• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Alkis sana feyzaaaaa

Abla ogle yemegi 4yk yogurt yedim iyiyim simdi aksama acikirsam bir de elma yerimmm
bıraz leblebı yıyebılırsn canım bence kuru uzum cevızle beraber.. ya da bı ıkı tane erık hem tok tutuyo hemde bagırsak ıcın de ıyı gelıyo.. cok gec olmadan meyve de yemıs olursun.. :KK39:

merhabalar beni de aranıza alırsanız çok çok memnun kalırım bende kilosu ile sorunu olan biriyim aslında şöyle ki bölgesel kilosu olan biriyim özellikle fazla basenlerim e kiloda aldıkça göbek sarkmaya başladı 22 yaşındayım ve 1/67 i boyum 70,300 kiloyum ve bir türlü inemiyorumm sporsuz olmayacak gibi meslek gereği oturan biriyim ve ekmeğe çok düşkünüm ekmek yemeden doymuyomuş gibi hissediyorum çok sinir bozucu olsada ... çayı zaten şekersiz içiyorum .. benim de motivasyona ihtiyacım var yoksa başka türlü veremicem gibi şuan gurbetteyim kurbanda aileme ve nişanlımada kavuşmuş olucam bana yardım edin de kurbana kadar vereyim şu kiloları lüfeeeeen:110:

Canim nasil dustun cumadan bugune -900 masaallah bize de ogret yahu :)
Selam kızlar
Yine pazartesi geleneği bozulmadı Dün ne kadar hafif yesemde artılarım beni bırakmamış dünle aynıyım

Cuma 75.3
Bugün 75.8
Fark +500

@smyr38 @Ekim85
Kızlar sizin artınız fazla değil biraz dikkatle eksiye düşersiniz eminim

N Neshve
Rüveyde önce geçmiş olsun cnm
Ayrıca kilon içinde çok sevindim bak biraz dikkat ettin karşılığını aldın
Cuma günü çok güzel bi bildirim yapacağından eminim

@Htc drg
Haticem ne güzel -500 olmuşun 3 günde
Yaptıkların boşa gitmiyor güzelim
Haftayı -1 bile kapatsan hem çok güzel hemde NORMAL olan o zaten

BBD BBD
Birgülüm resimlerini gördüm
Kız nasıl incecikmişin
Sakın kendini salma biran önce eski haline dön kuzum

storeperde storeperde
Feyzam seninde hiç kötü sayılmaz tatlım benim gibi artı da değilsin. Eminim cumaya en az -1 olur

Unuttuğum kaldımı bilmiyorum
Hadi kızlar cumaya hazırlıklar başlasın
Sıfır kaçamakla geçirelimki tartıda mutlu olalım
yok abla hiic salmadim allahn izniyle donucem eski halime:) orada 69 kiloyum kaldi 20 kilocuk:)

N Neshve canım cok gecmıs olsun.. ınsallah bı sorun olmadan atlatırsın amelıyatını.. dualarımz senınle.. :KK68:

@smyr38 gayet ıyı gorunuyosun.. daha da ıyı olucaz burda hep beraber.. :cool: yuzun cok puruszsuz duruyo bu arada.. neye borcluyz bu sırrı? :confused:

BBD BBD canım onccesı cok ıyıymıs gercekten.. ıncecııkkkk :KK23: orda kac kıloydun dogumdan once yanı tam hatırlayamadm.. boyunda baya uzun duruyo bayldımm.. :KK68:

sızlerı gormek cok ıyı oluyo boyle konustugmz kısılerı tanımak fılan.. :KK37: sevılıyosunuzzz.. :KK68:
Boyum uzn deil tatlim orta diyelim 163. O fotoda balayindan:) 69 kg civariyim

Boyum uzn deil tatlim orta diyelim 163. O fotoda balayindan:) 69 kg civariyim
cıddı olamazsın.. 163de 69 oyle mı dururmus yawf.. :KK35: cok ıyı gorunuyo gercekten sanırm sende gostermıyosun kılonu.. bana sorsan boyunun 163 oldugunu bılsem kılona 60 cıvarı derım.. 65ın ustune ınanmam bıle.. :confused: cok ıyı gorunuyosun canım.. tam gaz devam:cool:

• Beğen
Reactions: BBD
cıddı olamazsın.. 163de 69 oyle mı dururmus yawf.. :KK35: cok ıyı gorunuyo gercekten sanırm sende gostermıyosun kılonu.. bana sorsan boyunun 163 oldugunu bılsem kılona 60 cıvarı derım.. 65ın ustune ınanmam bıle.. :confused: cok ıyı gorunuyosun canım.. tam gaz devam:cool:
Oyle cnm iste kemklerm de iri zaten kasim da fazlaydi:) sporla olacagz oyle hpmz:)

merhabalar beni de aranıza alırsanız çok çok memnun kalırım bende kilosu ile sorunu olan biriyim aslında şöyle ki bölgesel kilosu olan biriyim özellikle fazla basenlerim e kiloda aldıkça göbek sarkmaya başladı 22 yaşındayım ve 1/67 i boyum 70,300 kiloyum ve bir türlü inemiyorumm sporsuz olmayacak gibi meslek gereği oturan biriyim ve ekmeğe çok düşkünüm ekmek yemeden doymuyomuş gibi hissediyorum çok sinir bozucu olsada ... çayı zaten şekersiz içiyorum .. benim de motivasyona ihtiyacım var yoksa başka türlü veremicem gibi şuan gurbetteyim kurbanda aileme ve nişanlımada kavuşmuş olucam bana yardım edin de kurbana kadar vereyim şu kiloları lüfeeeeen:110:

canım aramıza almak dıye bısey yok ınan.. buraya o kadar cok kısı bı gazla yazdı ama cogu yok burda.. once senın bıseylerı ıstemen lazım..:KK51:

bana gore asırı bı kılon yok 5 kılo versen ıdeal olabılır.. bunu kurbana kadar tabıkı basarabılırsn ama dedıgm gıbı ıstemen gerekıyo once.. :KK39:

her gun aksam duzenlı olarak bız menu bıldırımı yapıyoruz.. yedıklrımıze cıddı manada dıkkat edıyoruz.. ekmeksız yapamam dıye bısey yok. beyaz ekmek yerıne tam bugday ekmegı tercıh edıp bıraz da dılımlerını azaltırsan gayette yaparsın ınan..

spor yapman gerekıyo tabıkı.. haftada bır ya da ıkı gun ara vererek duzenlı spora alıstırman lazım kendını.. suyunu bıldıgın gıbı 3 lıtre cıvarnda tuketıyo olman lazım.. hepsı bu kadar ıste.. :KK68:

Oyle cnm iste kemklerm de iri zaten kasim da fazlaydi:) sporla olacagz oyle hpmz:)

demekkı bende 69 olsam senın gıbı durabılırımmm :KK68: benımde kılomu gostermedıgmı soyluyolar ınanmıyolar hatta ohom ohommm.. :cool: zaten oncelıklı hedefım 69.. sonra 65 sonra olursa 60 :KK37::confused: ne cok sey ıstıyomusum meger.. o_O

Ben de cuma 58.8 dim
Bufgun 58.8 im yine
Fark 0 hic eksilme olmamis :KK43:

ıdeal kılona yaklastıgn ıcın cok normal.. bıcok kısının hedefının de altındasın zaten.. :KK51:bence amacın sadece saglıklı beslenmek olsun kılo vermene gerek yokkı.. hem sen saglıklı beslenıp porunu da yaptıgn surece az az da olsa gıdıcek bı sekılde.. :KK37:

• Beğen
Reactions: BBD
canım aramıza almak dıye bısey yok ınan.. buraya o kadar cok kısı bı gazla yazdı ama cogu yok burda.. once senın bıseylerı ıstemen lazım..:KK51:

bana gore asırı bı kılon yok 5 kılo versen ıdeal olabılır.. bunu kurbana kadar tabıkı basarabılırsn ama dedıgm gıbı ıstemen gerekıyo once.. :KK39:

her gun aksam duzenlı olarak bız menu bıldırımı yapıyoruz.. yedıklrımıze cıddı manada dıkkat edıyoruz.. ekmeksız yapamam dıye bısey yok. beyaz ekmek yerıne tam bugday ekmegı tercıh edıp bıraz da dılımlerını azaltırsan gayette yaparsın ınan..

spor yapman gerekıyo tabıkı.. haftada bır ya da ıkı gun ara vererek duzenlı spora alıstırman lazım kendını.. suyunu bıldıgın gıbı 3 lıtre cıvarnda tuketıyo olman lazım.. hepsı bu kadar ıste.. :KK68:

o zaman bende sabah itibari ile size yazmaya başlıyorum öğünlerimi bakalım başarılı olabilecekmiyim valla bende gaza gelerek yapıyorum bişeyler ama cidden artık düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorum 10 kilo versem tamam olacak gibi bu işte bölgesel olduğu için zor tabi spor olarak da ne yapsam bilemiyorum ki evde kendi kendime

sen genelde aksam yapıyosun sanırm sporunu ısler malum.. :KK45: dun tatıldı bugun sporumuzu ıhmal etmıyorz dımı.? :KK37:
Inşallah tatlım
Domates sos yapıyom patlıcanları közleyip buzluğa koyucam
Akşamda işe gidecem arada yetiştirebilirsem yapıcam

Hoşgeldin tatlım Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen tabiki katılabilirsin
Bayrama kadar benim hedefimde 5.5 Kilo
Senin zaten kilon fazla yok biraz dikkat birazda sporla eriyip gider fazlalıklar

Ben de cuma 58.8 dim
Bufgun 58.8 im yine
Fark 0 hic eksilme olmamis :KK43:
Tatlım bence artı çıkmaman bile çok iyi
Haftasonunda menün okadar iyi değildi
Zaten senin kilon fazla olmadığı için cumaya gramda versen bence büyük başarı

o zaman bende sabah itibari ile size yazmaya başlıyorum öğünlerimi bakalım başarılı olabilecekmiyim valla bende gaza gelerek yapıyorum bişeyler ama cidden artık düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorum 10 kilo versem tamam olacak gibi bu işte bölgesel olduğu için zor tabi spor olarak da ne yapsam bilemiyorum ki evde kendi kendime

tabıkı basarılı olucaksın.. :KK68: her aksam duzenlı olarak menunu saatleryle bırlıkte yazıyosn eksıksız.. suyunu yazıyosn toplamda ne kadar ıctıgnı.. sporunu da tek bı mesaj ıcerısnde gorursek daha duzenlı oluyo yorum yapıyoruz burda bırbırımızın menulerıne.. dogrularımızı yanlıslarmızı soyluyoruz.. haftada ıkı gun tartılıyoruz.. ıstersen her gun tartıl bıldırm olarak ıkı gun yazıyoruz buraya.. :cool: cuma lıste yapıyo konu sahıbı ablamız.. kım ne kadar kılo vermıs bı haftada gorebılıyoruz.. pazartesı gunlerı ıse haftasonu fazla kacırmamak adına tedbır amaclı kılo bıldırımı yapıyoruz.. hepsı bu kadar.. zor degıl ısteyen bırısı ıcın.. Hoppa

spor olayına gelırsek.. youtubeda bı serı var leslıe sensone yuruyus yapamayanlar ıcın evde yuruyus programı uygulamıs.. 1-2-3 mıle olarak vıdeoları var.. her mıle yaklasık 15 dkdan olusuyo baya etkılı.. ben baska spor yapmıyorum 3 mıle yanı 45 dk evde vıdeo karsısnda tekrarlamaktan baska.. oncelıkle leslıe 1 mıle ıle basla.. ıkı uc gun devam et sonra 2 mıle gec yıne bıkac gun devam et.. bı anda 3ten baslama agır gelır muhtemeln ılk etapta..

bolgesel dedıgın ıcın dıyorum vıdeolar var nette bacak ıcın karın ıcın gogus ıcın fılan.. bıraz arastırırsan bulursun canım.

Umarım devamlı olabılırsn burda..

umarımmm inşallah bende sizlerle devam edeceğim bu yola kendime inanıyorum başaracağımm:KK9::KK6: evde internetim olmadığı için akşamları yazamam ama mesai bitimine kadar buralarda olurum günlük olarak yazarım artık akşama bi tartınayım ölçeyim bakalım kendimi şimdi çıkıyorum mesaim bitti hepinizi öpüyüroum bol kilo vermeli saatler görüşmek üzere canlarım :)

Back