- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Kizlarrrr napiyosunuz menumu yazayimm
KALKİNCA 8.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 10.00 yumurta ile yapilmis salata 1 kkb.peynir 2 zeytin 2 c.ekmegi cay
Maydanoz
OGLE 15.00 tavuk durum 2 sb ayran
Kizlar valla mutfakta 5 saat temizlik yapmisim okadar ki artik Basim dondu tansiyonum dustu derken esim aldi zorunlu olarak yedim
AKSAM hala tokum acikirsam ya yogurt yada nnektari yerim
Su 3 lt
Hic bisey sagligindan daha onemli diil Bugun gecti Ama yarin bir gun moral bozmak koy kalkar kamaz gozunun en gorebilcegi yere " kahvalti yapmalisin tatlim" die bi not yaz 've kendini kotu hissetmeye devam edersen bi Dr a gorun
Menu bildirimi
Sabah 1 dilim seftali
Tum gun pirin lapasi
Dayanamadim 2 cubuk kraker yidim2 lt su
Spor biraZdan yuruyuse gitcem
Evet canim yada yaninda hurma yada k.kayisi kullanyrm cok zor geliyor halasagol canım dıkkat edıcem yarından ıtıbaren artık..menunde guzel gorunuyo gayet cayı sekersız ıcıyosn dımı artık.?
1 tanesi 30 kalori civarındaMuge canim menun superrr
Zuhal abla senin de iyiii ablacinmm hurma cok kalorili mi
Ruveyde menunn gayet iyi masallahhhh
Yarın düzenimize geri dönelim cnmValla bnmde eşim evdeydi ve emmeye çok düşkün olan küçük kızım memeyi reddetmeye başladı akşama kadar aç ama emmiyo ağladı o yüzden sabahla öğleen kahvaltı oldu öğlen tavuk çorbasıda vardı arada bikaç şekerleme yedim acaba hiç yemeyince sütüm tatsız mı oldu diye akşamda pide söyledi eşim çünkü valla değil uemek yapmak afedersiniz kıçımı koymaya vaktim olmadı kızlar yarın eşim yok tekrar göreve gidiyo sebze yiuerek telafi ederim
Abla bunyeye bisey girmeyince Vucut panik olup Diger yediklernden 2 fazla kalori aliemisKızlar bu lapa benim dengemi bozdu heralde dün fazla yemediğim halde bugün hemen artı olmuşum uzun süre yapmıcam bidaha
Bu hafta yarın patates günüyle başlıcam sonrasına bakarım artık
evet kesinlikle senin iiçin dahada zorlaştığına eminim çoğunu attıktan sonra kilonun vermek daha zor oluyor .belki o yüzden verip verip alıyoruz yani 60lara 70lere düşüpte tekrar 100ler 90lara gidenler vardır benim gibi.insanın sabrı sınanıyo hem başladığında alışana kadar hem sonlarında .sonunu getirmdn pes etmemek lazım .bu sefer öyle yapacağız inşallah hepimiz.Tatlım hepimiz isteriz hemencecik verelim hepsini diye
Ama nasıl bu kiloları kısa zamanda almadıysak kısa süredede veremeyiz
Bak ben 8 aydır sabrediyorum daha da bitmedi hatta zorlaştı
Ama eğer vazgeçersem başa dönerim bu kadar emeklerim boşa gider hayallerim biter
Hiç bir başarı çaba göstermeden elde edilmiyor
Eğer ben tartıda 65 rakamını görmek istiyosam sabırla mücadele etmem lazım
Zaten hedefe ulaşırsak birdaha bu kadar Kilo almaya kıyamayız
çok teşekkür ederim canım .hoşbulldummtek_ben tebrik ederim, güzel kilo vermişsin. Bu arada hoşgeldin
Diğer kilo veren,veremeyen tüm arkadaşlarımı da tebrik ederim
valla isterim nası yükliceğme bi bakiyim bakalım .after larıda koyucaz dimi bigüncanım boydan fotografn varsa yuzunu gızleyerek yukleyebılırmısn merak ettm gorunusunu..hızlı kılo verıyosn hem before bulunsun elınde bıdaha bu kadar kılolu olmucaz hıc bırımız ınsallah.. en ust lımıt suan bulundugmzdan bıle az olmalı kı ne az..
canım emin ol alışınca şekersiz daha güzel geliyolar .ben türk kahvesini şekersiz içmekte biraz zorlanıyom ama diyerlerine şimdi şeker koysan içememBugun bir ilk yaptim 've sade Turk kahvesi ictim Cayi 've nescafeyi sekersiz icemem diodum Ama kahveyi icemem diodum aci geldi Ama zamanla alisicam sizin sayenizde oldu birazda ya
Evet abla bide nette okudum karnabahar lahana falan yediğin zamanlar bebekler emmeyi bile bırakabiliyomuş kokusu süte geçiyomuş 4 gündür böyleydi ama bugün çok eziyett etti sanırım etkisi geçmedi daha faydalı diye bende çok yemiştimYarın düzenimize geri dönelim cnm
Biraz cıss yiyince kendimi çok daha fazla şişman hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?