💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Rüveydam şunları cuma günü yeseydinya güzelim bak bu hafta çok güzel gitmiştin
Ama lütfen yarın cıss olmasın akşamıda hafif tut

Bak yersen keserim haaa

Menü çok güzel cnm
Tabi saatleri birazdaha erken olsaymış daha iyiymiş

Benim Menümde gelsinnnnn
3 *pirinç lapası kendileriyle uzun bir süre karşılaşmak istemiyorum

Su 3 lt olur

Spor 2 saat 20 dak bantta yürüyüş +koşu

sabah 2 dilim pizza yiyorsun pastayı niye yedin kuzum
öğle ve akşam yemeğin iyi suyuda güzel içmişsin

Benim Menümde gelsinnnnn
3 *pirinç lapası kendileriyle uzun bir süre karşılaşmak istemiyorum

Su 3 lt olur

Spor 2 saat 20 dak bantta yürüyüş +koşu

canım iki gün üstüste pirinç lapası yemeye iyi dayandın valla,sporun her zaman ki gibi süper söylememe bile gerek yok, suyu da iyi içmişsin

evet olabilir ben bi duygusal birazda agrasif olabiliyom strese giriyom diyet falan yaparken.kırılmıştım ama tabi sende haklısın ben fazla tepki gösterdiysem kusura bakma.
iyide oldu aslında dediğin gibi burda okudukça daha dikkat etmeye çalışıyorum . hatta geçen akşam sözlümle gezerken acıktım diye mısır alalım midye alalım istersen dedi saatte geç olmuştu yok almayalım sonra bana sitede kızıyolar büssürü şey söylüyolar dedim işede yarıyo demekki bu şekilde

canım iki gün üstüste pirinç lapası yemeye iyi dayandın valla,sporun her zaman ki gibi süper söylememe bile gerek yok, suyu da iyi içmişsin
Sen bide gel bana sor tatlım, bırak cıss yemeyi normal yemek yemeyi bile özledim
Uzun bisüre yapmıcam zaten sık sık olunca etkiside olmuyor

Sen bide gel bana sor tatlım, bırak cıss yemeyi normal yemek yemeyi bile özledim
Uzun bisüre yapmıcam zaten sık sık olunca etkiside olmuyor

ben de bir aralar sırf elma diyeti yapmıştım uzun süre elma görmeye dayanamadım şimdi yiyebiliyorum

kızlar merhabalar.. oncelıklce dunyadamisafir canım hosgeldn.. ozlemıstık senıde..

menulerınıze baktm @uzum328 canım bıraz fazla olmus pızza pasta fılan.. neyse kı sabah yemıssın..

dıger menulerde cok gozume carpan bısey olmadı genel olarak.. bugun cok fazla musaıt olup gıremedım sabah.. sımdı de mısafırlerımz gelıcek cok gıremem gece yıne ugramaya calısırm.. menumu verıym bende yazıcak pek bısey yok gercı..

kahvaltı 10 gıbı cok az menemen bı fıncan ıkısı bı arada..

4 gıbı arkadaslarla dısarı cıktık havalar sogmaya basladı malum son kez mılkshake alalım dedıler.. bı ortaboy kakaolu aldım bende.. yanımda hamburger yedıler burgera gıtmıstık malum saglıklı bısey yok.. ac degılım dedım bıseyde almadım cıktık oylece..

spor yapamadım bugun maalesef yapamıcamda sanırm genel olarak 1 saate yakın yurudum ama.. bırazda evde mısafırler ıcın kosturmaca fılan.. eve geldıgmde 7ydı saat.. bıseyde yemek ıstemedım sahsen.. sadece ıkı kasık bulgur pılavı bı tane de erık yedım sadece hepsı bu kadar..

suyum 2 lt anca cok az farkındaym havalar sogdu ve dogru duzgun bısey yemedıgm ıcın ıcemedım suyumuda.. spor maalesef yok bugunluk

cok saglıksız gorunuyo farkındaym ama ac hıssetmıyorm kendımı.. Herkese ıyı aksamalr..

bende menümü yazayım
11:30 2dlm tam buğday ekmği-2dlm peynir -4 zeytin-2tatlı kaşığı salça-domates-şekersiz çay
12:30 1 yeşil elma
14:30 1 dilim t.b ekmek-3yk fırında sebze-3yk tavuk döner-yoğurt
18:30 üzüm
19:30 1dl ekmek -közlenmiş biber-yoğurt -4-5yk barbunya

bu arada bugün denize gittik o yüzdende akşam yemeği biraz sarktı gibi denizde yine mamalar yediler ama ben yemedimmm bollbollda yüzdümm çok dalga vardı zaten yoruldumda baya.o yüzden yürümedim ama sporda yaptım yani. suyum şuan 2.5 e yakın ama 3 olur yatana kadar

Tatlım sağlıklı beslenmeye alıştıkça bu stresinde kalmıcak zamanla cıss yediğinde huzursuz olacaksın
Hatta akşamları aç uyumak mutluluk verecek sana

genelde fazla bir şey yememişsin hatta şöyle bir baktımda bugün bir şey yememişsin tatlım ama çok iyi yürümüşsün bence

menün bence geçen menülerine göre çok çok iyi olmuş canım

Slmm canlar
Öncelikle zuhal ablanın lapasından ben de bile bıktım valla hepimizi lapadan soğuttu
Üzümcüm pastayla pizzanın olmadığını öğlende ekmek yememen gerektiğini bide ben söylemiyim
Storperde sende çok az yiyosun kuş kadar one öyle
Gelelim menüme
Saat 7 gibi 3.4 kaşık yoğurt
Kahvaltıda 2 yumurta azcık pekmez yarım dlm kadar ekmek peynir domates salatalık
Öğlen yoğurt az yağlı lahana yemeği ( dün çok hoşuma gitti bugnde yaptm baya bi yapamam eşim gelşyo yarın hayatta yemez)
Akşamda lahana yemeği dahada yok bitti
1.5 litre su içtm 2 yaparm inşallah yarım saat kadar yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…