Hazır yoğurtlarda light seçilebilir ama ev yoğurdun varsa bide taze sütle hiç birinin yerini tutmazbende çok seviyorum ama birçok yerde light light yazınca tam yağlıdan kaçının falan denilince acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeden edemedimama öyleyse böyle devam edicemmm :)
Normalde hiç tavizkar değilimdir ama ramazanda kıyamıyorum bu haftayı iyi kötü atlatalım zaten bayramdada az çok bişeyler götürülür
Amaaaa bayramdan sonra bahanemiz yok kızlar
O zaman tatlı görmeyim menülerde
her yedıgımden ıctıgımden suphe eder oldum artıkParolun kalorisi micok alemsin store cum
Gayet iyi olur hem bayram öncesi tartılmak daha iyi olurKızlar haftaya cuma bayramya
Bildirimleri perşembe yapsak nasıl olur
Ne dersiniz
Eee sen ne zaman baskül alacanBence mahsuru yokbildirim yapamadığım için
Ben de kaciyorum zuhalcim. Iyi uykular.
Ama bayramdan sonraki cumada tartılcazGayet iyi olur hem bayram öncesi tartılmak daha iyi olur:)
Günaydın şekercikGünaydın..
Bugün moralim bozuk dün kilo vermiş görünüyordum bugün aynen almış görünüyorum..
Çok keyifsizim..
Üstelik o kadar yorgunluğun üzerine yarım saat de yürümüştüm.
Bugün oruç olsam komsuya gidip tartilacaktım inana ben de merak ediyorum.normalde cok sık tartılırım zaten. Ama sahura kalkamadık.Eee sen ne zaman baskül alacan
Sanada iyi geceler cnm
Günaydın..
Bugün moralim bozuk dün kilo vermiş görünüyordum bugün aynen almış görünüyorum..
Çok keyifsizim..
Üstelik o kadar yorgunluğun üzerine yarım saat de yürümüştüm.
Günaydın tatlımHerkese Günaydın bu arada.
Dun 900 gr gitti demiştin di mi zaten cok fazla iidi.canini sıkma hic.aynen devamYediğim her şeyi size yazıyorum dün inmiş görünüyordu bugün tekrar çıkınca sabah sabah moralim bozuldu biraz da baş ve sırt ağrım var o yüzden canım sıkıldı
Dün çok yorulduğun için ondanda olabilirYediğim her şeyi size yazıyorum dün inmiş görünüyordu bugün tekrar çıkınca sabah sabah moralim bozuldu biraz da baş ve sırt ağrım var o yüzden canım sıkıldı
Dun 900 gr gitti demiştin di mi zaten cok fazla iidi.canini sıkma hic.aynen devam
Dün çok yorulduğun için ondanda olabilir
Ne kadar artı görünüyor. Bazen miktarı az bişey bize artı olarak dönebiliyor
Ben test etmişimdir bazı şeyleri yediğimde ertesi gün artı olurum
Seninde makarnadan olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?