Tatlım hepimiz isteriz hemencecik verelim hepsini diyeaynen abla doğru diyosun ben hep sabırsız bi insanım herkonuda bundada öyle oluyo bi yandan dikkat ederken bi yandanda içimde bi ses bak yine olmıycak ,yapamıycan deyip duruyo sankı .biraz sabredince sonuçları görünce insan o sesin yerini umut alıyo.ki bu ilk hafta biraz düşe kalka geçmesine rağmen böyle olmasına çok sevindim demekki daha fazlasını yapabilirm diyorum kendi kendime
Tebrikleeer çok guzelllmerabalar ben dün menü bildirimi yapmadım kendimi psikolojik olarak çok kötü hissettiğim için.bide tartı arifesi diye moralim bozulmuştu aslında yediğim çok kötü şeyler yoktu hatta öğlene kadar nefisti herşey akşam arkadaştaydım emekte .1 karnıyarık- közlenmiş biber yoğurt 1.5 dl tam buğdy ekmek yemiştim üstüne şekersiz türk kahvesi ve 4kare bitter çokolatte yedim .sporda yapmamıştım .moralim bozuldu sanki kendimi şişmiş hissettim yediklerim ağzıma geliyo gibiydi sabah kalktığımdada hiç tartılmak istemedim etkileri devam ediyodu üstümde .ama bir tartıldımmm ne göreyimmm.bugün benden mutlusu yok.
geçen hafta :107.3
bugün :105.4
fark:-1.900
ilk tartım bubenden mutlusu yok
Amİnnanne candırAllah uzun ömürler versin anneciklerimize
Tesekkurleerr
kılonun cok olmamasına ragmen cok ıyı vermıssın gercekten..ben de kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 61.5
bugün 60.6
fark 0.9
yüzde 1.46
merabalar ben dün menü bildirimi yapmadım kendimi psikolojik olarak çok kötü hissettiğim için.bide tartı arifesi diye moralim bozulmuştu aslında yediğim çok kötü şeyler yoktu hatta öğlene kadar nefisti herşey akşam arkadaştaydım emekte .1 karnıyarık- közlenmiş biber yoğurt 1.5 dl tam buğdy ekmek yemiştim üstüne şekersiz türk kahvesi ve 4kare bitter çokolatte yedim .sporda yapmamıştım .moralim bozuldu sanki kendimi şişmiş hissettim yediklerim ağzıma geliyo gibiydi sabah kalktığımdada hiç tartılmak istemedim etkileri devam ediyodu üstümde .ama bir tartıldımmm ne göreyimmm.bugün benden mutlusu yok.
geçen hafta :107.3
bugün :105.4
fark:-1.900
ilk tartım bubenden mutlusu yok
Bi zamanlar bende öyle diyordum su gibi geçti valla sevdiğim bölüm olunca galiba.bazı arkadaşlarım zorla geldiler bu zamana ben gayet keyifle sende seviyorsan hemencecik geciverir2.senem yeniyim daha :)
Tebrikler kızlarBU HAFTA DERECEYE GİREN
GÜZELLERRRRR
1.___smyr38. %1.52
2.___mimoza1974 % 1.46
3.____storeperde. %1.06
Kilo veren ve vermeye çalışan bütün kızlarımıza kocamaaaaan tebrikler
insallah canım.Teşekkür ederim ablacım, inşallah sonunda hedefine ulaştı yazacak adımın yanında, sevgiler
Kuzum ya naptin sen. Aman diyim artk don eski duzenine. Cok yeme ama saglikli ye:)Merhabalar..
gercekten bu hafta cıddı manada kotu gectı benım ıcın.. koca bı tabak pılav sonrası normale donuym derken baya mıde sorunu yasadım hersey burnuma kokuyodu fılan.. spor yapamadım bıkac gun ust uste.. neyse kı ona ragmen kılo vermısm.. ılk defa dereceye gırdm odulum oldu umarım kendıme getırır bu durum benı..
menumu paylasıym ben artık.. yıne sacma sapan bı gundu. ama soz son kez sacma olucak.. acıktıgımı hıssetmıyorum resmen ınsan yemek yemeyı su ıcmeyı unuturmu gun boyu.. valla unutuyorum sabah uyanır uyanmaz tartıldm sonrasnda kosa kosa randevuma(lazer) gıttım ustumu bıle zor gıydım bısey atıstramadm.. cok bekledım orda saat 1ı buldu ısımın bıtmesı.. staj ıcın evrak eksıklerım vardı onları almak ıcın ofıse gıttm bıkac ınsaata goturduler fılan derken saat olmus 4 ve ben ne bı gram bısey yedım o saate kadar ne de bı yudum su..
annemle bulustuk rengımın fılan ıyı olmadgnı soyledı acaba yedıgın bısey mı dokundu deıdgı an anladım gun boyu bısey yemedıgmı. neyse eve geldık cok yurutmedı benı o sekılde dısarda da bısey yemek ıstemedım.. eve gelınce yanı saat 5 gıbı bı kase yesıl mercımek corbası bı tabak bulgur pılavı ve salata yedırdı zorla.. ıkı tane cok mınık Safranboludan lokum gelmıs onlardan tıktı agzıma.. suyumda 1 ltre yenı yenı oluyo.. gun boyu baska bısey yıyebılcegmı zannetmıyorumm.. su kahve leblebı yerım bıraz mıdeme bıseyler gırmek zorunda olduugu ıcın ama saatte 6 oldu zaten. napıyım bılemedım durum vazıyet boyle..
Aksam icn togrt daha dogru bi terch olur canm. Ya da yarsni yogrda dograyp tatlandira da blrsn:)Kizlarrrr napiyosunuz menumu yazayimm
KALKİNCA 8.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 10.00 yumurta ile yapilmis salata 1 kkb.peynir 2 zeytin 2 c.ekmegi cay
Maydanoz
OGLE 15.00 tavuk durum 2 sb ayran
Kizlar valla mutfakta 5 saat temizlik yapmisim okadar ki artik Basim dondu tansiyonum dustu derken esim aldi zorunlu olarak yedim
AKSAM hala tokum acikirsam ya yogurt yada nnektari yerim
Su 3 lt
Ya frsatm olsa aslnda hep saglijli beslencem de ah iste misafirler:))Feyza dikkat et tatlimmm kendine
Birgul menun cok guzel :) basarilarinin devamini bekliyoruz
Kuzum ya naptin sen. Aman diyim artk don eski duzenine. Cok yeme ama saglikli ye:)
Hic bisey sagligindan daha onemli diil Bugun gecti Ama yarin bir gun moral bozmak koy kalkar kamaz gozunun en gorebilcegi yere " kahvalti yapmalisin tatlim" die bi not yaz 've kendini kotu hissetmeye devam edersen bi Dr a gorunMerhabalar..
gercekten bu hafta cıddı manada kotu gectı benım ıcın.. koca bı tabak pılav sonrası normale donuym derken baya mıde sorunu yasadım hersey burnuma kokuyodu fılan.. spor yapamadım bıkac gun ust uste.. neyse kı ona ragmen kılo vermısm.. ılk defa dereceye gırdm odulum oldu umarım kendıme getırır bu durum benı..
menumu paylasıym ben artık.. yıne sacma sapan bı gundu. ama soz son kez sacma olucak.. acıktıgımı hıssetmıyorum resmen ınsan yemek yemeyı su ıcmeyı unuturmu gun boyu.. valla unutuyorum sabah uyanır uyanmaz tartıldm sonrasnda kosa kosa randevuma(lazer) gıttım ustumu bıle zor gıydım bısey atıstramadm.. cok bekledım orda saat 1ı buldu ısımın bıtmesı.. staj ıcın evrak eksıklerım vardı onları almak ıcın ofıse gıttm bıkac ınsaata goturduler fılan derken saat olmus 4 ve ben ne bı gram bısey yedım o saate kadar ne de bı yudum su..
annemle bulustuk rengımın fılan ıyı olmadgnı soyledı acaba yedıgın bısey mı dokundu deıdgı an anladım gun boyu bısey yemedıgmı. neyse eve geldık cok yurutmedı benı o sekılde dısarda da bısey yemek ıstemedım.. eve gelınce yanı saat 5 gıbı bı kase yesıl mercımek corbası bı tabak bulgur pılavı ve salata yedırdı zorla.. ıkı tane cok mınık Safranboludan lokum gelmıs onlardan tıktı agzıma.. suyumda 1 ltre yenı yenı oluyo.. gun boyu baska bısey yıyebılcegmı zannetmıyorumm.. su kahve leblebı yerım bıraz mıdeme bıseyler gırmek zorunda olduugu ıcın ama saatte 6 oldu zaten. napıyım bılemedım durum vazıyet boyle..
Ay sonunda daha adam akilli bi menu benden:)
Sabah
1 seftali
3 hurma
3 ceviz
Biraz fistik
1 yumurta
1 bardak sut:)
Ara
Bir kasik kisir
Bi kac kasik siyah pirincli sutlac ( sekersiz)
Aksam
Et
Salata
Patlican biber domates kozlemee:) teskkurler zuhal abla aklima soktgn icn cok ama cok lezztliydi:)
1 bardak ayran
Yaz yaz bitmedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?