• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Oncesi sonrasi fotolarmi paylasicam ama burda oncesi zayif sonrasi kilolu halim:)) insallah hedefime ulastgmda resim sirasi tam tersi olcak:)
Oncesi
Eki Görüntüle 1613745
Eki Görüntüle 1613746
Dogumdan bi iki hafta sonra
Eki Görüntüle 1613756
Eki Görüntüle 1613759
Haydi bismillah:)
Yüzünü göremiyoruz ama çok hoşsun belli canım. Önceden baya zayıfmışsın heralde. Gerçekten doğum kilosu gibi, verirsin inşallah. Benim mesela yıllardır aynı, hep kiloluyum. Hele evlendikten sonra 80dan aşağisını zor gördüm. 81e kadar düştüm kızımdan sonra, 2 kilo verip 70lere gelseydim azmim artardı ama ramazan girmişti o ara, bıraktım. Geri aldım. Oğluma hamile kaldım. Bunda çok almadım ama yine de doğumdan sonra 10 kilo veriyorlar ya öyle bişey olmadı bende. 3 kilo ancak gitti. Bi de ilk günler yaptım rejimimi.herkes evine gidince başladı benim yemelerim. Neyseki dur diyebildim şimdilerde. Eğer insan farkında olmazsa 150 kilo bile olur. 470 kilo bi kadın vardı mesela. O yüzden öok şükretmemiz lazım, burdayız . kendimiz gibi arkadaşlarımız var bize destek olan. Rabbim irade versin, veriyor da. Sadece belli bi zmanı varmış demek. İnşaAllah doğru zamandayımdır ve ideal kiloma ulaşıp bir daha almam

N Neshve canım cok gecmıs olsun.. ınsallah bı sorun olmadan atlatırsın amelıyatını.. dualarımz senınle.. :KK68:

@smyr38 gayet ıyı gorunuyosun.. daha da ıyı olucaz burda hep beraber.. :cool: yuzun cok puruszsuz duruyo bu arada.. neye borcluyz bu sırrı? :confused:

BBD BBD canım onccesı cok ıyıymıs gercekten.. ıncecııkkkk :KK23: orda kac kıloydun dogumdan once yanı tam hatırlayamadm.. boyunda baya uzun duruyo bayldımm.. :KK68:

sızlerı gormek cok ıyı oluyo boyle konustugmz kısılerı tanımak fılan.. :KK37: sevılıyosunuzzz.. :KK68:

merhabalaarr.. :KK68:

cuma gunu=75.6 bugun 75.4 o_O

200 grmcık gıtmıs dunkı yedıklermde + olabılcegmı dusunuyodumm.. neyse bakalım umarım 74lerı gorucem cumaya kadar bu arada carsamba gunlerı de tartılıcam ben.. her gun degıl ama haftada 3 gun ıyı gıbı.:cool:

N Neshve canım cok gecmıs olsun.. ınsallah bı sorun olmadan atlatırsın amelıyatını.. dualarımz senınle.. :KK68:

@smyr38 gayet ıyı gorunuyosun.. daha da ıyı olucaz burda hep beraber.. :cool: yuzun cok puruszsuz duruyo bu arada.. neye borcluyz bu sırrı? :confused:

BBD BBD canım onccesı cok ıyıymıs gercekten.. ıncecııkkkk :KK23: orda kac kıloydun dogumdan once yanı tam hatırlayamadm.. boyunda baya uzun duruyo bayldımm.. :KK68:

sızlerı gormek cok ıyı oluyo boyle konustugmz kısılerı tanımak fılan.. :KK37: sevılıyosunuzzz.. :KK68:

Canim valla bisey yapmiyorum yuzume allah vergisi :)

Yüzünü göremiyoruz ama çok hoşsun belli canım. Önceden baya zayıfmışsın heralde. Gerçekten doğum kilosu gibi, verirsin inşallah. Benim mesela yıllardır aynı, hep kiloluyum. Hele evlendikten sonra 80dan aşağisını zor gördüm. 81e kadar düştüm kızımdan sonra, 2 kilo verip 70lere gelseydim azmim artardı ama ramazan girmişti o ara, bıraktım. Geri aldım. Oğluma hamile kaldım. Bunda çok almadım ama yine de doğumdan sonra 10 kilo veriyorlar ya öyle bişey olmadı bende. 3 kilo ancak gitti. Bi de ilk günler yaptım rejimimi.herkes evine gidince başladı benim yemelerim. Neyseki dur diyebildim şimdilerde. Eğer insan farkında olmazsa 150 kilo bile olur. 470 kilo bi kadın vardı mesela. O yüzden öok şükretmemiz lazım, burdayız . kendimiz gibi arkadaşlarımız var bize destek olan. Rabbim irade versin, veriyor da. Sadece belli bi zmanı varmış demek. İnşaAllah doğru zamandayımdır ve ideal kiloma ulaşıp bir daha almam
Walla beninde ole paylasabilecegim bi zayif resmim Yok universitedeyken bi kere 75 e dusmustum o halimi bile Herkes cok begeniodu 83 le evlendim ilk 8 ay cok yogun calisma eve gec gel yemek yap ye yat bi baktim 93 olmusum hamile Oakton 103 le doguma gittim 100 le Ciktim oglum 2600 dogdu zaten emzirmeyi kesince 105 oldum arada kilo vermelerim oldu Ama hep aldim dogum gunume kadar 90 olmak istiyorum ekim 15 olurum deme 12.5 kilo vermem gerek

Walla beninde ole paylasabilecegim bi zayif resmim Yok universitedeyken bi kere 75 e dusmustum o halimi bile Herkes cok begeniodu 83 le evlendim ilk 8 ay cok yogun calisma eve gec gel yemek yap ye yat bi baktim 93 olmusum hamile
valla benımde yok.. en az 68e dusebıldm..o_O o zamandan kalma da cok resmım yok ama bızde zayıflayınca koyarız artık.:KK53:

Walla beninde ole paylasabilecegim bi zayif resmim Yok universitedeyken bi kere 75 e dusmustum o halimi bile Herkes cok begeniodu 83 le evlendim ilk 8 ay cok yogun calisma eve gec gel yemek yap ye yat bi baktim 93 olmusum hamile Oakton 103 le doguma gittim 100 le Ciktim oglum 2600 dogdu zaten emzirmeyi kesince 105 oldum arada kilo vermelerim oldu Ama hep aldim dogum gunume kadar 90 olmak istiyorum ekim 15 olurum deme 12.5 kilo vermem gerek
Benim de 1 aralık doğum günüm, o zamana baya vermiş olmak istiyorum inşallah. Ekime 1.5 aydan biraz fazla var. 12 olmasa bile 10 yakın verirsin inşallah. Yani 12 versen iyi de, insan kendini şartlandırıp bir de veremeyince çok üzülüyor, motivasyon düşüyor

Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim

valla benımde yok.. en az 68e dusebıldm..o_O o zamandan kalma da cok resmım yok ama bızde zayıflayınca koyarız artık.:KK53:
Feyza cım bende bekarken bi 63 e düşmüştüm baya zayıf olmuştum, ama sağlıksız bir diyetti. Gözüm kararıyor du artık ayağa kalktıkça. Lahana diyetiydi, hemen de geri aldım verdiklerimi :)

Feyza cım bende bekarken bi 63 e düşmüştüm baya zayıf olmuştum, ama sağlıksız bir diyetti. Gözüm kararıyor du artık ayağa kalktıkça. Lahana diyetiydi, hemen de geri aldım verdiklerimi :)

hep oyle oluyo zaten hızlı kılo verıldıgnde anında gerı alınıyo.. en ıyısı uzun sursun ama kalıcı olsun.. saglıklı olsun..:KK37:

Selam kızlar
Yine pazartesi geleneği bozulmadı Dün ne kadar hafif yesemde artılarım beni bırakmamış dünle aynıyım

Cuma 75.3
Bugün 75.8
Fark +500

@smyr38 Ekim85 Ekim85
Kızlar sizin artınız fazla değil biraz dikkatle eksiye düşersiniz eminim

N Neshve
Rüveyde önce geçmiş olsun cnm
Ayrıca kilon içinde çok sevindim bak biraz dikkat ettin karşılığını aldın
Cuma günü çok güzel bi bildirim yapacağından eminim

Htc drg Htc drg
Haticem ne güzel -500 olmuşun 3 günde
Yaptıkların boşa gitmiyor güzelim
Haftayı -1 bile kapatsan hem çok güzel hemde NORMAL olan o zaten

BBD BBD
Birgülüm resimlerini gördüm
Kız nasıl incecikmişin
Sakın kendini salma biran önce eski haline dön kuzum

storeperde storeperde
Feyzam seninde hiç kötü sayılmaz tatlım benim gibi artı da değilsin. Eminim cumaya en az -1 olur

Unuttuğum kaldımı bilmiyorum
Hadi kızlar cumaya hazırlıklar başlasın
Sıfır kaçamakla geçirelimki tartıda mutlu olalım

Back