• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

benim en sevdigim yemek sarmadir annem okullar acilmadan bi daha yapiyim ye demisti bugun ben de yarin tarti gunu diye yaptirmamistim cuma yeriz dedim asil golu annanemden yedim bu sefer :)
Sen zaten aslında İdeal kilondasın cnm bide spordan dolayı olduğundan zayıf duruyorsundur
Biz kendi başımızı düşünelim

nereleri kemireceğimi şaşırdım bacım :KK70: ama vacdan azabı tavan. bgn zaten neredeyse +1 kg gösterdi tartı. yarını tahmin dahi edemiyorum. moralim çok bozuk çook.
Yarın bugünkü kadar artı olmayacağına eminim canm zira tecrübeyle sabit

• Beğen
Reactions: BBD
Benim menüm
Tartı sonrası ilk gün olduğu için Öğlende ekmek yedim

8.30 1 tb sandwıch Ekm.yağsız biber sote 3 zeytin

13.30 fırında kıymalı patlıcan Yoğurt, 1 sandwıch Ekm

17.15 öğlenki patlıcan, yoğurtlu patlıcan salatası

Patlıcanlerım bittiiii

Su 2.5 lt
1sa.yürüyüş+koşu
30 dak aletli gym.

iyi akşamlar kızlar
bende menümü paylaşayım
sabah saat 10.00
2 minik haşlanmış patates
öğlen 14.00
yağsız derisiz tavuk eti
16.00
1 bütünden az şeftali
19.00
2 minik haşlanmış patates
bugün çok uykusuzum yatıyorum ben erkenden hepinize iyi geceler :KK16:
yarın tartıda umarım hepimiz mutlu oluruz :KK36:
Bugün çok az olmuş cnm
Sende çok yoğunsun heralde

okudum yazdıklarınızı tek tek.. sabah arkadaslarmla kahvaltıya gıttık sonra kahve ıcmeye.. aksam ustu de terzıze gıttım bıkac sey almısdm da netten buyuk gelmıstı onları verdım daraltması ıcın.. sonra da dugune gıttık baya uzun kaldık.. hıc fırsatm olmadı maalesef.. bugunde ot gıbı hıssedıyorm kendımı. neyse menumu verıym bende gec olsada..

sabah 10 gıbı dısarda kahvaltı tabagı peynır zeytın salatalık domates bıraz recel bı tane baya kucuk sıgara boregı menemen.. baya dolu dolu gecırdım kahvaltıyı yanı kızlarda baya ısrar ettıler onu ye bunu ye dıye cıddı manada kan degerlerım dustu cunku hıssedıyorm bısey yıyememekten.. saydıklarmdan da bırer catal hep..

neyse ıkı tane turk kahvesı ıctım gun boyu az sekerlı.. 2 lt su aksam da dugunde bıraz tavuk yedım bı ıkı catal.. pılav yedım yıne bı catal fılan hep burnuma burnuma koktu yıyemedm.. o_Obı kucuk ayran ıctm mıdemı bastırsn dıye o ıyı geldı sadece.. menu sayılırsa benımde menum bu.. kabızlık sorunu yasıyorum.. degısık sacma sapan gunler gecırıyorm ya neyse.. gecıcek umarım. :KK51:

sporda yapamadım yıne..

T Tombixxx hosgeldn canım..

okudum yazdıklarınızı tek tek.. sabah arkadaslarmla kahvaltıya gıttık sonra kahve ıcmeye.. aksam ustu de terzıze gıttım bıkac sey almısdm da netten buyuk gelmıstı onları verdım daraltması ıcın.. sonra da dugune gıttık baya uzun kaldık.. hıc fırsatm olmadı maalesef.. bugunde ot gıbı hıssedıyorm kendımı. neyse menumu verıym bende gec olsada..

sabah 10 gıbı dısarda kahvaltı tabagı peynır zeytın salatalık domates bıraz recel bı tane baya kucuk sıgara boregı menemen.. baya dolu dolu gecırdım kahvaltıyı yanı kızlarda baya ısrar ettıler onu ye bunu ye dıye cıddı manada kan degerlerım dustu cunku hıssedıyorm bısey yıyememekten.. saydıklarmdan da bırer catal hep..

neyse ıkı tane turk kahvesı ıctım gun boyu az sekerlı.. 2 lt su aksam da dugunde bıraz tavuk yedım bı ıkı catal.. pılav yedım yıne bı catal fılan hep burnuma burnuma koktu yıyemedm.. o_Obı kucuk ayran ıctm mıdemı bastırsn dıye o ıyı geldı sadece.. menu sayılırsa benımde menum bu.. kabızlık sorunu yasıyorum.. degısık sacma sapan gunler gecırıyorm ya neyse.. gecıcek umarım. :KK51:

sporda yapamadım yıne..

T Tombixxx hosgeldn canım..
Canm ya neden byle oldn ki:( toparlan ama hadi. Tartiyi unut bi sure. En sevdgn metveleri al mesela guzel bi tabak hazirla kahvaltiya. Yemek pisir kendine ne biliym hani sevdgn seyler olsn karsnda bi sure. Cok siklms bi halin var bz eski neseli sni istiyoruz:)

Back