- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Abla 1 tanecik kuru uzum mu yedin sahi:) azmine hayranim su an Menun de cok guzel, hemencik zatiflicaksin sen ki fazla kilon bile yok
evet canım tadımlık aldım bir tane hepimiz zayıflayacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla 1 tanecik kuru uzum mu yedin sahi:) azmine hayranim su an Menun de cok guzel, hemencik zatiflicaksin sen ki fazla kilon bile yok
Selam kızlar
Yine pazartesi geleneği bozulmadı Dün ne kadar hafif yesemde artılarım beni bırakmamış dünle aynıyım
Cuma 75.3
Bugün 75.8
Fark +500
@smyr38 @Ekim85
Kızlar sizin artınız fazla değil biraz dikkatle eksiye düşersiniz eminim
@uzum328
Rüveyde önce geçmiş olsun cnm
Ayrıca kilon içinde çok sevindim bak biraz dikkat ettin karşılığını aldın
Cuma günü çok güzel bi bildirim yapacağından eminim
Htc drg
Haticem ne güzel -500 olmuşun 3 günde
Yaptıkların boşa gitmiyor güzelim
Haftayı -1 bile kapatsan hem çok güzel hemde NORMAL olan o zaten
@BBD
Birgülüm resimlerini gördüm
Kız nasıl incecikmişin
Sakın kendini salma biran önce eski haline dön kuzum
storeperde
Feyzam seninde hiç kötü sayılmaz tatlım benim gibi artı da değilsin. Eminim cumaya en az -1 olur
Unuttuğum kaldımı bilmiyorum
Hadi kızlar cumaya hazırlıklar başlasın
Sıfır kaçamakla geçirelimki tartıda mutlu olalım
sucuk azdı abla, yumurta da 1 den azdı. siz izmirde yaşayan arkadaştınız değil mi, bir kızı olan. Yanlış kişiye abla demiyim de :)
Canım ben baya bir süre 500 gram verebildim haftada. Bazen duraklaması normal. Canını sıkıp bırakma sakın, o zman nasıl düştüğünü göreceksin. Bende öğleden sonra küçük bir ameliyat olacağım elimden. Etyaran diye birşey çıkmış. Dua edin güzel geçsin. Şimdi evimi temizlemem lazım. Gelince baya zaman birşey yapamıcam sanırım
Haticem zaten haftada 2 gün mola vermek gerekiyorBen spor yapınca hep artı çıkıyorum ya bı aralar cumaya kadar yapmayıp bi bakıcam dün önceki gün çok erken saatte yaptım dün 90.6 olmuştum dün biraz geç yaptm kaslarım şişiyo sanırım bugün 91.2 o yüzden bi 3 gün yapmayıp bakıcam
Valla 3 günde 700 gr çok güzelcuma 61.5
bugün 60.8
fark 700 gram
ama zaten geçende 60.8 çıkmıştım
Tmm abla bide öyle deniyim bakalımHaticem zaten haftada 2 gün mola vermek gerekiyor
Şu bikaç gün yap ama perşembe yapma
Tatlım pirinç yerine buğdayla yaparsan daha iyi olurKuzlar mesela ben yogurt corbasi yapiyorum yogurtun icine 1 cbardagi pirinc ekliyorum kac kepce icsem saglikli olur
Bugdayim yok ama cok az pirinc alayim o halde salata da iyi gider dogru zaten sabah disinda ekmekbyemiyorum :) cayda artik sekersiz tuketiyorumTatlım pirinç yerine buğdayla yaparsan daha iyi olur
Yanında ekmek yemezsen 1 tas içebilirsin ilave yanında sebze salata yiyebilirsin
Kuzum öğlen yemeğini yediysenSuan o kadar acim kiii ayyyy napsammm yaaa valla
Maşallah tatlım ben daha mutfaktan çıkamadım işlerim var birazsporumu yaptım geldımm.. leslıe 3+1
sen genelde aksam yapıyosun sanırm sporunu ısler malum.. dun tatıldı bugun sporumuzu ıhmal etmıyorz dımı.?Maşallah tatlım ben daha mutfaktan çıkamadım işlerim var biraz