💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sagol canım dıkkat edıcem yarından ıtıbaren artık.. menunde guzel gorunuyo gayet cayı sekersız ıcıyosn dımı artık.?

Hic bisey sagligindan daha onemli diil Bugun gecti Ama yarin bir gun moral bozmak koy kalkar kamaz gozunun en gorebilcegi yere " kahvalti yapmalisin tatlim" die bi not yaz 've kendini kotu hissetmeye devam edersen bi Dr a gorun

aslında bu cıddı manada mantıklı.. hatırlatma ekleyebılırm 3 ogun ıcın.. umarım uzun surmez bu durum yoksa doktora gıtmem gerekıcek dedıgn gıbı..

Menu bildirimi
Sabah 1 dilim seftali
Tum gun pirin lapasi
Dayanamadim 2 cubuk kraker yidim 2 lt su
Spor biraZdan yuruyuse gitcem

sende mı lapa yaa..

bende denıcem bıgun regl donemınde baya etkılıyms.. ıkı gun ust uste yapılıyoms fılan.. bu kadar cok duyunca arastrdm da azıcık suyun bırazcık az olms sadece..

menümü vereyim, alışverişe gidicez
Bu gece 45 dk lık leslie yapıcam inşallah. Çok heyecanlıyım sonunda misafirler gitti dğzenime döndüm spor konusunda. cuma günü olduğundan heralde menüm bu

Sabah:2 dilim ekmek az tereyağlı, az sucuklu yumurta, 1 kase haşlanmış fıstık

Öğle; 2 dilim ekmek, kahvaltılıklardan biraz

Akşam: 1 kase az yağlı domatesli, biber kavurması, bol salata

Hayırlı akşamlarrr

Bugün benim içinde biraz saçma oldu

Bundan sonra haftada 1 gün cıss yeme hakkım olsun diyorum, başlangıçta ilk 6 ay hiç cıss yemeyen biri olarak çok sıkıldım
Tartıdan sonraki 2 gün kendimi fazla sıkmıcam kalan 5 güne sabırlı olabileyim

Sabah klasik kahvaltı

Öğle yoğurt

16.00 cıss

19 bikaç hurma 2 kş yoğurt

Bugün cnm çok tatlı istiyordu akşam onun için hurma yedim

Su 2 lt geçer
Spor akşam yapıcam

Valla bnmde eşim evdeydi ve emmeye çok düşkün olan küçük kızım memeyi reddetmeye başladı akşama kadar aç ama emmiyo ağladı o yüzden sabahla öğleen kahvaltı oldu öğlen tavuk çorbasıda vardı arada bikaç şekerleme yedim acaba hiç yemeyince sütüm tatsız mı oldu diye akşamda pide söyledi eşim çünkü valla değil uemek yapmak afedersiniz kıçımı koymaya vaktim olmadı kızlar yarın eşim yok tekrar göreve gidiyo sebze yiuerek telafi ederim

Yarın düzenimize geri dönelim cnm
Biraz cıss yiyince kendimi çok daha fazla şişman hissettim

Kızlar bu lapa benim dengemi bozdu heralde dün fazla yemediğim halde bugün hemen artı olmuşum uzun süre yapmıcam bidaha
Bu hafta yarın patates günüyle başlıcam sonrasına bakarım artık

Kızlar bu lapa benim dengemi bozdu heralde dün fazla yemediğim halde bugün hemen artı olmuşum uzun süre yapmıcam bidaha
Bu hafta yarın patates günüyle başlıcam sonrasına bakarım artık
Abla bunyeye bisey girmeyince Vucut panik olup Diger yediklernden 2 fazla kalori aliemis bi yerde okumustum

evet kesinlikle senin iiçin dahada zorlaştığına eminim çoğunu attıktan sonra kilonun vermek daha zor oluyor .belki o yüzden verip verip alıyoruz yani 60lara 70lere düşüpte tekrar 100ler 90lara gidenler vardır benim gibi.insanın sabrı sınanıyo hem başladığında alışana kadar hem sonlarında .sonunu getirmdn pes etmemek lazım .bu sefer öyle yapacağız inşallah hepimiz.
abla sen mesela başlayalı 8 ay oldu ya en büyük kısmını ne kadarda verdin? 80e gelene kadar mesela

valla isterim nası yükliceğme bi bakiyim bakalım .after larıda koyucaz dimi bigün

Bugun bir ilk yaptim 've sade Turk kahvesi ictim Cayi 've nescafeyi sekersiz icemem diodum Ama kahveyi icemem diodum aci geldi Ama zamanla alisicam sizin sayenizde oldu birazda ya
canım emin ol alışınca şekersiz daha güzel geliyolar .ben türk kahvesini şekersiz içmekte biraz zorlanıyom ama diyerlerine şimdi şeker koysan içemem

Yarın düzenimize geri dönelim cnm
Biraz cıss yiyince kendimi çok daha fazla şişman hissettim
Evet abla bide nette okudum karnabahar lahana falan yediğin zamanlar bebekler emmeyi bile bırakabiliyomuş kokusu süte geçiyomuş 4 gündür böyleydi ama bugün çok eziyett etti sanırım etkisi geçmedi daha faydalı diye bende çok yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…