💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bütün dediklerinde haklısın valla ama bu son dediğine accayip katıldım.sırf devam edemiyeceğim aptal bi diyet yaptığım için aldım ben bu son 30 kiloyuuu
aynen oyle canım bende bı ara dukan yapıp bırakanlardanım.. bı ay fılan yaptm gercı 6 kılo vermısdm anında aldım bıraktıgmda ıyıkı devam etmemısm.. her an proteın yemek bana gore degıl bıdefa.. sende bunu dusunerek olustur cızgılerını.

neyse sıze doyum olmuyo benımde uykum geldı baya.. uyku saatımse coktan gectı..

hepınızı opuyorum ıyı geceler tatlı ruyalar..

evet ben de sporumu yaptım geldim
yarım saat tempolu yürüdüm biraz dinlendim sonra tekrar yarım saat tempolu yürüdüm
20 dakikada halka açık spor aletlerinde spor yaptım

benim bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : biraz leblebi badem 1 bardak sut
aksam : 1 karniyarik yarim dilim ekmek cacik cok az kavun
3 litre suyumu ictim 2 saat yuruyus yaptim

menün güzel canım sporunda her zamanki gibi çok iyi

canım emin ol lapa işe yarar ayrıca mutfakta o kadar güzel mamalar yapmışsın onları yapmakta kalori harcatıyor

10:30 2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

14:30 bi kase yoğurt

18:00 salatalık

21:00 4 ızgara köfte ayran
Şu: 3

Spor 40 dk stepper yemek sonrası 30 dk yuruyus
menün gayet iyi canım steppera 40 dakika nasıl dayanıyorsun

Ahah ah o son kasiklar yok muu:)

Ya bi sitede okumstm ne kdr dogru blmyrm diyodu ki 1000 kaloriyi iste burgerla al ister elnayla esit miktarda zatiflarsn. Ama elmayla zayfladgnda bitamn de alacagn icn daha saglijli gornrsn ve olrsn tabiki

Ya bi sitede okumstm ne kdr dogru blmyrm diyodu ki 1000 kaloriyi iste burgerla al ister elnayla esit miktarda zatiflarsn. Ama elmayla zayfladgnda bitamn de alacagn icn daha saglijli gornrsn ve olrsn tabiki
olabılr zaten ıddaamın dogru oldugnu bılmıyorum yorum sadece benımkısı..

Ben bu görüşe hiç katılmıyorum cnm
Bizim Kilo vermek için vücudumuzun yağ yakmaya ihtiyacı var bunlarıda doğru besinlerden elde ederek gerçekleştirecek
Yanlış besinlerse bize yağ simit basen olarak geri dönecek
Hep aynı örneği veriyorum ama bana çok mantıklı geliyor
Nasıl benzinle çalışan arabaya az yada çok dizel koyarsak bozulur çalışmaz
Yani vücudun normal işlemesi için doğru enerjiye ihtiyacı var

Günaydın
Kızlar emzirenlere çok güzel bi önerim olacak
2 gün önce haşlanmış karnabahar çok çok süt yaptı dünde azcık zeytin yağıyla pişirdiğim lahana yemeği acayip süt yaptı ki ne zamandır akmayan sütlerim akıyo maşallah göğüslerimde dolu dolu oldu bayadır böyle hissetmiyodum hem sağlıklı hem süt yapıyo:)

Saolasn onern icn cnm karnabaharla cok aram olmasa da lahanaya bayilirimm Bu arada lahananin salatasi da cok gzl olur, pismeden de ayni etkiyi yapar aslinda dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…