yeme hakkım olsun diyorum, başlangıçta ilk 6 ay hiç cıss yemeyen biri olarak çok sıkıldım
Tartıdan sonraki 2 gün kendimi fazla sıkmıcam kalan 5 güne sabırlı olabileyim

Sabah klasik kahvaltı

Öğle yoğurt

16.00 cıss

19 bikaç hurma 2 kş yoğurt

Bugün cnm çok tatlı istiyordu akşam onun için hurma yedim

Su 2 lt geçer
Spor akşam yapıcam

cıs yemeyince gerçekten sıkılıyor insan mesela ben diyete başlayalı 4-5 ay oldu ama arada cıslar yedim yoksa dayanamazdım o_O

yok canım fazla salmamışsın kendini menün fena değil :KK39:

Kahvaltı
2 dilim peynir
2 dilim beyaz ekmek
Domates
Salatalık
Ara öğün
1 tane salatalık
Öğle
1 kase acılı yoğurt
Akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı yemek
Spor yok
2 litre tarçinli su

menün iyi olmuş cnm tarçınlı su zayıflatma konusunda gerçekten işe yarıyor ramazanda ben kendime tarçınlı su yapmıştım susamıyayım diye ( sahurda 1 litre kadar içince ertesi gün pek susatmıyor) aynı zamanda zayıflamıştım da :KK28:

Valla bnmde eşim evdeydi ve emmeye çok düşkün olan küçük kızım memeyi reddetmeye başladı akşama kadar aç ama emmiyo ağladı o yüzden sabahla öğleen kahvaltı oldu öğlen tavuk çorbasıda vardı arada bikaç şekerleme yedim acaba hiç yemeyince sütüm tatsız mı oldu diye akşamda pide söyledi eşim çünkü valla değil uemek yapmak afedersiniz kıçımı koymaya vaktim olmadı kızlar yarın eşim yok tekrar göreve gidiyo sebze yiuerek telafi ederim

olsun tatlım hafta içinde telafi edersin hem çok yorulmuşsun bol kalori yakmışsındır

Back