• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Geçen hafta 91.7
Bugün 91.3
-4 işte fena deil regl olamadım en azından+ deilim
Ah canm bn de regl olamadm doktra gidicm en snnda annem de dalga gecio yoksa iknci mi gelio die:) bn de acayp sis hssediyorm bi an once olsn btsn vucudm rahatlasn istiorm:(

Birgulcugum ben okuloncesi ogretmeniyim 30 yasindayim 4 yillik evliyim 8 aylikta bi oglum var

Mugecigim sinavinda simdiden basarilar

Gecen haf
Gecen hafta : 85.5
Bugun : 84.2
Fark : -1.300

Cok inisli cikisli bi haftaydi.ama nasil verdim yahuuuu anlamadim hedefim 84 du ama olsun buda coooook iyiii

Birgulcugum ben okuloncesi ogretmeniyim 30 yasindayim 4 yillik evliyim 8 aylikta bi oglum var

Mugecigim sinavinda simdiden basarilar

Gecen haf
Gecen hafta : 85.5
Bugun : 84.2
Fark : -1.300

Cok inisli cikisli bi haftaydi.ama nasil verdim yahuuuu anlamadim hedefim 84 du ama olsun buda coooook iyiii
Emel supersin ya çok iyi vermişin teşekkür ederim bu arada

Ah canm bn de regl olamadm doktra gidicm en snnda annem de dalga gecio yoksa iknci mi gelio die:) bn de acayp sis hssediyorm bi an once olsn btsn vucudm rahatlasn istiorm:KK43:[/QU
Emzirenlerde adet düzensizliği olması normal ya ama sen gene de git tabi dr a bi baktir tabi hayırlısı tabi

İki gundur canim cikti temizlik yapmaktan ondan sanirim bu arada bi mutfak var onuda halledicem bugun :) insallah tabiii

Valla yaslanmisim.ben bi gunde yapiyordum tum evi bugun 3. Gun hala mutfak duruyorrr :(

Gunaydinnn hanimlarrr
Geçen cuma 102.2
Bugün 101.3
-900 giden

%88 oluo sanirim

canım 102.2 kgda gıden 0.9 kg ıse 100de kac gıder dıyıp orantı yapıcaksn.. yanı bırı gram bırı kg cınsınden olmucak..

102.2 0.9
100 X

102.2X= 0.9x100

yanı yuzde 0.88

gunaydın kızlar..

gecen hafta= 75.6 kg

bu hafta= 74.8 kg

fark= 0.8 kg

yuzde=1.06

bana garıp geldı bu haftayı hıc anlamıs degılım ama bugun yenı bı gune baslıyorum.. :KK68:

sımdı cıkmam lazım kılo veren arkadaslarıda tebrık edıyorum.. :KK37:

Günaydın ben geldim.:KK54:
tartımi da aldım.:anneadayı:
ama kilo verememisim.o kadar dikkat edemediim halde almamasim ona sükrettim.demek azcık dikkat etsem vercekmisim.:KK43:
bundan sonra buralardayım inşallah tabi beni yeniden kabul ed3rs3niz.o_O
kilom 70

yeni gelenler İçin kendimu tekrar tanitayim
boy 1 59
yas 30
11 aylık bir bebeğim var emziriyorum
ogretmenim.
yarismaci arkadaslara başarılar dilerim:KK48:

Back