• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhaba sonunda evdeyim yol yorgunlugu uyudum biraz anca gelebildim
Özlemim hem evine hem buraya hoşgeldin kuzum
Önceden nasılsa okuyamıcan diye bişey yazmadım sana
Baya yoruldun heralde bahçelerde
Kız kalorileride yaktınmı, kilodan ne haber

Özlemim hem evine hem buraya hoşgeldin kuzum
Önceden nasılsa okuyamıcan diye bişey yazmadım sana
Baya yoruldun heralde bahçelerde
Kız kalorileride yaktınmı, kilodan ne haber
Abla bende gelemiyorum diye kizdinmi bana diye dusundum hic msj yazmayinca..
Hosbulduk 10 gun kalcam dedim ama 2 kere bilet erteledim 1 gun dinlenemedim.
Abla bizim koyde bakkal bile yok uzakta merkezde normalde annemin evi ama suan koydeler.merkezde 1 gece kaldim tartilcaktim ama cok yagdi disari cikamadik eve gelince tartiya kostum .hem cok calistim hemde cok yedim valla tok karnima tartildim sabah bide regl yaklasiyo 73.5 ciktim

Abla bende gelemiyorum diye kizdinmi bana diye dusundum hic msj yazmayinca..
Hosbulduk 10 gun kalcam dedim ama 2 kere bilet erteledim 1 gun dinlenemedim.
Abla bizim koyde bakkal bile yok uzakta merkezde normalde annemin evi ama suan koydeler.merkezde 1 gece kaldim tartilcaktim ama cok yagdi disari cikamadik eve gelince tartiya kostum .hem cok calistim hemde cok yedim valla tok karnima tartildim sabah bide regl yaklasiyo 73.5 ciktim
Olurmu tatlım kızmak falan sen haber verdinya
Anacım bi evinizde oturun da verin şu kilolarınızı :KK48:
Valla önce kaçtın ben unuttum ama hadi bugün maraton başlasın tekrar

Olurmu tatlım kızmak falan sen haber verdinya
Anacım bi evinizde oturun da verin şu kilolarınızı :KK48:
Valla önce kaçtın ben unuttum ama hadi bugün maraton başlasın tekrar
Yaz sezonu ya, herkes tatilde, gezmede, annede :D sen de gelecekmişsin ya çok sevindim

N Neshve
Rüveydam elin nasıl oldu kuzum
Birazdaha iyileşmiştir inşallah

@smyr38
Emelim bugün sesin çıkmadı
Pizzaların karşılığını aldınmı :KK43:

Ahhhh zuhal ablammm sabah msj yazmistim neyse sonra tartildim aboooooo +700 hemen kalktim temizlige basladim daha yeni bir t.kahvesi iciyorum cok yoruldum ama o pizza beni yakti :-(

Aksam yemegimide yaptim saglikli olandan zaten abla biliyomusun ben diyetimi hep pizza yuzunden bozmus ve devamini getirememisimdir ama bu kez son gaz devammmmm

MUGECİGİM hayirli yolculuklar anne gibi yok ben annemin yanindayim ama evime gelince Onu 1 saat gecse bile cokkk ozluyommm allah annelerimize uzun saglikli omur versin

Hayırlı akşamlar menüm kötü ama vereyim

SABAH
2 kare dilim pizza, yarım dl pasta

Öğle
1 kase yoğurt 2 dilim ekmek, 1 kase çorba, salata

Üzüm

Akşam
Yoğurt 1 kaşık fasulye, 1 kase cacık olcak inşallah

Su 3 litreye tamamlarım. Spor yok

Yeğenlere sinema partisi hazırladım. Kolalar, cipsler,çikolatalar. Oturup izlediler, şimdi evi toplamak lazım. Çok yoğun geçiyor günler

Ozlemmmm hosgeldin canimmm ozlwdik seniii

Ruveyde kiz ne kotusu ben dun aksam yedim 8 dlm.pizza iyi valla menin ben begendim hem pizza sabah yemissin bi sorun olmaz diye dusunuyorum

Oglenki ekmek olmasa daha da iyiymis ama olsun iyi iyi :)

Ruveyde kiz ne kotusu ben dun aksam yedim 8 dlm.pizza iyi valla menin ben begendim hem pizza sabah yemissin bi sorun olmaz diye dusunuyorum

Sagol cnm hosbulduk valla evi gibisi yok insanin fena yatis yaptim okadar isten sonra

Emelim işte akşam olmasın diye sabah yedim ama azıcık çocukların cipslerinden de yedim :(

Akşamda künefe yemeye çarşıya çıkıcaz. Arkadaşa oturmaya gidecez becerikli hatun bir de, tatlılar tuzlular gırla gitcek. Ama ben kesinlikle yemiceeeem, yiyemem. Yarından sonra tartı günü zaten

Ahhhh zuhal ablammm sabah msj yazmistim neyse sonra tartildim aboooooo +700 hemen kalktim temizlige basladim daha yeni bir t.kahvesi iciyorum cok yoruldum ama o pizza beni yakti :-(

Aksam yemegimide yaptim saglikli olandan zaten abla biliyomusun ben diyetimi hep pizza yuzunden bozmus ve devamini getirememisimdir ama bu kez son gaz devammmmm

MUGECİGİM hayirli yolculuklar anne gibi yok ben annemin yanindayim ama evime gelince Onu 1 saat gecse bile cokkk ozluyommm allah annelerimize uzun saglikli omur versin
Tesekkurler emel Walla sabahı nasıl etcegimi bilmiyorum heyecandan bi yarın olsun artık :-)

iyi akşamlar :KK68:
menümü paylaşayım
sabah saat 11.30
2 ince dilim tam buğday ekmeğinin üzerine çok az sürülmüş labne peyniri
4 zeytin 1 badem yarım domates
1 bardak böğürtlen çayı (şekersiz)

öğlen 16.00
1 elma

akşam 19.30
yoğurtlu közlenmiş patlıcan

Günaydın fıstıklar
Az kalorili bol hareketli bi günümüz olsun
Bende dün yapamadığım için bugün biraz fazla spor yapıcam inşallah
Artılar gitmiş ama pek eksiye düşmemişim

olsun canım artılar gitmiş ya bugün yapacağın sporlada daha fazla eksiye düşersin İnşAllah

Back