okudum yazdıklarınızı tek tek.. sabah arkadaslarmla kahvaltıya gıttık sonra kahve ıcmeye.. aksam ustu de terzıze gıttım bıkac sey almısdm da netten buyuk gelmıstı onları verdım daraltması ıcın.. sonra da dugune gıttık baya uzun kaldık.. hıc fırsatm olmadı maalesef.. bugunde ot gıbı hıssedıyorm kendımı. neyse menumu verıym bende gec olsada..
sabah 10 gıbı dısarda kahvaltı tabagı peynır zeytın salatalık domates bıraz recel bı tane baya kucuk sıgara boregı menemen.. baya dolu dolu gecırdım kahvaltıyı yanı kızlarda baya ısrar ettıler onu ye bunu ye dıye cıddı manada kan degerlerım dustu cunku hıssedıyorm bısey yıyememekten.. saydıklarmdan da bırer catal hep..
neyse ıkı tane turk kahvesı ıctım gun boyu az sekerlı.. 2 lt su aksam da dugunde bıraz tavuk yedım bı ıkı catal.. pılav yedım yıne bı catal fılan hep burnuma burnuma koktu yıyemedm..
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
bı kucuk ayran ıctm mıdemı bastırsn dıye o ıyı geldı sadece.. menu sayılırsa benımde menum bu.. kabızlık sorunu yasıyorum.. degısık sacma sapan gunler gecırıyorm ya neyse.. gecıcek umarım.
sporda yapamadım yıne..
T
Tombixxx
hosgeldn canım..