• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok teşekkür ederim ablacım, java uygulamasını kapattım alıntı yapamıyorum o yüzden. Tüm mesajları cevaplayıp yer kaplamayım dedim. Herkese tek tek teşekkür ederim. Evet aç kalmadım bugün
Tatlım lahmacun arada olabilir ama sık sık olmasın
Bidahaki sefere öğlenden yersen daha iyi olur

ve menü:

sabah
iki ceviz
3 hurma
1 küçük muzlu 1 bardak süt

öğle
bir kase şehriye çorbası
1 kaşık pilav
tavuk sote
kavun ( 2-3 ay dilimi:KK23:, canım çok ama çook çekmişti)

akşam
et
salata

bugünlük bu kadar inşallah :) şimdi dersimin başın aoturdum ama spor da yapmaya çalışıcam
Sabah akşam çok güzel tatlım, işte öğlen biraz sıkıntı şehriye pilav kavun biraz fazla kh olmuş

bende yazıym menumu.

annem dun sabah sehır dısına cıktı yarın aksam donucek.. bugun kahvaltıda yalnız olmuym dıye teyzemı cagırdım hem o da yalnız evde.. neyse bıseyler hazırladım patates kızarttm uc tane yumurta hasladm pul bıber dokup dılımledm kek vardı dunden onu koydum.. sımıt pogaca aldm.. baya bı cıs hazırladım ellermle.. o_O cok sevıyorum bıseyler yapmayı gorsel
olarak masayı suslemeyı fılan.. kahvaltılık fılan koydum.. neyse bu kadar seylern arasndan gelelm benım menume..

sabah 9.30 gıbı 1 haslanms yumurta pul bıber soslu :KK45: salatalık domates zeytın peynır.. ekmek yemedıgm ıcın cok az pogaca yedım ama az dıyosam bı lokmanın da 3te bırı fılan yanı.. bı lokma kek aldım sonra gerı cıkardm ayıptr soylemesı.. :KK23: cıddı manada kıyamıyorum yaptıgm spora..:KK35:

1 gıbı bı tane mısır yedım en kucugu dunden kalan hasreettt.. :confused:

3 gıbı 4 tane erık yedım

5 gıbı cok az cevız leblebı yedım

aksam da cok acıkmamısdm zaten 6.30 gıbı bı kase corba ıctım cok az patlıcanlı bıberlı patateslı yemek vardı ondan yedım..

suyum 2 lıtreyı cok rahat gectı ama 3 olmadı gıbı.. yatana kadar 3u gecmeye calısıcam.. spor olarakta soylemısdm zaten leslıe 3+1 yaptım..:KK37:
Bence bi sıkıntı yok tatlım zaten çok az az yemişin

Bugün saf protein yaptım
10:30 2 haşlanmış yumurta

14:30 1 kase yoğurt

19:30 tavuk göğsü yoğurt

Şu 2

Steppirim vardı kırıktı kayınpederim tamir etti akşam siftahi yapi cam inşallah
Tarhana yaptik o sebepten akşam yemeğin azcik kaydı :-(
Pro menüsüne göre güzel tatlım
Hadi hayırlısı
Suyu birazdaha içmeye çalış

Kizlarrrrmenuleriniz super valla zuhal abla feyza muge bayildimmmmm kavun ve lahmacun haric onlarda guzel ( saka saka hepinizin ki bbence coooojkkkk guzel)

SAAT 8.45 2 k.kayisi 1 sb sut 2 sb su

SAAT 10.15 2 tbe 5 zeytin patatesli yumurta 2 kkb.peynir yogurt

SAAT 14.30 4 yk baharatli yogurt

SAAT 16.30 marketten (b i m) hazir waffle aldin bi tane yedim aten cok kucuktu baktimki cik sekerli ve yagli baska yemedim

SAAT 19.15 haslanmis tavuk salata 1 sb ayran

Su 3 oldu 3.5 olur

Waffle disinda iyi dimi bi de sabah ki patatesli yumurta var ( ama 3 yk falan aldim)

Bakalim siz ne diceksiniz hatunlarr

SEVİYORUMMNN SİZİİİİİ

Slmmm canlarım:KK45:
Ruveydam çok geçmiş olsun bikaç cıs dışında menülerde güzel o kadar tok hissediyorum ki yazmaya utandım:KK22:
SABAH 2 kuru kayısı
KAHVALTI 2 dilim ekmek menemen azcık çikolata şekersiz çay domates
ARA kuruyemiş 1 muz
ÖĞLEN haşlanmış karnabahar bi kase yoğurt salata
AKŞAM karnabahar yoğurt
Sanırım karnabahar tok tutuyo normal yediğim kadar 1 yemek tabağı yedim ama baya çok yemiş gibiyim
Spor daha yapmadım çocukları uyutunca inşallah yaparım ama çok yorgunum bilmiyorum yanio_Osu 3 litre oldu

Kizlarrrrmenuleriniz super valla zuhal abla feyza muge bayildimmmmm kavun ve lahmacun haric onlarda guzel ( saka saka hepinizin ki bbence coooojkkkk guzel)

SAAT 16.30 marketten (b i m) hazir waffle aldin bi tane yedim aten cok kucuktu baktimki cik sekerli ve yagli baska yemedim

Su 3 oldu 3.5 olur

Waffle disinda iyi dimi bi de sabah ki patatesli yumurta var ( ama 3 yk falan aldim)

SEVİYORUMMNN SİZİİİİİ
Emelim Waffel ve patates dışında menü güzelde tatlım Eğer öğlen yoğurt yerine normal yemeğini yeseydin sonra çok acıkmazdın
Özellikle dışarı çıkarken karnımızı doyurur çıkarsak dışarda canımız bişey istemez

Su 3 oldu 3.5 olur

SEVİYORUMMNN SİZİİİİİ
waffle dısnda gayet ıyı canım.. suyunda cok ıyı olmus.. sabah yedıgn ıcın sorun olmaz patateslı yumurtayıda.. :KK68:

Ruveydam çok geçmiş olsun bikaç cıs dışında menülerde güzel o kadar tok hissediyorum ki yazmaya utandım:KK22:
SABAH 2 kuru kayısı
ARA kuruyemiş 1 muz
AKŞAM karnabahar yoğurt
Sanırım karnabahar tok tutuyo normal yediğim kadar 1 yemek tabağı yedim ama baya çok yemiş gibiyim
Spor daha yapmadım çocukları uyutunca inşallah yaparım ama çok yorgunum bilmiyorum yanio_Osu 3 litre oldu
kahvaltıda ıkı dılım ekmek cok fazla canım.. oglen aksam cok ıyı olmus.. su da gayet ıyı spor da yaparsan tamamdır. :KK37:

SABAH 2 kuru kayısı
ARA kuruyemiş 1 muz
AKŞAM karnabahar yoğurt
Menü çok güzel tatlım çikoyuda en azından sabah yemişin ve hergün yediğin bişey değil
Karnıbahar brokoli şişlik yaptığı için tok tutar

Emelim Waffel ve patates dışında menü güzelde tatlım Eğer öğlen yoğurt yerine normal yemeğini yeseydin sonra çok acıkmazdın
Özellikle dışarı çıkarken karnımızı doyurur çıkarsak dışarda canımız bişey istemez
Haklisin zuhal abla daha da dikkat edicem zaten alisveris yaptim evde malzemem kalmamisti aldim bi haftalik menum hazirrrr :-)

Feyza zuhal abla ben valla bi oturusta 1 ekmek yiyodum fakat simdi aksamlari ve ogleyin hic yemiyorum heralde arkadaslararda benim gibi kahvaltida ekmeksiz yapamiyorlar yani nedense ekmeksiz sabah yapamadim

Feyza zuhal abla ben valla bi oturusta 1 ekmek yiyodum fakat simdi aksamlari ve ogleyin hic yemiyorum heralde arkadaslararda benim gibi kahvaltida ekmeksiz yapamiyorlar yani nedense ekmeksiz sabah yapamadim
Zaten diyet sonrasında hiç ekmek yemiceksek ekmek tamamen bırakılabilir belki daha hızlıda Kilo verilir
Ben kendi adıma bunu yapamıcam için tek sabahları tercih ediyorum
Zaten dr larda ekmeği bırakmayı önermiyolar karatay dışında
Eğer şimdi hiç yemez sonra yemeğe başlarsak kilolalar birden geri gelir

Evet zuhal abla haklisin

Birde size birsey danisayim ben emziriyorumya acaba detoks yapabilir miyim evetse hangi detokslar + safprotein alimi bende ise yararmi yada gerek vvarmi

Evet zuhal abla haklisin

Birde size birsey danisayim ben emziriyorumya acaba detoks yapabilir miyim evetse hangi detokslar + safprotein alimi bende ise yararmi yada gerek vvarmi
Şu anda hiç bişeye gerek yok cnm
Bikere başlayalı fazla olmadı
İkincisi duraklaman falan yok
Hiç riske sokma

iyi akşamlar hepinize
ben de menümü paylaşayım sonra yazdıklarınızı okuyayım
sabah saat 11.30
2 ince dilim tam buğday ekmeğinden ince dilimlenmiş 1 kaşarla yapılmış tost(yağsız)
1 yumurta
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
yarım şeftali 15 tane üzüm
yağsız salata

saat 16.00
5 tane küçük midye dolması

akşam saat 19.30
bir elma
suyum 3 litre olmuştur 20 dakika kadar yürüdüm belki bisiklete binerim

Back