• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Fusun abla masallah :) bende bi 70 i gorsemmm aslinda ben 60 kg dim su halime bak yaaaa 70 i hedefliyorum :( aman yaaaa bogaza dur demezsen oyle olur dimi ablacigim :)

Fusun abla masallah :) bende bi 70 i gorsemmm aslinda ben 60 kg dim su halime bak yaaaa 70 i hedefliyorum :( aman yaaaa bogaza dur demezsen oyle olur dimi ablacigim :)

merhabalar beni de aranıza alırsanız çok çok memnun kalırım bende kilosu ile sorunu olan biriyim aslında şöyle ki bölgesel kilosu olan biriyim özellikle fazla basenlerim e kiloda aldıkça göbek sarkmaya başladı 22 yaşındayım ve 1/67 i boyum 70,300 kiloyum ve bir türlü inemiyorumm sporsuz olmayacak gibi meslek gereği oturan biriyim ve ekmeğe çok düşkünüm ekmek yemeden doymuyomuş gibi hissediyorum çok sinir bozucu olsada ... çayı zaten şekersiz içiyorum .. benim de motivasyona ihtiyacım var yoksa başka türlü veremicem gibi şuan gurbetteyim kurbanda aileme ve nişanlımada kavuşmuş olucam bana yardım edin de kurbana kadar vereyim şu kiloları lüfeeeeen:110:

hoşgeldinnn:KK36:

Fusun abla masallah :) bende bi 70 i gorsemmm aslinda ben 60 kg dim su halime bak yaaaa 70 i hedefliyorum :KK43: aman yaaaa bogaza dur demezsen oyle olur dimi ablacigim :)
Emel şimdi kaç sayfaya baktım
Emzirenler detoks yapamaz
Ama sağlıklı beslenmede bi detoks gibi aslında
Kaliteli süt için Pro meyve sebze eksik olmıcak
Tabiki bol su ayrıca limonata papatya ıhlamur çaylarıda iyiymiş

Limonata hazir degil sanirim ev yapimi olmalidir

Su bol.iciyorum iyi yaa bu dediklerini yapiyorum ablacimmm sagolasin :-)

Yemeğimi yediğime göre menümü yazayım
Ama halâ mutfaktayım sporu yetiştirebilirsem yapıcam

10.00 1 sandwıch Ekm.Dışı, 1 pastırma, 1 zeytin
Yoğurtlu kabak, maydonoz

14.00 yoğurt 4 hurma

17.15 yağsız kıymalı fırın patlıcan, yoğurt

Su 3 lt olur

menün her zamanki gibi çok güzel suyuda iyi içmişsin:KK9:

Hayırlı akşamlar menümü vereyim

Sabah 7de: 7 siyah kuru üzüm

9da: 1 dilim ekmek, 2 az yağlı yumurta, 1 parça peynir, 1 parça çeçil peyniri, 7 yeşil zeytin

13:00 ; 1 dl ekmek, 1kase kırmızı biber kavurma, 1 kase yoğurt

15:00 ; 3 parça kavun, yarım şeftali

17:00 ; 2 ceviz, çok az leblebi

19:00 ; Akşam yarım kase yoğurtlu biber, 1 küçük lahmacun, salata olacak

Su bugün çok içemedim. 1.5 litre olmuştur ama gece de içerim inşallah. Spor yok, elim acıyor. Ameliyat olmadım ama yarayı yaktılar..

öncelikle tekrar geçmiş olsun canım menün iyi suyu biraz daha içersen iyi olur :KK39:

ve menü:

sabah
iki ceviz
3 hurma
1 küçük muzlu 1 bardak süt

öğle
bir kase şehriye çorbası
1 kaşık pilav
tavuk sote
kavun ( 2-3 ay dilimi:KK23:, canım çok ama çook çekmişti)

akşam
et
salata

bugünlük bu kadar inşallah :) şimdi dersimin başın aoturdum ama spor da yapmaya çalışıcam

menün güzel olmuş canım kavun biraz fazla ama canın çekmiş artık yapacak bir şey yok :KK48: sporda yaparsan iyi olur

bende yazıym menumu.

annem dun sabah sehır dısına cıktı yarın aksam donucek.. bugun kahvaltıda yalnız olmuym dıye teyzemı cagırdım hem o da yalnız evde.. neyse bıseyler hazırladım patates kızarttm uc tane yumurta hasladm pul bıber dokup dılımledm kek vardı dunden onu koydum.. sımıt pogaca aldm.. baya bı cıs hazırladım ellermle.. o_O cok sevıyorum bıseyler yapmayı gorsel
olarak masayı suslemeyı fılan.. kahvaltılık fılan koydum.. neyse bu kadar seylern arasndan gelelm benım menume..

sabah 9.30 gıbı 1 haslanms yumurta pul bıber soslu :KK45: salatalık domates zeytın peynır.. ekmek yemedıgm ıcın cok az pogaca yedım ama az dıyosam bı lokmanın da 3te bırı fılan yanı.. bı lokma kek aldım sonra gerı cıkardm ayıptr soylemesı.. :KK23: cıddı manada kıyamıyorum yaptıgm spora..:KK35:

1 gıbı bı tane mısır yedım en kucugu dunden kalan hasreettt.. :confused:

3 gıbı 4 tane erık yedım

5 gıbı cok az cevız leblebı yedım

aksam da cok acıkmamısdm zaten 6.30 gıbı bı kase corba ıctım cok az patlıcanlı bıberlı patateslı yemek vardı ondan yedım..

suyum 2 lıtreyı cok rahat gectı ama 3 olmadı gıbı.. yatana kadar 3u gecmeye calısıcam.. spor olarakta soylemısdm zaten leslıe 3+1 yaptım..:KK37:

menün güzel olmuş canım :) sporunda gayet iyi evet suyu 3e tamamlarsan daha iyi olur

Bugün saf protein yaptım
10:30 2 haşlanmış yumurta

14:30 1 kase yoğurt

19:30 tavuk göğsü yoğurt

Şu 2

Steppirim vardı kırıktı kayınpederim tamir etti akşam siftahi yapi cam inşallah
Tarhana yaptik o sebepten akşam yemeğin azcik kaydı :-(

menün çok güzel akşam stepte yaparsan harika :KK73:

Kizlarrrrmenuleriniz super valla zuhal abla feyza muge bayildimmmmm kavun ve lahmacun haric onlarda guzel ( saka saka hepinizin ki bbence coooojkkkk guzel)

SAAT 8.45 2 k.kayisi 1 sb sut 2 sb su

SAAT 10.15 2 tbe 5 zeytin patatesli yumurta 2 kkb.peynir yogurt

SAAT 14.30 4 yk baharatli yogurt

SAAT 16.30 marketten (b i m) hazir waffle aldin bi tane yedim aten cok kucuktu baktimki cik sekerli ve yagli baska yemedim

SAAT 19.15 haslanmis tavuk salata 1 sb ayran

Su 3 oldu 3.5 olur

Waffle disinda iyi dimi bi de sabah ki patatesli yumurta var ( ama 3 yk falan aldim)

Bakalim siz ne diceksiniz hatunlarr

SEVİYORUMMNN SİZİİİİİ

evet canım waffle dışında menün güzel waffle küçükte olsa cıs :KK48:

• Beğen
Reactions: BBD
Ben spora başlıyom kızlar
Bitirimcede işe gidecem geç vakit bakarım yazdıklarınıza

kızlar dün yoktum bugün de girmeyecektim açmışken yazayım dedim iki gündür sabah 10 da başlayıp akşam 10 a kadar süren bir kış hazırlığımız var bugünden sonra bacaklarımı kullanamıyorum 4. kata kadar asansörle salça için çekilen bir biber domates hepsini ben çıkardım asansör bozuldu maalesef :/ 2 gündür diyet filan kalmadı bende haliyle yarın hızlı bir dönüş yapıcam aranıza ;) en azından spor var diyorum onca efor sarf etmeye

Fusun abla masallah :) bende bi 70 i gorsemmm aslinda ben 60 kg dim su halime bak yaaaa 70 i hedefliyorum :KK43: aman yaaaa bogaza dur demezsen oyle olur dimi ablacigim :)

Ben de bir zamanlar 48 kiloydum canım birden 74 çıktım ne olduğunu anlamadan :) hepimiz birlikte vereceğiz o kiloları kazanan biz olacağız:KK73:

kızlar dün yoktum bugün de girmeyecektim açmışken yazayım dedim iki gündür sabah 10 da başlayıp akşam 10 a kadar süren bir kış hazırlığımız var bugünden sonra bacaklarımı kullanamıyorum 4. kata kadar asansörle salça için çekilen bir biber domates hepsini ben çıkardım asansör bozuldu maalesef :/ 2 gündür diyet filan kalmadı bende haliyle yarın hızlı bir dönüş yapıcam aranıza ;) en azından spor var diyorum onca efor sarf etmeye

Allah kolaylik versinn :)

Slmmm canlarım:KK45:
Ruveydam çok geçmiş olsun bikaç cıs dışında menülerde güzel o kadar tok hissediyorum ki yazmaya utandım:KK22:
SABAH 2 kuru kayısı
KAHVALTI 2 dilim ekmek menemen azcık çikolata şekersiz çay domates
ARA kuruyemiş 1 muz
ÖĞLEN haşlanmış karnabahar bi kase yoğurt salata
AKŞAM karnabahar yoğurt
Sanırım karnabahar tok tutuyo normal yediğim kadar 1 yemek tabağı yedim ama baya çok yemiş gibiyim
Spor daha yapmadım çocukları uyutunca inşallah yaparım ama çok yorgunum bilmiyorum yanio_Osu 3 litre oldu

bugün menün gayet iyi canım :KK9:

Sabah akşam çok güzel tatlım, işte öğlen biraz sıkıntı şehriye pilav kavun biraz fazla kh olmuş
Evet ya bi kasik aldm pilavdan ama aslnda ha bi kasik yemissn ha yememissn almasam daha iydi. Corbayi da ne zmndr corba icmiyorum die ictim:) yemekte ablamdaydik da o yzdn menu onun eseri tabi:)

bende yazıym menumu.

annem dun sabah sehır dısına cıktı yarın aksam donucek.. bugun kahvaltıda yalnız olmuym dıye teyzemı cagırdım hem o da yalnız evde.. neyse bıseyler hazırladım patates kızarttm uc tane yumurta hasladm pul bıber dokup dılımledm kek vardı dunden onu koydum.. sımıt pogaca aldm.. baya bı cıs hazırladım ellermle.. o_O cok sevıyorum bıseyler yapmayı gorsel
olarak masayı suslemeyı fılan.. kahvaltılık fılan koydum.. neyse bu kadar seylern arasndan gelelm benım menume..

sabah 9.30 gıbı 1 haslanms yumurta pul bıber soslu :KK45: salatalık domates zeytın peynır.. ekmek yemedıgm ıcın cok az pogaca yedım ama az dıyosam bı lokmanın da 3te bırı fılan yanı.. bı lokma kek aldım sonra gerı cıkardm ayıptr soylemesı.. :KK23: cıddı manada kıyamıyorum yaptıgm spora..:KK35:

1 gıbı bı tane mısır yedım en kucugu dunden kalan hasreettt.. :confused:

3 gıbı 4 tane erık yedım

5 gıbı cok az cevız leblebı yedım

aksam da cok acıkmamısdm zaten 6.30 gıbı bı kase corba ıctım cok az patlıcanlı bıberlı patateslı yemek vardı ondan yedım..

suyum 2 lıtreyı cok rahat gectı ama 3 olmadı gıbı.. yatana kadar 3u gecmeye calısıcam.. spor olarakta soylemısdm zaten leslıe 3+1 yaptım..:KK37:
Sen naptn kuzum az yicem die bisey yememissin menunu okurken nedense aciktm walla

kızlar hepinize iyi akşamlar ben de çıkayım bisiklete bineyim

Back