Kız keşke bi resim koysaydında göreydikSabah kac cikicammm :)
Sizlerin menuleri cok.guzel valla zuhal abla ben buraya yazmicak olsam yerim.heralde :) neyse saka bibyana bugun dugunde cok sık olmustummm herkes cok zayiflamisin falan.dedi super bi duyguuu elbise giydimmmmm :) :) :)
Ohhh maşallah güzelime45 step 10 dk da bi kac hareket yaptim geldim hanimlar
yaa ben bu suyu havalar serinleyince buralarda iyce unuttum .bide herkes dolaptan içince ne kadar içtiğimi hesaplayamıyom o yuzden hiç yazmadım buna bi çözüm bulcam ..yürüdüm çıkınca 20-30 dk .ve şuan gene acıktımsabah hem sosısler olmamıs hemde 1.5 pogaca cok fazla dıcektmkı 2ye tamamlamıssn..dondurma da olmamıs canım. aksam ıyı gıbı duruyo arada sadece.. umarm suyunu cok ıcmıssındr ve umarım sporunda sartlı yuruyuse kalmaz.. en azından leslıe 2 mıle yapman lazım dıye dusunuyorm..
Tatlım bugün dışardamıydınMerhaba guzeller herkese hayirli geceler benim oglandan anca vakit bulup girebildim uyuttum ve menumu yaziyorum
Sabah 10.00 2 peynirli omlet 4 zeytin 3 catal peynir 1 sekersiz cay 2 kucuk dilim tbe
Oglen 13.00 trabzona ait tiroklosti denen yemekten yedim trabzon peyniri yagda kavrulup su katiliyo icine yedim dediysem 3 lokma aldim sadece :)
Bir avuc findik
15.00 1 armut
20.00 4 erik 8 9 tane üzüm
20.30 trabzonun haslama yemegi patates ve et agirlikli bi yemek patatesinden cok az aldim
Yarim avuctan da az findik
23.00 2 kuru kayisi
3 lt su
Sabah kalkıncaYa kizlar benim tuvalette biraz sıkıntım var ne onerirsiniz?
Evet ablacim disardaydim disarda olunca genelde duzensiz oluyo kayisilari da oyle yapayim insaallah bi faydasini gorurum yaTatlım bugün dışardamıydın
Sabah çok güzel ama sonrası parça parça olmuş
Öğlen yediğin azda olsa çok yağlı bişey
Akşam heralde dışarda olduğun için çok geç olmuş etin yanında salatada olsa iyi olurdu
Akşam fındığa gerek yoktu
Kaysılarda sabah kahvaltıdan önce yesen daha iyi olur
Anladim abla cok sagolSabah kalkınca
1 kş zeytinyağı
2 bar ılık su
Kahvaltıdan yarım saat önce bikaç kurukaysı, erik yada taze meyvelerden armut vişne şeftali kivi ananas yiyebilirsin
Yoğurduna yulaf ezmesi keten tohumu koyabilirsin
Sabah aç karna kefirde faydalı
Şimdilik aklıma gelenler bunlar tabiki bol su ve spor
Abla ben 9 oladan yapıyorum genelde kahvaltıyı hatta 8 de falan aralar olmasa acıkıyorum yaniMenü genel olarak güzel tatlım
En azından simit yarım olmuş, bu hafta simit hakkını kullandın ona göre. Sabah ekmek türevi olmasa kuruyemiş yenebilir ama ikisi birden fazla. Bence sucuğada hiç gerek yok boş kalori
Akşamda salata yemişin güzel
Pratik olarak kabakları tost makinesine koyup sonra yopurtlayıncada güzel oluyor
Sabah tabiki kızartma olmamış cnm
Ben artık biber dahil herşeyi fırında yapıyorum
Öğlen ara güzel
Akşamda kaç sarma yazmamışın ama hem çorba bakla hemde sarma fazla olmuş
Menün güzel Haticem
Eğer sabah erken yediysen ara yapmanda bi sakınca yok
Bugünde kabak günüymüş bende yaptım
Dün tost mak.yapmıştım öyle fırından daha iyi oldu
Tatlım salam yerine füme yiyebilirsin ama sucuk salam tarzı şeyler önerilmiyor
Muhtemelen mısır şekerli olmasa daha iyiymiş
Akşamki ekmeği sabah yeseydinya güzelim
Ama genel olarak iyi sayılır mısır hariç
Benim hatırladığım hafta içide simit vardı sanki
Ama bu hafta çok güzel olacak eminim
acaba sosis sucuk salam üçlüsünden hangisi daha makuldür :) hafta içi yemiyim en iysi bu tip bişey.yumurtayıda yağda yapmak istemiyorum ama haşlanmışını hiç sevmiyorum . ben bazı günler yumurtada yemesem mi ki .?dondurmayı ben ara öğün meyvesi gibi düşünmüştüm yasosisi diyetlerde pek tavsiye etmiyorlar cnm dondurma tabiki kaçamak yemesen iyi olurdu ama 2 yerine 1 top yiyebilirdin akşam iyi olmuş spor yaparak bu günü telafi etmeye çalış bence
Aynen abla başta insan azimle hırsla daha az hata yapıyo hadi sonnradan arada bi neyseTatlım ben yorum yapmıcam menüne zaten kızlar söylemiş
Sadece şunu söyleyebilirim hiç sağlıklı beslenip Kilo vermek isteyen birinin Menüsü değil hem daha yeni başladın
Bizim gibi uzun zamandır devam etsen anlarım sıkılmış olabilirsin diye
Ama olmamış güzelim
Kusura bakmayın kızlar ben özellikle başlarda tavizkar olamıyorum
Inşallah tatlım heralde bu hafta yine ben lapaya talim edecem
Ahaaa yutmuşun bile kızz,
Bu neden kaynaklanıyor bi öğünde yanlış şeyler yediğimizde diğer öğünü atlayarak telafi etmeye gidiyoruz bu seferde aç kalıyoruz
Sağolasın cnm
Spor için inşallah diyim
Aynen abla başta insan azimle hırsla daha az hata yapıyo hadi sonnradan arada bi neyseTatlım ben yorum yapmıcam menüne zaten kızlar söylemiş
Sadece şunu söyleyebilirim hiç sağlıklı beslenip Kilo vermek isteyen birinin Menüsü değil hem daha yeni başladın
Bizim gibi uzun zamandır devam etsen anlarım sıkılmış olabilirsin diye
Ama olmamış güzelim
Kusura bakmayın kızlar ben özellikle başlarda tavizkar olamıyorum
Inşallah tatlım heralde bu hafta yine ben lapaya talim edecem
Ahaaa yutmuşun bile kızz,
Bu neden kaynaklanıyor bi öğünde yanlış şeyler yediğimizde diğer öğünü atlayarak telafi etmeye gidiyoruz bu seferde aç kalıyoruz
Sağolasın cnm
Spor için inşallah diyim
bugun mısırdan imtihan var heralde .bende tuttum yemedimannem mısır haslamıs..baya da severım ama yemıyım dımı sımdı..
yok yok yemıcemm.. mısır mı.. hıcte sevmem..
Sabah erken oluyorsa,acıkıyorsan ara yapman normal cnm.Abla ben 9 oladan yapıyorum genelde kahvaltıyı hatta 8 de falan aralar olmasa acıkıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?