- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
bıraz leblebı yıyebılırsn canım bence kuru uzum cevızle beraber.. ya da bı ıkı tane erık hem tok tutuyo hemde bagırsak ıcın de ıyı gelıyo.. cok gec olmadan meyve de yemıs olursun..Alkis sana feyzaaaaa
Abla ogle yemegi 4yk yogurt yedim iyiyim simdi aksama acikirsam bir de elma yerimmm
Hmm doğrudur canım, öğrencem zamanla :)Ruveyde ogretmen nikli ayse ablayi diyosun sanirim o izmirdeydi :)
Canim nasil dustun cumadan bugune -900 masaallah bize de ogret yahu :)
yok abla hiic salmadim allahn izniyle donucem eski halime:) orada 69 kiloyum kaldi 20 kilocuk:)Selam kızlar
Yine pazartesi geleneği bozulmadı Dün ne kadar hafif yesemde artılarım beni bırakmamış dünle aynıyım
Cuma 75.3
Bugün 75.8
Fark +500
@smyr38 @Ekim85
Kızlar sizin artınız fazla değil biraz dikkatle eksiye düşersiniz eminim
N Neshve
Rüveyde önce geçmiş olsun cnm
Ayrıca kilon içinde çok sevindim bak biraz dikkat ettin karşılığını aldın
Cuma günü çok güzel bi bildirim yapacağından eminim
@Htc drg
Haticem ne güzel -500 olmuşun 3 günde
Yaptıkların boşa gitmiyor güzelim
Haftayı -1 bile kapatsan hem çok güzel hemde NORMAL olan o zaten
BBD
Birgülüm resimlerini gördüm
Kız nasıl incecikmişin
Sakın kendini salma biran önce eski haline dön kuzum
storeperde
Feyzam seninde hiç kötü sayılmaz tatlım benim gibi artı da değilsin. Eminim cumaya en az -1 olur
Unuttuğum kaldımı bilmiyorum
Hadi kızlar cumaya hazırlıklar başlasın
Sıfır kaçamakla geçirelimki tartıda mutlu olalım
Boyum uzn deil tatlim orta diyelim 163. O fotoda balayindan:) 69 kg civariyimN Neshve canım cok gecmıs olsun.. ınsallah bı sorun olmadan atlatırsın amelıyatını.. dualarımz senınle..
@smyr38 gayet ıyı gorunuyosun.. daha da ıyı olucaz burda hep beraber..yuzun cok puruszsuz duruyo bu arada.. neye borcluyz bu sırrı?
BBD canım onccesı cok ıyıymıs gercekten.. ıncecııkkkk orda kac kıloydun dogumdan once yanı tam hatırlayamadm.. boyunda baya uzun duruyo bayldımm..
sızlerı gormek cok ıyı oluyo boyle konustugmz kısılerı tanımak fılan..sevılıyosunuzzz..
Bir gunde bu kdr kilo alman mumkn deil cnm. Dmk ki odemCanım dün 90.6 oldum bugün 91.2 anlamıyorum ona sinir oldum
cıddı olamazsın.. 163de 69 oyle mı dururmus yawf..Boyum uzn deil tatlim orta diyelim 163. O fotoda balayindan:) 69 kg civariyim
Oyle cnm iste kemklerm de iri zaten kasim da fazlaydi:) sporla olacagz oyle hpmz:)cıddı olamazsın.. 163de 69 oyle mı dururmus yawf..cok ıyı gorunuyo gercekten sanırm sende gostermıyosun kılonu.. bana sorsan boyunun 163 oldugunu bılsem kılona 60 cıvarı derım.. 65ın ustune ınanmam bıle.. cok ıyı gorunuyosun canım.. tam gaz devam
merhabalar beni de aranıza alırsanız çok çok memnun kalırım bende kilosu ile sorunu olan biriyim aslında şöyle ki bölgesel kilosu olan biriyim özellikle fazla basenlerim e kiloda aldıkça göbek sarkmaya başladı 22 yaşındayım ve 1/67 i boyum 70,300 kiloyum ve bir türlü inemiyorumm sporsuz olmayacak gibi meslek gereği oturan biriyim ve ekmeğe çok düşkünüm ekmek yemeden doymuyomuş gibi hissediyorum çok sinir bozucu olsada ... çayı zaten şekersiz içiyorum .. benim de motivasyona ihtiyacım var yoksa başka türlü veremicem gibi şuan gurbetteyim kurbanda aileme ve nişanlımada kavuşmuş olucam bana yardım edin de kurbana kadar vereyim şu kiloları lüfeeeeen
Oyle cnm iste kemklerm de iri zaten kasim da fazlaydi:) sporla olacagz oyle hpmz:)
Ben de cuma 58.8 dim
Bufgun 58.8 im yine
Fark 0 hic eksilme olmamis
canım aramıza almak dıye bısey yok ınan.. buraya o kadar cok kısı bı gazla yazdı ama cogu yok burda.. once senın bıseylerı ıstemen lazım..
bana gore asırı bı kılon yok 5 kılo versen ıdeal olabılır.. bunu kurbana kadar tabıkı basarabılırsn ama dedıgm gıbı ıstemen gerekıyo once..
her gun aksam duzenlı olarak bız menu bıldırımı yapıyoruz.. yedıklrımıze cıddı manada dıkkat edıyoruz.. ekmeksız yapamam dıye bısey yok. beyaz ekmek yerıne tam bugday ekmegı tercıh edıp bıraz da dılımlerını azaltırsan gayette yaparsın ınan..
spor yapman gerekıyo tabıkı.. haftada bır ya da ıkı gun ara vererek duzenlı spora alıstırman lazım kendını.. suyunu bıldıgın gıbı 3 lıtre cıvarnda tuketıyo olman lazım.. hepsı bu kadar ıste..
Inşallah tatlımsen genelde aksam yapıyosun sanırm sporunu ısler malum..dun tatıldı bugun sporumuzu ıhmal etmıyorz dımı.?
Hoşgeldin tatlım Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen tabiki katılabilirsinmerhabalar beni de aranıza alırsanız çok çok memnun kalırım bende kilosu ile sorunu olan biriyim aslında şöyle ki bölgesel kilosu olan biriyim özellikle fazla basenlerim e kiloda aldıkça göbek sarkmaya başladı 22 yaşındayım ve 1/67 i boyum 70,300 kiloyum ve bir türlü inemiyorumm sporsuz olmayacak gibi meslek gereği oturan biriyim ve ekmeğe çok düşkünüm ekmek yemeden doymuyomuş gibi hissediyorum çok sinir bozucu olsada ... çayı zaten şekersiz içiyorum .. benim de motivasyona ihtiyacım var yoksa başka türlü veremicem gibi şuan gurbetteyim kurbanda aileme ve nişanlımada kavuşmuş olucam bana yardım edin de kurbana kadar vereyim şu kiloları lüfeeeeen
Tatlım bence artı çıkmaman bile çok iyiBen de cuma 58.8 dim
Bufgun 58.8 im yine
Fark 0 hic eksilme olmamis
Gerçekten hiç 69 göstermiyosun ben en fazla 60 derdimBoyum uzn deil tatlim orta diyelim 163. O fotoda balayindan:) 69 kg civariyim
o zaman bende sabah itibari ile size yazmaya başlıyorum öğünlerimi bakalım başarılı olabilecekmiyim valla bende gaza gelerek yapıyorum bişeyler ama cidden artık düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorum 10 kilo versem tamam olacak gibi bu işte bölgesel olduğu için zor tabi spor olarak da ne yapsam bilemiyorum ki evde kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?