💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bide kızlar hergün tartılıp ödemden dolayı falan + görüncede motivasyon gidiyo ben bundan önce 84 kilodan 68 e düştüğümde yani bekarken ilk 84 gördm diyet ve spora başladım köyde olduğum için tartılma imkanım olmadı 5 gün 20 şer dk sadece dans ediyodum oryantal falan diyetimde de hiç tartılmadığım için motivasyonum hiç düşmedi tartıya bi çıktım 70 bi süre sonrada 68 oldm baya bi korudum hamile kalınca çayı şekerli içmeye ekmeğe falan dönünce hoooop geri aldm yani ben bundan sonra haftada 1 tartılırım

benim menümde biraz kötü oldu sanki bugun çok geç yatmıştım ve geç kalktım
12:00 2 dlm beyaz ekmek yedim kabuklarından kabuklarından .ekmeğim bitmiş gene.evde kendilerine alıyolar ama bni unutuyolar ekmek alırken .sucuklu yumurta yedim krem peynir yedim aboooo bugün sevinçten kahvaltıda kendimi salıverdim hemen galiba
15:00 2 erik
17:00mercimek çorbası 4kaşık bulgur pilavı yoğurt
19:45 1 armut
20:00 çorba 2 kaşık tavuklu patates yemeğinden ve yoğurt
daha suyum anca 2 ye yaklaştı .birazdan dışarı yürümeye çıkıcam. akşam geç diyceksiniz biliyorum farkındayım yarın hemmen kendimi toplıycam ve erken kalkıcam

1 Ocak 113.5
5.ocak 110.6
20.şubat 99.8
16.nisan 88.7
18.haziran 78.9
Ramazanda sabit kaldım
Bayramdan sonra 82 ye çıkmıştım
27.ağustos 74.6

Ben pek Yemen sebze Ama sutten kesmek icin yani sutum kesilsin die lahana sarip yatiyodum kokusundan Geri gidermis sut die okumustum zor bi surecti ya

Tatlım bide hem mercimek hem bulgur kh olduğu için ikisini beraber yemesen daha iyi
Birini seç yanında bol salata Yoğurt iyi olur

Bugünkü yemek listemi yaziyim
Sabah kalkınca 1 su bardağı sirkeli su
Kahvaltı
2 dilim peynir
2 dilim beyaz ekmek
Domates
Salatalık
Ara öğün
1 tane salatalık
Öğle
1 küçük kase haşlanmış makarna
1 kase acılı yoğurt
Akşam
1 kase çorba
2 yemek kaşığı yemek
Çayin yaninda 7 tane kavrulmamis badem
Spor yok
2 litre tarçinli su
Yatmadan önce 2 yemek kaşığı acılı yoğurt yiyicem
Yorumlarinizi bekliyorum

iyi akşamlar
menüm
sabah saat 11.00
2 ince dilim tam buğday ekmeğinin üzerine az sürülmüş labne peyniri
saat 16.00
2 incir
akşam 19.30
bir muz bugün işim çıktı o yüzden yemek yemeyi geçiştirdim biraz

Tatlım kahvaltı güzel ama ekmek tambuğday Yada çavdar olmalı
Makarna arada olabilir ama sık sık değil
Akşam ne çorbası yemeği olduğunu yazmamışın salata ekleyebilirsin
Suyunuda birazdaha artırman lazım

Yine bugün çok az olmuş cnm
Biraz sebze salata falan yesen

Kızlar başta eşleşmeler yapmıştık gelmeyenler olunca pek fazla yürümedi
İsteyen istediği kişiyle eş olabilir
Hem eşler birbirine daha çok destek olup teşvik edecek hemde tatlı rekabet olacak
Kiloları birbirine yakın olan eşleşebilir

Eş seçerken kriter söylicez mi abla benim elektrik aldığım bi kaç kişi vvarda:)

Yine bugün çok az olmuş cnm
Biraz sebze salata falan yesen

canım bugün adliyede işim çıktı ordaydım ondan sonra ailecek güre denen bir beldeye gittik yemek hazırlayamadık orada herkes bir şeyler yedi ben de marketten muz aldım bir tane ondan yedim

canım toparla kendini açlık hissetmesende birşeyler yemeye çalış hasta olursun Allah korusun

canım menün bence gayet güzel :)

canım geçmiş olsun tansiyonun düşünce tuzlu ayran iç bana iyi geliyor
menün güzel içtiğin suda iyi olmuş

Menu bildirimi
Sabah 1 dilim seftali
Tum gun pirin lapasi
Dayanamadim 2 cubuk kraker yidim 2 lt su
Spor biraZdan yuruyuse gitcem

canım iki çubuk krakerden bir şey olmaz :) şu pirinç lapasına nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum :)

Menumu yaziyim
8:30 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
14:00 izgara tavukku salata
17:00 salatalik
19:30 5 kofte
Yogur
Salata
2 bardak yesil cay
Su 2.5 3 yaparim
1.5 saatt yuruyus

menün gayet güzel

canım menün iyi ama bir kase haşlanmış fıstık bence biraz fazla olmuş öğlende keşke 2 dilim ekmek yemeseydin

cıs yemeyince gerçekten sıkılıyor insan mesela ben diyete başlayalı 4-5 ay oldu ama arada cıslar yedim yoksa dayanamazdım

yok canım fazla salmamışsın kendini menün fena değil

menün iyi olmuş cnm tarçınlı su zayıflatma konusunda gerçekten işe yarıyor ramazanda ben kendime tarçınlı su yapmıştım susamıyayım diye ( sahurda 1 litre kadar içince ertesi gün pek susatmıyor) aynı zamanda zayıflamıştım da

olsun tatlım hafta içinde telafi edersin hem çok yorulmuşsun bol kalori yakmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…