💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın fıstıklar
Az kalorili bol hareketli bi günümüz olsun
Bende dün yapamadığım için bugün biraz fazla spor yapıcam inşallah
Artılar gitmiş ama pek eksiye düşmemişim

Biraz zor ye yorucu tabiki ama napiim biraz müzik biraz tv falan

Gunaydnnn malum yarın yolculuk hedefim 100 kg ya inmekti ama inemedim ama olsun cabaladigim için mutluyum temizlik mod bugün izmir de inşallah performansım daha iyi olcak

Gunaydnnn malum yarın yolculuk hedefim 100 kg ya inmekti ama inemedim ama olsun cabaladigim için mutluyum temizlik mod bugün izmir de inşallah performansım daha iyi olcak
Annene gidiyodun heralde dimi cnm
Anne evinde biraz zor olur ama sakın vazgeçme tuzaklara düşme
Eğer beni sevip iyiliğimi düşünüyorsanız israr etmeyin de
Ne kadar kalıcan orada

Saolasn onern icn cnm karnabaharla cok aram olmasa da lahanaya bayilirimm Bu arada lahananin salatasi da cok gzl olur, pismeden de ayni etkiyi yapar aslinda dimi
Canım çiği çok daha faydalı kabağı bile çiğ tüketin diyolarda ben öyyykkk valla yiyemem ama lahana salatasını bilmiom bi tarif edersen denerim

Yerinde olsam ilk hafta yani bu hafta, diyetisyenin dediğine uyarım. Ama kesinlikle bozmadan. Eğer kilo vermen iyiyse devamına sen karar verirsin ama yok değilse burdaki arkadaşların tarzında beslenebilirsin. Çoğu kişi diyetisyen listesiyle verebiliyor ama bazı arkadaşlarımız da bahsediyor o kadar yesem kesinlikle veremiyorum diye

11dlm ekmek yesem bi bu kadar daha olurum

11dlm ekmek yesem bi bu kadar daha olurum
Bana da 11 dilim vermişti devletteki diyetisyen,ama özeldeki daha başka bi liste vermişti. Onu bulsam bi deneyeyim diyorum ama aslında az yemek güzel, sofradan doymadan kalkmak dinen çok güzel. Keşke her zman yapabilsek

Kizlar merhaba dun hic giremedim misafirlerim vardi aksam gec gittiler sonra da mutfak ve evi topla derken cok yorulmusum bildirim yapamadim dunku menumu paylasayim

Sabah peynirli omlet domates salatalik 3 4 tan3 zeytin 2 dilim kepek ekmegi 1 sekersiz cay

Ara 1 seftali

Aksam 1 kucuk tabak etli kuru fasulye salata yogurt yarim dilim kepek ekmegi

Su 2 litre

Canm kalori hesabi yapsak cok
Cok az olms sanki ya da bna mi ole gelio bgn herkesn menusu:)) bunlarla doyuyorsaniz iyi de gene de vucudu cok alstrmamak lazm
Aslinda onceden cok atistirirdim tatli falan yerdim su da 1 litre ancak icerdim bazn 1 bile olmazdi ondan kilo veremiyodum simdi su da cok tok tutuyo beni acikmiyorum pek

Reactions: BBD
aynen bende dukanla 11 kilo vermiştim 76ıydım birzamanlar yaaa fotoğraflarıma bakınca ciğerim yanıyooooorrr inanamıyorum kendime .bana protein değilde meyve olmaması bide o yulaf kepeği artık midemi bulandırıyodu.teyzem yapıyodu onun gazına geldim ama o hiç bırakmadı 60lara düşmüştü en son valla.

Kuzum hangi diyetle verirsen ver eğer kişinin bünyesi almaya elverişliyse koruma uygulamadığı takdirde geri alır
Bence hiç o diyeti bu diyeti diye kendimizi strese sokmaya gerek yok
En doğrusu ve kolayı cısslardan uzak durup sağlıklı beslenmeye alışmak bu bilinçte olmak
Hedefe ulaşıncada herzaman tetikte olmak
2 Kilo opsiyon verip o kiloyu alınca hemen alarma geçmek olmalı
Zaten uzun bi süre vücut alışırsa o kiloya, alması bu kadar kolay olmaz

bende şuan diyetisyenin verdiğinden azaltarak biraz yapmaya çalışıyorum.çok zorlanmıyo gibiyim bu hafta bi böyle geçsin bakalım

evet çok doğru söylüyosun canım ya.versekte tetikte olmak lazım dediğin gibi bünye böyleyse bununla yaşamayıda öğrenmek lzım .3 ayda 5 ayda verdik bitti diye bişey yok.

evet çok doğru söylüyosun canım ya.versekte tetikte olmak lazım dediğin gibi bünye böyleyse bununla yaşamayıda öğrenmek lzım .3 ayda 5 ayda verdik bitti diye bişey yok.
Tatlım belki başta kırıldın bana ama bak 2 gündür menün daha güzel
Sonuçta burda birbirimize emek veriyoruz
O kadar dil döktükten sonra ark arkaya cıssları görünce benimde cinlerim tepeme fırlıyor
Kendimi boşa kürek çekmiş gibi hissediyorum

Bence şu 2 hafta diyetisyen listesini tam uygula sonuçta cıssları kestiğin için zaten vereceksin
Sonrasına bakarız

Sen başkalarını boşver tatlım
Şurda 3-4 ay sonra sende 75 olacan
Bakalım o koruyabilecmi ama biz hep beraber bunuda başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…