💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kız keşke bi resim koysaydında göreydik
Siz beni gördünüz ama ben hiç birinizi görmedim
Bi 10 Kilo daha ver sen o zaman gör iltifatları

Merhaba guzeller herkese hayirli geceler benim oglandan anca vakit bulup girebildim uyuttum ve menumu yaziyorum

Sabah 10.00 2 peynirli omlet 4 zeytin 3 catal peynir 1 sekersiz cay 2 kucuk dilim tbe

Oglen 13.00 trabzona ait tiroklosti denen yemekten yedim trabzon peyniri yagda kavrulup su katiliyo icine yedim dediysem 3 lokma aldim sadece :)

Bir avuc findik

15.00 1 armut

20.00 4 erik 8 9 tane üzüm

20.30 trabzonun haslama yemegi patates ve et agirlikli bi yemek patatesinden cok az aldim

Yarim avuctan da az findik

23.00 2 kuru kayisi

3 lt su

yaa ben bu suyu havalar serinleyince buralarda iyce unuttum .bide herkes dolaptan içince ne kadar içtiğimi hesaplayamıyom o yuzden hiç yazmadım buna bi çözüm bulcam ..yürüdüm çıkınca 20-30 dk .ve şuan gene acıktım

Tatlım bugün dışardamıydın
Sabah çok güzel ama sonrası parça parça olmuş
Öğlen yediğin azda olsa çok yağlı bişey
Akşam heralde dışarda olduğun için çok geç olmuş etin yanında salatada olsa iyi olurdu
Akşam fındığa gerek yoktu
Kaysılarda sabah kahvaltıdan önce yesen daha iyi olur

Ya kizlar benim tuvalette biraz sıkıntım var ne onerirsiniz?
Sabah kalkınca
1 kş zeytinyağı
2 bar ılık su

Kahvaltıdan yarım saat önce bikaç kurukaysı, erik yada taze meyvelerden armut vişne şeftali kivi ananas yiyebilirsin

Yoğurduna yulaf ezmesi keten tohumu koyabilirsin

Sabah aç karna kefirde faydalı

Şimdilik aklıma gelenler bunlar tabiki bol su ve spor

Evet ablacim disardaydim disarda olunca genelde duzensiz oluyo kayisilari da oyle yapayim insaallah bi faydasini gorurum ya

Anladim abla cok sagol

Abla ben 9 oladan yapıyorum genelde kahvaltıyı hatta 8 de falan aralar olmasa acıkıyorum yani

sosisi diyetlerde pek tavsiye etmiyorlar cnm dondurma tabiki kaçamak yemesen iyi olurdu ama 2 yerine 1 top yiyebilirdin akşam iyi olmuş spor yaparak bu günü telafi etmeye çalış bence
acaba sosis sucuk salam üçlüsünden hangisi daha makuldür :) hafta içi yemiyim en iysi bu tip bişey.yumurtayıda yağda yapmak istemiyorum ama haşlanmışını hiç sevmiyorum . ben bazı günler yumurtada yemesem mi ki .?dondurmayı ben ara öğün meyvesi gibi düşünmüştüm ya çünkü dondurmayla incirden başka tatlı bişey yemedim diye kötü olduğunu düşünmemişytim hatta çikolatalı değil meyvelilerden yedm sırf o yüzden çıktığımızda yürüdüm ama tekrar yatmadan hareket falan yapabilirim karın ve bacak

Aynen abla başta insan azimle hırsla daha az hata yapıyo hadi sonnradan arada bi neyse

Aynen abla başta insan azimle hırsla daha az hata yapıyo hadi sonnradan arada bi neyse

Abla ben 9 oladan yapıyorum genelde kahvaltıyı hatta 8 de falan aralar olmasa acıkıyorum yani
Sabah erken oluyorsa,acıkıyorsan ara yapman normal cnm.
Normalde sabah ekmek olmadığı zaman 1 çb kuru yemiş yenebilir sen arada yediğin için yarım çb yesen yeterli olur heralde
İstersen arada 1 kş yulaf ezmeli meyveli yoğurtta yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…