• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yazmasanda yediklerin senin mideye gitti
Sana yağ, göbek ve simit olarak geri dönecek :KK70:[/QUOTE

Yaaaa gerçekten de o y le.
aslında sahur fena değildi. 1 yum haslama 2 dilim ekmek 1 domates ywdim.bi de ne yiyeyim bilemedim doymamistim da b iraz helva yedim.:110:
Iftarda da 1 kase tarhana çorbası biraz menemen 2 dl ekmek semizotu salatası bol bol karpuz yedim. Ama gündüz kendi ellerimle yaptigim o kadayifa karşı duramadim. çok yedim ccok:KK43:.offf azıcık yeseydim keske ....

DA YA NA MI YO RUM... :KK55:

ismiye_1340005241192.jpg

Tatlım sen hani emziriyodun niye oruç tutuyon

Sahura iyi başlamışın helva yerine bolca yoğurt yesen daha çok doyardın

Kadayıf nayırrr nolamazzz
Bide şerbetli muhallebili falan olsa neyse
Önce beynini yemicem diye şartlandıracaksın eğer gündüzden dersen canım istiyor akşamda kendine hakim olamazsın
Sen vücudunun değil nefsinin istediğini yemiş oldun

Yaaaa gerçekten de o y le.
aslında sahur fena değildi. 1 yum haslama 2 dilim ekmek 1 domates ywdim.bi de ne yiyeyim bilemedim doymamistim da b iraz helva yedim.:110:
Iftarda da 1 kase tarhana çorbası biraz menemen 2 dl ekmek semizotu salatası bol bol karpuz yedim. Ama gündüz kendi ellerimle yaptigim o kadayifa karşı duramadim. çok yedim ccok:KK43:.offf azıcık yeseydim keske ....

Tatlım ne kadar yardım olsada sonuçta bedava yapmıyom
İşte ancak el harçlığı çıkıyo diyelim

Menün kötü değil cnm Hatta sebze yemeklerini daha fazla yiyebilirsin yanında salata ve yoğurt olunca daha doyurucu oluyor başka şeye gerek kalmıyor

Artık son haftaya girdik bitmedimi daha misafirler
:)
artık daha fazla yemeye özen göstereceğim, yoğurdu kendimiz mayalıyoruz o yüzden tam yağlı doğal inek sütünden oluyor sizce ayrıca light yoğurt falan mı kullanmalıyım? yoksa doğal yağ olduğundan zarar yerine yararı mı olur? :) Bu son misafirimizdi artık bayrama kadar kimsecikler yok :) aslında güzel oluyor kalabalık sofralar ama muhabbet sohbet derken bir dolu şey yiyip içiyorsun o olmasa ne güzel olur :D

artık daha fazla yemeye özen göstereceğim, yoğurdu kendimiz mayalıyoruz o yüzden tam yağlı doğal inek sütünden oluyor sizce ayrıca light yoğurt falan mı kullanmalıyım? yoksa doğal yağ olduğundan zarar yerine yararı mı olur? :) Bu son misafirimizdi artık bayrama kadar kimsecikler yok :) aslında güzel oluyor kalabalık sofralar ama muhabbet sohbet derken bir dolu şey yiyip içiyorsun o olmasa ne güzel olur :KK70:
herseyın dogalı guzel bence.. ustelık yagsız yogurtmu olur yaa.. gecende de uzmanlar yaglı yogurt gobek yaglarını erıtıyo demıslerdı dıye hatırlıyorum ben.. sen devam et dogal dogal mıs gıbı :21:

merhaba kızlar.. bugun ıftara bı saatten az kala regl oldugumu gordm.. bı saat ya saka gıbı :63: neysee.. bı dılım borek yedım zaten mısafırlerımzle beraber 15 kısı vardık ıftarda neredeyse hıc bısey yıyemedmm.. masada bıraz et dolması yedım kavun yedım suyumu ıctım (gerçekten baska bısey yemedım dusunuyorumda).. servıslere yardım et fılan baya yoruldumm.. kızlarla sozlesmıstık dısarı cıktım bırazcık yuruyus sonrasnda turk kahvesı ıctık bı yerde az sekerlı.. az once eve gırdım ınanılmaz acıkmıstım yemeklerden bırer kasık aldım sadece.. sahurum fılan yok.. yarın yıne yazarım ne yersem malum ramazan benım ıcın bıttı bugun.. :KK57: ınanılmaz karın agrısı cekıyorum.. ıkı tane de parol ıctım kalorısı varsa artık.. :KK45:
Bu tarz durumlar cidden can sıkıyor ama sağlık olsun :)
Ben ağrı kesici içince 1 günde kesiyor o yüzden ağrımda olsa içemiyorum yoksa diğer ay fenalaşıyorum :(

artık daha fazla yemeye özen göstereceğim, yoğurdu kendimiz mayalıyoruz o yüzden tam yağlı doğal inek sütünden oluyor sizce ayrıca light yoğurt falan mı kullanmalıyım? yoksa doğal yağ olduğundan zarar yerine yararı mı olur? :) Bu son misafirimizdi artık bayrama kadar kimsecikler yok :) aslında güzel oluyor kalabalık sofralar ama muhabbet sohbet derken bir dolu şey yiyip içiyorsun o olmasa ne güzel olur :KK70:
Tatlım en güzeli taze sütle yapılmış ev yoğurdu
Aslında bi çok dr süt ürünlerinde lighte önermiyolar
Sen ev yoğurdunu rahat rahat ye hatta suyunu bile iç oda çok sağlıklı

Aslında içilen Çaylar suyun yerini tutmuyor ama ben suyuna çokca içiyorum

Nasılki bişeyi temizlemek için su lazım onun gibi organların yıkanması içinde su gerekli
Gibi gibi.... Umarım anlatabilmişimdir:KK70:
anladım anladım.. cok haklısın ben bu lafını ustune bı bardak suyumu ıcerımmm :KK50:

Evet yaaa
gunduzden kendimi Şartlandırma dim yemiycem diye.ondan galiba.kendi m i tutamadım.
iftarda 3 br da ayran vardı.cok di mi...
emziriyorum ama bebegim 9 aylik ek gidayi da güzel tüketiyor. Sutum de yetiyor karpuz ve su ile iftar sahur yapınca.zaten az kaldı.

Bu tarz durumlar cidden can sıkıyor ama sağlık olsun :)
Ben ağrı kesici içince 1 günde kesiyor o yüzden ağrımda olsa içemiyorum yoksa diğer ay fenalaşıyorum :KK43:
haklısın canım.. zararlı sonucta ılaclar bı yerı ıyıelstırıp bıcok yerden zararı dokunuyo

herseyın dogalı guzel bence.. ustelık yagsız yogurtmu olur yaa.. gecende de uzmanlar yaglı yogurt gobek yaglarını erıtıyo demıslerdı dıye hatırlıyorum ben.. sen devam et dogal dogal mıs gıbı :21:
Doğal sütün yoğurdun yerini hiç biri tutmaz
Yağsız olanlar daha çok işlemden geçiyor ve o kadar tok tutmuyor
Bide faydalı yağ içeriyor özellikle yoğurt

Ayy öyleyse ne güzel demişler o uzmanlar :D devam edim hiç bozmayayım her öğün yarım kase yarım kase :kk77::KK49:

Tatlım en güzeli taze sütle yapılmış ev yoğurdu
Aslında bi çok dr süt ürünlerinde lighte önermiyolar
Sen ev yoğurdunu rahat rahat ye hatta suyunu bile iç oda çok sağlıklı
bende çok seviyorum ama birçok yerde light light yazınca tam yağlıdan kaçının falan denilince acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeden edemedim :(ama öyleyse böyle devam edicemmm :)

Evet yaaa
gunduzden kendimi Şartlandırma dim yemiycem diye.ondan galiba.kendi m i tutamadım.
iftarda 3 br da ayran vardı.cok di mi...
emziriyorum ama bebegim 9 aylik ek gidayi da güzel tüketiyor. Sutum de yetiyor karpuz ve su ile iftar sahur yapınca.zaten az kaldı.
Normalde hiç tavizkar değilimdir ama ramazanda kıyamıyorum bu haftayı iyi kötü atlatalım zaten bayramdada az çok bişeyler götürülür
Amaaaa bayramdan sonra bahanemiz yok kızlar
O zaman tatlı görmeyim menülerde

Back