- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Haaa tamam o zamanıkı tane derken saat 7den berı ıkı tane ıctım demek ıstedm ablacım..
Ama çok mecbur olmadan içmemeye çalış
İlaç sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaa tamam o zamanıkı tane derken saat 7den berı ıkı tane ıctım demek ıstedm ablacım..
Yazmasanda yediklerin senin mideye gitti
Sana yağ, göbek ve simit olarak geri dönecek [/QUOTE
Yaaaa gerçekten de o y le.
aslında sahur fena değildi. 1 yum haslama 2 dilim ekmek 1 domates ywdim.bi de ne yiyeyim bilemedim doymamistim da b iraz helva yedim.
Iftarda da 1 kase tarhana çorbası biraz menemen 2 dl ekmek semizotu salatası bol bol karpuz yedim. Ama gündüz kendi ellerimle yaptigim o kadayifa karşı duramadim. çok yedim ccok.offf azıcık yeseydim keske ....
haklısın abla ama adet sancısı da cok fena yaa hıc dayanılıcak gıbı degılHaaa tamam o zaman
Ama çok mecbur olmadan içmemeye çalış
İlaç sonuçta
Siz merak etmeyin gece bekçisi olarak burası bana emanet sabaha karşıda hertarafı toplar temizler kepenkleri kapatarım
:)Tatlım ne kadar yardım olsada sonuçta bedava yapmıyom
İşte ancak el harçlığı çıkıyo diyelim
Menün kötü değil cnm Hatta sebze yemeklerini daha fazla yiyebilirsin yanında salata ve yoğurt olunca daha doyurucu oluyor başka şeye gerek kalmıyor
Artık son haftaya girdik bitmedimi daha misafirler
ıyı geceler canım yat da dınlen guzelce..
herseyın dogalı guzel bence.. ustelık yagsız yogurtmu olur yaa.. gecende de uzmanlar yaglı yogurt gobek yaglarını erıtıyo demıslerdı dıye hatırlıyorum ben.. sen devam et dogal dogal mıs gıbı:)
artık daha fazla yemeye özen göstereceğim, yoğurdu kendimiz mayalıyoruz o yüzden tam yağlı doğal inek sütünden oluyor sizce ayrıca light yoğurt falan mı kullanmalıyım? yoksa doğal yağ olduğundan zarar yerine yararı mı olur? :) Bu son misafirimizdi artık bayrama kadar kimsecikler yok :) aslında güzel oluyor kalabalık sofralar ama muhabbet sohbet derken bir dolu şey yiyip içiyorsun o olmasa ne güzel olur
Bu tarz durumlar cidden can sıkıyor ama sağlık olsun :)merhaba kızlar.. bugun ıftara bı saatten az kala regl oldugumu gordm.. bı saat ya saka gıbı neysee.. bı dılım borek yedım zaten mısafırlerımzle beraber 15 kısı vardık ıftarda neredeyse hıc bısey yıyemedmm.. masada bıraz et dolması yedım kavun yedım suyumu ıctım (gerçekten baska bısey yemedım dusunuyorumda).. servıslere yardım et fılan baya yoruldumm.. kızlarla sozlesmıstık dısarı cıktım bırazcık yuruyus sonrasnda turk kahvesı ıctık bı yerde az sekerlı.. az once eve gırdım ınanılmaz acıkmıstım yemeklerden bırer kasık aldım sadece.. sahurum fılan yok.. yarın yıne yazarım ne yersem malum ramazan benım ıcın bıttı bugun.. ınanılmaz karın agrısı cekıyorum.. ıkı tane de parol ıctım kalorısı varsa artık..
Tatlım en güzeli taze sütle yapılmış ev yoğurdu:)
artık daha fazla yemeye özen göstereceğim, yoğurdu kendimiz mayalıyoruz o yüzden tam yağlı doğal inek sütünden oluyor sizce ayrıca light yoğurt falan mı kullanmalıyım? yoksa doğal yağ olduğundan zarar yerine yararı mı olur? :) Bu son misafirimizdi artık bayrama kadar kimsecikler yok :) aslında güzel oluyor kalabalık sofralar ama muhabbet sohbet derken bir dolu şey yiyip içiyorsun o olmasa ne güzel olur
anladım anladım.. cok haklısın ben bu lafını ustune bı bardak suyumu ıcerımmmAslında içilen Çaylar suyun yerini tutmuyor ama ben suyuna çokca içiyorum
Nasılki bişeyi temizlemek için su lazım onun gibi organların yıkanması içinde su gerekli
Gibi gibi.... Umarım anlatabilmişimdir
haklısın canım.. zararlı sonucta ılaclar bı yerı ıyıelstırıp bıcok yerden zararı dokunuyoBu tarz durumlar cidden can sıkıyor ama sağlık olsun :)
Ben ağrı kesici içince 1 günde kesiyor o yüzden ağrımda olsa içemiyorum yoksa diğer ay fenalaşıyorum
Doğal sütün yoğurdun yerini hiç biri tutmazherseyın dogalı guzel bence.. ustelık yagsız yogurtmu olur yaa.. gecende de uzmanlar yaglı yogurt gobek yaglarını erıtıyo demıslerdı dıye hatırlıyorum ben.. sen devam et dogal dogal mıs gıbı
Ayy öyleyse ne güzel demişler o uzmanlar devam edim hiç bozmayayım her öğün yarım kase yarım kaseherseyın dogalı guzel bence.. ustelık yagsız yogurtmu olur yaa.. gecende de uzmanlar yaglı yogurt gobek yaglarını erıtıyo demıslerdı dıye hatırlıyorum ben.. sen devam et dogal dogal mıs gıbı
aynen oyle canım benım..Ayy öyleyse ne güzel demişler o uzmanlar devam edim hiç bozmayayım her öğün yarım kase yarım kase
bende çok seviyorum ama birçok yerde light light yazınca tam yağlıdan kaçının falan denilince acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeden edemedim ama öyleyse böyle devam edicemmm :)Tatlım en güzeli taze sütle yapılmış ev yoğurdu
Aslında bi çok dr süt ürünlerinde lighte önermiyolar
Sen ev yoğurdunu rahat rahat ye hatta suyunu bile iç oda çok sağlıklı
Normalde hiç tavizkar değilimdir ama ramazanda kıyamıyorum bu haftayı iyi kötü atlatalım zaten bayramdada az çok bişeyler götürülürEvet yaaa
gunduzden kendimi Şartlandırma dim yemiycem diye.ondan galiba.kendi m i tutamadım.
iftarda 3 br da ayran vardı.cok di mi...
emziriyorum ama bebegim 9 aylik ek gidayi da güzel tüketiyor. Sutum de yetiyor karpuz ve su ile iftar sahur yapınca.zaten az kaldı.