Bugün çok az olmuş cnm
Sende çok yoğunsun heralde
canım hayırlısı. gerçekten çocuklarla birlkte çalışmak zor. benm iş koşullarım rahat biraz ama bu sene ilk kez çalışıcam bebiş varken =) bakalım inşallah kolay olur, annem bakacak çocuğa. Sana da bol şans inşallah dilediğin gibi olur=)Bende ziraat mühendisiyim ama çalışmıyorum calisamiyorum yani çoluk ev falan aralıkta is güvenliği uzmanlığı sınavına giricem olur insallahh
canım memnun oldum =)Birgulcugum ben okuloncesi ogretmeniyim 30 yasindayim 4 yillik evliyim 8 aylikta bi oglum var
Mugecigim sinavinda simdiden basarilar
Gecen haf
Gecen hafta : 85.5
Bugun : 84.2
Fark : -1.300
Cok inisli cikisli bi haftaydi.ama nasil verdim yahuuuu anlamadim hedefim 84 du ama olsun buda coooook iyiii
Bide artıdayım diyodun bak ne güzel vermişin o kadar cıssa rağmenay bebekle uğrşmaktan kahvaltı da bildirim de bu saate kaldı.
geçen hafta: 89.2
bu hafta: 88.7
fark: 0.5
zuhal abla daha pazartesi 88.2ydimbence ben tartı bildirimini p.tesinden pazartesiye yapayım öle moralim daha iyi oluyo
Çok güzel tatlım bak biraz dikkat ettin ne güzel vermeye başladınmerabalar ben dün menü bildirimi yapmadım kendimi psikolojik olarak çok kötü hissettiğim için.bide tartı arifesi diye moralim bozulmuştu aslında yediğim çok kötü şeyler yoktu hatta öğlene kadar nefisti herşey akşam arkadaştaydım emekte .1 karnıyarık- közlenmiş biber yoğurt 1.5 dl tam buğdy ekmek yemiştim üstüne şekersiz türk kahvesi ve 4kare bitter çokolatte yedim .sporda yapmamıştım .moralim bozuldu sanki kendimi şişmiş hissettim yediklerim ağzıma geliyo gibiydi sabah kalktığımdada hiç tartılmak istemedim etkileri devam ediyodu üstümde .ama bir tartıldımmm ne göreyimmm.bugün benden mutlusu yok.
geçen hafta :107.3
bugün :105.4
fark:-1.900
ilk tartım bubenden mutlusu yok
Doğru yapmışım demekkicanım 102.2 kgda gıden 0.9 kg ıse 100de kac gıder dıyıp orantı yapıcaksn.. yanı bırı gram bırı kg cınsınden olmucak..
102.2 0.9
100 X
102.2X= 0.9x100
yanı yuzde 0.88
İnşallah ya benimde keşke annem yanımda olsa farklı sehirlerdeyizcanım hayırlısı. gerçekten çocuklarla birlkte çalışmak zor. benm iş koşullarım rahat biraz ama bu sene ilk kez çalışıcam bebiş varken =) bakalım inşallah kolay olur, annem bakacak çocuğa. Sana da bol şans inşallah dilediğin gibi olur=)
anne candırU
İnşallah ya benimde keşke annem yanımda olsa farklı sehirlerdeyiz
p.tesiye göre gene +500Bide artıdayım diyodun bak ne güzel vermişin o kadar cıssa rağmen
2.senem yeniyim daha :)Hoşbuldum kaçıncı senen bu yil
Slm tatlım Eğer düzenli paylaşım yapacaksan katılabilirsinListe olursa beni de yazarsniz sevinirim.. 73 lerdeydim 82 ye ciktim.. daha sora karar verdim 65 olmaya oncelikle. Simdi 2 nci ayim sporla ve dikkat ederek.. 77 kiloyum.. insallah 65 sora 60 la kapatmak istiorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?