- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Özlemim hem evine hem buraya hoşgeldin kuzumMerhaba sonunda evdeyim yol yorgunlugu uyudum biraz anca gelebildim
Abla bende gelemiyorum diye kizdinmi bana diye dusundum hic msj yazmayinca..Özlemim hem evine hem buraya hoşgeldin kuzum
Önceden nasılsa okuyamıcan diye bişey yazmadım sana
Baya yoruldun heralde bahçelerde
Kız kalorileride yaktınmı, kilodan ne haber
Olurmu tatlım kızmak falan sen haber verdinyaAbla bende gelemiyorum diye kizdinmi bana diye dusundum hic msj yazmayinca..
Hosbulduk 10 gun kalcam dedim ama 2 kere bilet erteledim 1 gun dinlenemedim.
Abla bizim koyde bakkal bile yok uzakta merkezde normalde annemin evi ama suan koydeler.merkezde 1 gece kaldim tartilcaktim ama cok yagdi disari cikamadik eve gelince tartiya kostum .hem cok calistim hemde cok yedim valla tok karnima tartildim sabah bide regl yaklasiyo 73.5 ciktim
Yaz sezonu ya, herkes tatilde, gezmede, annedeOlurmu tatlım kızmak falan sen haber verdinya
Anacım bi evinizde oturun da verin şu kilolarınızı
Valla önce kaçtın ben unuttum ama hadi bugün maraton başlasın tekrar
Zaten spora gidiyom diyo abla sporla vermiş bilmiom vallaSen başkalarını boşver tatlım
Şurda 3-4 ay sonra sende 75 olacan
Bakalım o koruyabilecmi ama biz hep beraber bunuda başarıcaz
Msj alindiOlurmu tatlım kızmak falan sen haber verdinya
Anacım bi evinizde oturun da verin şu kilolarınızı
Valla önce kaçtın ben unuttum ama hadi bugün maraton başlasın tekrar
Sagol cnm hosbulduk valla evi gibisi yok insanin fena yatis yaptim okadar isten sonraOzlemmmm hosgeldin canimmm ozlwdik seniii
Ruveyde kiz ne kotusu ben dun aksam yedim 8 dlm.pizza iyi valla menin ben begendim hem pizza sabah yemissin bi sorun olmaz diye dusunuyorum
Oglenki ekmek olmasa daha da iyiymis ama olsun iyi iyi :)
Emelim işte akşam olmasın diye sabah yedim ama azıcık çocukların cipslerinden de yedimOzlemmmm hosgeldin canimmm ozlwdik seniii
Ruveyde kiz ne kotusu ben dun aksam yedim 8 dlm.pizza iyi valla menin ben begendim hem pizza sabah yemissin bi sorun olmaz diye dusunuyorum
Oglenki ekmek olmasa daha da iyiymis ama olsun iyi iyi :)
Tesekkurler emel Walla sabahı nasıl etcegimi bilmiyorum heyecandan bi yarın olsun artıkAhhhh zuhal ablammm sabah msj yazmistim neyse sonra tartildim aboooooo +700 hemen kalktim temizlige basladim daha yeni bir t.kahvesi iciyorum cok yoruldum ama o pizza beni yakti :-(
Aksam yemegimide yaptim saglikli olandan zaten abla biliyomusun ben diyetimi hep pizza yuzunden bozmus ve devamini getirememisimdir ama bu kez son gaz devammmmm
MUGECİGİM hayirli yolculuklar anne gibi yok ben annemin yanindayim ama evime gelince Onu 1 saat gecse bile cokkk ozluyommm allah annelerimize uzun saglikli omur versin
Biraz zor ye yorucu tabiki ama napiim biraz müzik biraz tv falan
Kız ben 3 senedir gitmedimyaYaz sezonu ya, herkes tatilde, gezmede, annedesen de gelecekmişsin ya çok sevindim
Günaydın fıstıklar
Az kalorili bol hareketli bi günümüz olsun
Bende dün yapamadığım için bugün biraz fazla spor yapıcam inşallah
Artılar gitmiş ama pek eksiye düşmemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?