💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende ziraat mühendisiyim ama çalışmıyorum calisamiyorum yani çoluk ev falan aralıkta is güvenliği uzmanlığı sınavına giricem olur insallahh
canım hayırlısı. gerçekten çocuklarla birlkte çalışmak zor. benm iş koşullarım rahat biraz ama bu sene ilk kez çalışıcam bebiş varken =) bakalım inşallah kolay olur, annem bakacak çocuğa. Sana da bol şans inşallah dilediğin gibi olur=)

canım memnun oldum =)
ayrıca kilo gidişi süper ve ötesi=) tebrik ederim.

ay bebekle uğrşmaktan kahvaltı da bildirim de bu saate kaldı.
geçen hafta: 89.2
bu hafta: 88.7
fark: 0.5

zuhal abla daha pazartesi 88.2ydim bence ben tartı bildirimini p.tesinden pazartesiye yapayım öle moralim daha iyi oluyo

merabalar ben dün menü bildirimi yapmadım kendimi psikolojik olarak çok kötü hissettiğim için.bide tartı arifesi diye moralim bozulmuştu aslında yediğim çok kötü şeyler yoktu hatta öğlene kadar nefisti herşey akşam arkadaştaydım emekte .1 karnıyarık- közlenmiş biber yoğurt 1.5 dl tam buğdy ekmek yemiştim üstüne şekersiz türk kahvesi ve 4kare bitter çokolatte yedim .sporda yapmamıştım .moralim bozuldu sanki kendimi şişmiş hissettim yediklerim ağzıma geliyo gibiydi sabah kalktığımdada hiç tartılmak istemedim etkileri devam ediyodu üstümde .ama bir tartıldımmm ne göreyimmm.bugün benden mutlusu yok.
geçen hafta :107.3
bugün :105.4
fark:-1.900
ilk tartım bu benden mutlusu yok

Bide artıdayım diyodun bak ne güzel vermişin o kadar cıssa rağmen

Reactions: BBD
dunyadamisafir
@canan456

Kızlar sizin geçen hafta sonucunuz olmadığı için Listeye tek Bugünkü kilonuzu yazıcam

tek_ben
T Tombixxx

Sizlerde bu hafta başladığınız için buda ilk bildiriminiz olduğu için Bugünkü kilonuz başlangıç olarak yazılacak

Artık haftaya güzel bildirimler bekliyorum sizden

Çok güzel tatlım bak biraz dikkat ettin ne güzel vermeye başladın
Bu birazda sabır işi öyle hemen moralimizi bozmıcaz
Bak biz gr gr veriyoz ama yinede vazgeçmiyoruz çünkü başka alternatifimiz yok

U
İnşallah ya benimde keşke annem yanımda olsa farklı sehirlerdeyiz

Liste olursa beni de yazarsniz sevinirim.. 73 lerdeydim 82 ye ciktim.. daha sora karar verdim 65 olmaya oncelikle. Simdi 2 nci ayim sporla ve dikkat ederek.. 77 kiloyum.. insallah 65 sora 60 la kapatmak istiorum :)

Liste olursa beni de yazarsniz sevinirim.. 73 lerdeydim 82 ye ciktim.. daha sora karar verdim 65 olmaya oncelikle. Simdi 2 nci ayim sporla ve dikkat ederek.. 77 kiloyum.. insallah 65 sora 60 la kapatmak istiorum :)
Slm tatlım Eğer düzenli paylaşım yapacaksan katılabilirsin
Eğer devam edersen Bugünkü kilonu başlangıç olarak alırız
Bugün Cuma olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…