Rüveydam şunları cuma günü yeseydinya güzelim bak bu hafta çok güzel gitmiştinHayırlı akşamlar menüm kötü ama vereyim
SABAH
2 kare dilim pizza, yarım dl pasta
Öğle
1 kase yoğurt 2 dilim ekmek, 1 kase çorba, salata
Üzüm
Akşam
Yoğurt 1 kaşık fasulye, 1 kase cacık olcak inşallah
Su 3 litreye tamamlarım. Spor yok
Bak yersen keserim haaaEmelim işte akşam olmasın diye sabah yedim ama azıcık çocukların cipslerinden de yedim
Akşamda künefe yemeye çarşıya çıkıcaz. Arkadaşa oturmaya gidecez becerikli hatun bir de, tatlılar tuzlular gırla gitcek. Ama ben kesinlikle yemiceeeem, yiyemem. Yarından sonra tartı günü zaten
Menü çok güzel cnmiyi akşamlar
menümü paylaşayım
sabah saat 11.30
2 ince dilim tam buğday ekmeğinin üzerine çok az sürülmüş labne peyniri
4 zeytin 1 badem yarım domates
1 bardak böğürtlen çayı (şekersiz)
öğlen 16.00
1 elma
akşam 19.30
yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Bu haftadan o kadar umutlu değilim cnmolsun canım artılar gitmiş ya bugün yapacağın sporlada daha fazla eksiye düşersin İnşAllah
Merhaba sonunda evdeyim yol yorgunlugu uyudum biraz anca gelebildim
Hayırlı akşamlar menüm kötü ama vereyim
SABAH
2 kare dilim pizza, yarım dl pasta
Öğle
1 kase yoğurt 2 dilim ekmek, 1 kase çorba, salata
Üzüm
Akşam
Yoğurt 1 kaşık fasulye, 1 kase cacık olcak inşallah
Su 3 litreye tamamlarım. Spor yok
Benim Menümde gelsinnnnn
3 *pirinç lapasıkendileriyle uzun bir süre karşılaşmak istemiyorum
Su 3 lt olur
Spor 2 saat 20 dak bantta yürüyüş +koşu
evet olabilir ben bi duygusal birazda agrasif olabiliyom strese giriyom diyet falan yaparken.kırılmıştım ama tabi sende haklısın ben fazla tepki gösterdiysem kusura bakma.Tatlım belki başta kırıldın bana ama bak 2 gündür menün daha güzel
Sonuçta burda birbirimize emek veriyoruz
O kadar dil döktükten sonra ark arkaya cıssları görünce benimde cinlerim tepeme fırlıyor
Kendimi boşa kürek çekmiş gibi hissediyorum
Bence şu 2 hafta diyetisyen listesini tam uygula sonuçta cıssları kestiğin için zaten vereceksin
Sonrasına bakarız
Menü çok güzel cnm
Tabi saatleri birazdaha erken olsaymış daha iyiymiş
Sen bide gel bana sor tatlım, bırak cıss yemeyi normal yemek yemeyi bile özledimcanım iki gün üstüste pirinç lapası yemeye iyi dayandın valla,sporun her zaman ki gibi süper söylememe bile gerek yok, suyu da iyi içmişsin
Sen bide gel bana sor tatlım, bırak cıss yemeyi normal yemek yemeyi bile özledim
Uzun bisüre yapmıcam zaten sık sık olunca etkiside olmuyor
Tatlım sağlıklı beslenmeye alıştıkça bu stresinde kalmıcak zamanla cıss yediğinde huzursuz olacaksınevet olabilir ben bi duygusal birazda agrasif olabiliyom strese giriyom diyet falan yaparken.kırılmıştım ama tabi sende haklısın ben fazla tepki gösterdiysem kusura bakma.
iyide oldu aslında dediğin gibi burda okudukça daha dikkat etmeye çalışıyorum . hatta geçen akşam sözlümle gezerken acıktım diye mısır alalım midye alalım istersen dedi saatte geç olmuştu yok almayalım sonra bana sitede kızıyolar büssürü şey söylüyolar dedimişede yarıyo demekki bu şekilde
kızlar merhabalar.. oncelıklcedunyadamisafir canım hosgeldn.. ozlemıstık senıde..
menulerınıze baktm @uzum328 canım bıraz fazla olmus pızza pasta fılan.. neyse kı sabah yemıssın..
dıger menulerde cok gozume carpan bısey olmadı genel olarak.. bugun cok fazla musaıt olup gıremedım sabah.. sımdı de mısafırlerımz gelıcek cok gıremem gece yıne ugramaya calısırm.. menumu verıym bende yazıcak pek bısey yok gercı..
kahvaltı 10 gıbı cok az menemen bı fıncan ıkısı bı arada..
4 gıbı arkadaslarla dısarı cıktık havalar sogmaya basladı malum son kez mılkshake alalım dedıler.. bı ortaboy kakaolu aldım bende.. yanımda hamburger yedıler burgera gıtmıstık malum saglıklı bısey yok.. ac degılım dedım bıseyde almadım cıktık oylece..
spor yapamadım bugun maalesef yapamıcamda sanırm genel olarak 1 saate yakın yurudum ama.. bırazda evde mısafırler ıcın kosturmaca fılan.. eve geldıgmde 7ydı saat.. bıseyde yemek ıstemedım sahsen.. sadece ıkı kasık bulgur pılavı bı tane de erık yedım sadece hepsı bu kadar..
suyum 2 lt anca cok az farkındaym havalar sogdu ve dogru duzgun bısey yemedıgm ıcın ıcemedım suyumuda.. spor maalesef yok bugunluk
cok saglıksız gorunuyo farkındaym ama ac hıssetmıyorm kendımı.. Herkese ıyı aksamalr..
bende menümü yazayım
11:30 2dlm tam buğday ekmği-2dlm peynir -4 zeytin-2tatlı kaşığı salça-domates-şekersiz çay
12:30 1 yeşil elma
14:30 1 dilim t.b ekmek-3yk fırında sebze-3yk tavuk döner-yoğurt
18:30 üzüm
19:30 1dl ekmek -közlenmiş biber-yoğurt -4-5yk barbunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?