• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benim bugunku menum
Sabah 2 kuru kayisi

10.00 kahvalti 2 domates 1 salatalik çeçil peyniri 3 tane zeytin

13.00 yarim avucun da yarisi kadr cok az cekirdek 1 tane biskuvi 1 armut

Aksam 3 but tavuk derisiz salata yogurt

21.00 2 kuru kayisi

2 litre su

Aslında çok az yemiyom cnm
Mesela patlıcan yağsız olduğu için 1 tabak yedim yanında yoğurt
Ben bu kadar Kilo verdim ama aslında çok kolay veren biri değilim önceden daha kolay veriyodum bu sefer zorlandım
Hafta içinde yaptığım detokslar olmasa tartı hiç oynamıcak heralde

Ne detoksu yapiyosun zuhal abla

iyi akşamlar hepinize
ben de menümü paylaşayım sonra yazdıklarınızı okuyayım
sabah saat 11.30
2 ince dilim tam buğday ekmeğinden ince dilimlenmiş 1 kaşarla yapılmış tost(yağsız)
1 yumurta
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
yarım şeftali 15 tane üzüm
yağsız salata

saat 16.00
5 tane küçük midye dolması

akşam saat 19.30
bir elma
suyum 3 litre olmuştur 20 dakika kadar yürüdüm belki bisiklete binerim

baya dolu olmus sabah.. :KK35:dıgelerı cok sade oldugu ıcın bıkac fazla olana bısey demıcem..:KK51: sabah yemıssın zaten.. suyunda gayet ıyı :KK68:

Benim bugunku menum
Sabah 2 kuru kayisi

21.00 2 kuru kayisi

2 litre su
Canm kalori hesabi yapsak cok
Cok az olms sanki ya da bna mi ole gelio bgn herkesn menusu:)) bunlarla doyuyorsaniz iyi de gene de vucudu cok alstrmamak lazm

Sen naptn kuzum az yicem die bisey yememissin menunu okurken nedense aciktm walla
ben genelde cok fazla yemem kı..:KK51: acıkmıyorum da anlamadım bu beslenme tıpıne baslamadan once de acıktıgm ıcın degıl yemek ıcın yıyodum kı zaten.. o_O sımdı onu bıraktım sadece.. acıktıgmda yıyorum.. ac gezmıyorum yanı gezemem de zaten.. :KK48: tek sıkıntım mesela sız atıyorum seker kullanıyodunz onu bıraktınz.. ekmek yıyodunz onu azalttınız. ben kılo vermem ıcın ne yapmam gerektıgnı gercekten tam anlamıyla bılmıyorum.. dırek kılo almama neden olucak bı besın sayamam sıze.. sunu cok yıyodum bunu abartıyodum dıyemem hanı.. :KK23: belkı de bu yuzden bu kadar yavas kılo verıyorum.. bılemedımm.. :KK35:

• Beğen
Reactions: BBD
Benim bugunku menum
Sabah 2 kuru kayisi

21.00 2 kuru kayisi

2 litre su

sabah ve kahvaltı cok ıyı..:KK51: saat 1de bıskuvı cok gereksız.. tamam goz hakkı dıyelım cekırdek olmamıs bu defa da.. neyse gormedım farkzedlm onun dısnda cok ıyı.. :KK37: suyun bıraz eksık sadece.. 3un altına dusme bence.. yakılan yagları suyla atıyoruz.. :KK68:

ben genelde cok fazla yemem kı..:KK51: acıkmıyorum da anlamadım bu beslenme tıpıne baslamadan once de acıktıgm ıcın degıl yemek ıcın yıyodum kı zaten.. o_O sımdı onu bıraktım sadece.. acıktıgmda yıyorum.. ac gezmıyorum yanı gezemem de zaten.. :KK48: tek sıkıntım mesela sız atıyorum seker kullanıyodunz onu bıraktınz.. ekmek yıyodunz onu azalttınız. ben kılo vermem ıcın ne yapmam gerektıgnı gercekten tam anlamıyla bılmıyorum.. dırek kılo almama neden olucak bı besın sayamam sıze.. sunu cok yıyodum bunu abartıyodum dıyemem hanı.. :KK23: belkı de bu yuzden bu kadar yavas kılo verıyorum.. bılemedımm.. :KK35:
Canim acaba alman gerkndn az kalori aldgn icn olablr mio_O Yani mesela diolar ki gunde kilonu sabit tutmak icn 1800 kalori alman lazm. Sen 1500e dusurursen kilo verirsn. 1000e dusurdgnde kilo vermen durur ya da yavaslar. Yani vucudumz cok komplike iste:KK12: Bn de hamileligmde abartmiomusm gbi geliodu ama resmleri gordn iste. Bn de nedn kilo aldgm hc analamdm mesela.

Canim acaba alman gerkndn az kalori aldgn icn olablr mio_O Yani mesela diolar ki gunde kilonu sabit tutmak icn 1800 kalori alman lazm. Sen 1500e dusurursen kilo verirsn. 1000e dusurdgnde kilo vermen durur ya da yavaslar. Yani vucudumz cok komplike iste:KK12: Bn de hamileligmde abartmiomusm gbi geliodu ama resmleri gordn iste. Bn de nedn kilo aldgm hc analamdm mesela.

yoo tabıkı cokdogru beslenıyodum dıyemem kı kılo aldım bu kadar.. :KK48: bende cok hamurısı tarznda seyler yıyodm tabıkı cok genel bı ıfade bu.. atıyorum beyaz ekmek kadar kısıtlı degıl ya da caya atılan seker kadar fılan.. hayatmdan net olarak cıkarmam gereken bısey gormeıyorum hanı.. zararlı olan bıcok seyı suan yememeye calısıyorm ama hızlı zayıflayamıyorum bahsettıgm sorundan sanırm dıye dusunuyorum.. :KK28:

benim menüm:
11:30 1dlm ekmek-peynir -domates salatalık-şekersiz çay-4zeytin
14:30 üzüm (biraz)
18:00 domates çorbası-taze fasulye 4yk-3yk tavuk döner-yoğurt-1dlm karpuz
19:30 45 dk yürüyüş
20:30 çorba-4yk barbunya yoğurt-1 küçük incir
kendimi o kadar zorlamama rağmen su 2lt anca oldu

benim menüm:
11:30 1dlm ekmek-peynir -domates salatalık-şekersiz çay-4zeytin
14:30 üzüm (biraz)
18:00 domates çorbası-taze fasulye 4yk-3yk tavuk döner-yoğurt-1dlm karpuz
19:30 45 dk yürüyüş
20:30 çorba-4yk barbunya yoğurt-1 küçük incir
kendimi o kadar zorlamama rağmen su 2lt anca oldu

menun ıyı gorunuyo canım.. genelde meyveyı aksam tercıh etmıyoruz.. sabah ve oglen yıyoruz bız.. sende oyle yaparsan daha ıyı olur.. :KK51:

ustelık 8.30 cok gec yemek saatı ıcın.. yedıklern ıyı ama saatlerını daha one cekmen lazım bence 11.30da kahvaltı ıcın gec bı saat..

suyunu da artırman lazım oglene kadar bır oglen bır aksam bır olarak duzenlersen senın ıcın daha kolay olur.. zorlanmazsın o sekılde bı anda 3 ltyı kımse ıcemez zaten.. :KK39:

Kızlar ben cıkıyorm herkese ıyı geceler.. :KK28:bol yag yakımlı ruyalar.. Mefkurem Mefkurem sporuna bakıcam sabah gırınce ona gore..:KK48:

hepınız opuldunuz.. :KK15::KK37:

kizlar bu siralar cok giremiyorum kusura bakmayin
sabah : 2 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik biraz sucuk sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : yarim avuc leblebi 5 badem 1 bardak sut
aksam : 1 tabak bulgur pilavi yogurt cok az kavun
2 saat yuruyusumu yaptim 3 litre suyumu ictim sabah da 72.5 geldim sonunda tartinin inadi kirildi

menun ıyı gorunuyo canım.. genelde meyveyı aksam tercıh etmıyoruz.. sabah ve oglen yıyoruz bız.. sende oyle yaparsan daha ıyı olur.. :KK51:

ustelık 8.30 cok gec yemek saatı ıcın.. yedıklern ıyı ama saatlerını daha one cekmen lazım bence 11.30da kahvaltı ıcın gec bı saat..

suyunu da artırman lazım oglene kadar bır oglen bır aksam bır olarak duzenlersen senın ıcın daha kolay olur.. zorlanmazsın o sekılde bı anda 3 ltyı kımse ıcemez zaten.. :KK39:
galiba geç kalktığım için 3 litreyi 1 güne sığdıramıyorum ben

kizlar 5 eylulde kuzenimin sunneti var oradaki fotolarimla size before after hazirliycam hazir olun :)
yalniz bu album isini falan da hic anlamadim

kizlar bu siralar cok giremiyorum kusura bakmayin
sabah : 2 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik biraz sucuk sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : yarim avuc leblebi 5 badem 1 bardak sut
aksam : 1 tabak bulgur pilavi yogurt cok az kavun
2 saat yuruyusumu yaptim 3 litre suyumu ictim sabah da 72.5 geldim sonunda tartinin inadi kirildi

canım sabah ve öğlen güzel ama akşam bulgur pilavını biraz fazla yemişsin ama sporun ve içtiğin su gayet iyi 72.5 olmana çok sevindim bu arada tebrik ederim :KK9:

ayy ablalar sonnunda gelebildim biz vın kullandığımız için çabuk dolabiliyor kotası o yüzden giremedim alternatif girebileceğim bir yer de yoktu diyet falanda kalmadı sizinle konuşmayınca falan hepten bozuldu diyeti ama bugün başladım hadi bakalım kaldığım yerden devam edicem okulların açılması da 28 eylüle ertelendi tam 35 gün filan var benim hedef büyüdü 15 kilo oldu inş yine beraber vericez :KK50:

Back