• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bizim oglanin ilk sinema deneyimiydi ya animasyona gittik Bende en son hamileyken gitmistim 2.5-3 yil oluo ya bizim film Pek ilgini cekmez Ama soliim adini Minik Kus Pek Iyi diildi ya
olsun canım.. ne guzel aılece bı aktıvıte yapmıssınz :KK68::KK37:

Benim menüm gelsin
Gece uyuyamayınca geç kalktım bide pazar olunca sabah öğlen oldu

12.30 içsiz 1 tb sandwıch Ekm mozerallalı yağsız tost domates 4 zeytin

18.15 közlenmiş yoğurtlu kabak, salata

Su 3 lt olur
Sporu şimdilik bilemiyorum belki akşam yaparım

Benim menüm gelsin
Gece uyuyamayınca geç kalktım bide pazar olunca sabah öğlen oldu

12.30 içsiz 1 tb sandwıch Ekm mozerallalı yağsız tost domates 4 zeytin

18.15 közlenmiş yoğurtlu kabak, salata

Su 3 lt olur
Sporu şimdilik bilemiyorum belki akşam yaparım
menun her zamankı gıbı guzel abla..:KK68: suyunda oyle..

spor cok agır yapıyosn bı suredır.. bugun ara versen bıle olur sanırm yarın tartı gunu hem.. :KK51:

sabah gayet ıyı canım.. :KK51:oglen sıgara boregı fırında oldugu ıcın o kadar da yaglı degıldr dıye dusunuyorm.. tatlıyı gormuyorumm.. :oops: aksam cok ıyı canım acıkmazsan.. meyve sebze suları cok ıse yarıyo hem bagırsak acısndan.. :KK68:
Gercktn hic yagi yoktu boregn canm:))
Aksam cok iyiydi de esim aradi smdi et getriorm guzelce yiyelm beraber die:)) sanrm hayr diyemicem:) ama yannda ekmek falan yok tbi

merhabalarr.. bende yazıym menumu..

sabah 10.30 gııbı bıber patates kızartms annem.. bı tabak yedım ustune domates sosuyla beraber.. patateslernden 1-2ne mınık olanlarndan aldım sadece.. 4-5 tane bıber yedım ıste.. :kk77:salatalık yedım bol bol.. bı fıncan ıkısı bı arada zeytın (5 tane yesıl arkası bıberlı olan) peynır yedım oyle kıbrıt kutusu kadar fılan degıldı yanı yedım baya :oops:

oglen saat 1 gıbı 4 tane erık yedım bıraz cevız

saat 3 gıbı bı kase yogurt bı tabak yesıl fasulye

az once de aksam yemegı yedım 6 ggıbı.. dolma yapıyolar brda bakla dolması.. ondan aldm bıraz.. hem pırınc hem bakla olmadı bılıyorum ama dolmaya hayır dıyemedım ama mınık sarılmıstı.. o_Otvuklu corba ıctım.. salata aldım bıraz da. mıdem baya sıstı.. :oops:

neyse bugunlukde bu kadar oldu. henuz spor yapmadm belkı onun verdıgı bı rahatsızlıkta var. leslıe 3 mıle yapıcam bugun de.. suyum 2yı gectı ama cok olmadı bugun.. yatana kadar 3 yaparm dıye dusnuyorum.. bu saatten sonra da bısey yemem zaten..:110:
Canm genel anlamda kacamak
Sayilabilck bisey yok. Kizartma onermiyolar tbi ama bnce biber kizartmasna hayr denmez:)

merabalaaar bugün sevgilimle uzun aradan sonra kahvaltı yaptığımdan biraz kahvaltı faslını abartmış olabilirim .10:30da uyanmış olmama rağmen 12 hatta 12buçuk sıraları kahvaltı ettim
2 sosisli yumurta-domates salatalık-1.5 sade poğça - peynir (süzme ve krem peynir vardı biraz biraz karışık yedim)-şekersiz çay
16:30 gibi kalan 0.5 poğçayı yedim domates salatalıkla sadece evde çünkü başka yiyebilceğim bişey yoktu acıkıp akşam zıvanadan çıkmayım dedim.
17:00 2 top dondurma
19:00 1kase domates çorbası-3yk makarna yağsız sadece haşlanmış-4yk taze fasulye susuz-yoğurt
yemekten sonrada 2 incir yedim yeme faslı kapandı .
dışarı çıkarsam heralde sade soda içerim .(dışarı çıkmakta dert oluyo yaa kendime içebileceğim masum bişey bulamıyorum.çay çok çirkin oluyo zaten pek sevmem şekersiz hiç gitmiyo dışarda )
birazda yürürüm heralde çıkmışken :) bunların dışında bişey yaparsam yazarım yalan söylemiş olmayayım sonra :p

merabalaaar bugün sevgilimle uzun aradan sonra kahvaltı yaptığımdan biraz kahvaltı faslını abartmış olabilirim .10:30da uyanmış olmama rağmen 12 hatta 12buçuk sıraları kahvaltı ettim
2 sosisli yumurta-domates salatalık-1.5 sade poğça - peynir (süzme ve krem peynir vardı biraz biraz karışık yedim)-şekersiz çay
16:30 gibi kalan 0.5 poğçayı yedim domates salatalıkla sadece evde çünkü başka yiyebilceğim bişey yoktu acıkıp akşam zıvanadan çıkmayım dedim.
19:00 1kase domates çorbası-3yk makarna yağsız sadece haşlanmış-4yk taze fasulye susuz-yoğurt
dışarı çıkarsam heralde sade soda içerim .(dışarı çıkmakta dert oluyo yaa kendime içebileceğim masum bişey bulamıyorum.çay çok çirkin oluyo zaten pek sevmem şekersiz hiç gitmiyo dışarda )
birazda yürürüm heralde çıkmışken :) bunların dışında bişey yaparsam yazarım yalan söylemiş olmayayım sonra :p
Poğaça makarna dondurma 3 ünden birini yesen bi kaçamak derdimde 3 ü birden sanki fazla olmuş ki sporda daha yok ve suyuda yazmamışın

sabah hem sosısler olmamıs hemde 1.5 pogaca cok fazla dıcektmkı 2ye tamamlamıssn.. :KK20:dondurma da olmamıs canım.:KK51: aksam ıyı gıbı duruyo arada sadece.. :KK66: umarm suyunu cok ıcmıssındr ve umarım sporunda sartlı yuruyuse kalmaz.. en azından leslıe 2 mıle yapman lazım dıye dusunuyorm.. :KK28:

Tünaydın fıstıklar
Yine artılarımla merhaba diyorum Size
Döneri ne kadar ekmeksiz yağını sıkıp yesemde bana iyi gelmiyor
Bayrama kadar bidaha yememe kararı aldım

Bazı yiyecekler bazı bünyelere iyi gelmiyor döner banada iyi gelmiyor ama senin cumaya kadar hedeflediğin 1 kiloyu vereceğine inanıyorum canım

Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım, sabah: 7 kuru üzüm 1 bardak süt, 1 bardak su

1 avuç leblebi, 1 domates

Kahvaltı-öğlen: yarım simit, 1 kk peynir, 6 yeşil zeytin, domates salatalık biber, yağsız sucuklu 1 yumurta, yarım kesme şeker, çay, 1 avuç çekirdek

Ara: biraz karpuz, 1 dilim peynir, 1 avuç leblebi

Karnım acıktı şimdi, ne yesem diye düşünüyorum, biber kavurup yicem yoğurtla ekmeksiz olarak. Yemesem mi ya da, burda olanlar bişey deyin :KK70:

Su:3 litre olmuştur sanırım, çok sıcak burası. Sabah kaynımları pikniğe götürdük, resmen yandık. Akşam misafirliğe gitcez, sadece çay içmeyi düşünüyorum

Spor yapamadım, belki eltimle yürüyüşe çıkarız yine

sucuklu yumurta sucuğun miktarına göre değişir canım ama sucuğu az yediysen sorun yok onun dışında bence menün ve suyun güzel:KK68:

sabah 10.30 gııbı bıber patates kızartms annem.. bı tabak yedım ustune domates sosuyla beraber.. patateslernden 1-2ne mınık olanlarndan aldım sadece.. 4-5 tane bıber yedım ıste.. :kk77:salatalık yedım bol bol.. bı fıncan ıkısı bı arada zeytın (5 tane yesıl arkası bıberlı olan) peynır yedım oyle kıbrıt kutusu kadar fılan degıldı yanı yedım baya :oops:

az once de aksam yemegı yedım 6 ggıbı.. dolma yapıyolar brda bakla dolması.. ondan aldm bıraz.. hem pırınc hem bakla olmadı bılıyorum ama dolmaya hayır dıyemedım ama mınık sarılmıstı.. o_Otvuklu corba ıctım.. salata aldım bıraz da. mıdem baya sıstı.. :oops:

neyse bugunlukde bu kadar oldu. henuz spor yapmadm belkı onun verdıgı bı rahatsızlıkta var. leslıe 3 mıle yapıcam bugun de.. suyum 2yı gectı ama cok olmadı bugun.. yatana kadar 3 yaparm dıye dusnuyorum.. bu saatten sonra da bısey yemem zaten..:110:
kuzum kızartmanın her türlüsü cıss biliyorsun peynirinde besin değeri çok yüksek bir yiyecek miktara dikkat etmek lazım ara öğün güzel olmuş bakla dolması küçükse sorun olmaz diye düşünüyorum sporun güzel olacak evet suyuda 3 litreye tamamlarsan iyi olur:KK36:

kuzum kızartmanın her türlüsü cıss biliyorsun peynirinde besin değeri çok yüksek bir yiyecek miktara dikkat etmek lazım ara öğün güzel olmuş bakla dolması küçükse sorun olmaz diye düşünüyorum sporun güzel olacak evet suyuda 3 litreye tamamlarsan iyi olur:KK36:

Bende menümü yazayım
SABAH 1 kuru kayısı 4,5 tane kuru üzüm 1 bardk limonlu su
KAHVALTI 2 yumurta bir dilim ekmek domates salatalık bir çatal kadar tereyğı azcıkk pekmez
Spordan önce 1 avuç kuruyemiş 2 kayısı
ÖĞLEN yoğurt domates fırınlanmış yağsız tuzsuz kabak çok az ekmek
Ara kuruyemiş 2 lokma kavun
AKŞAM Yoğurt kabak

süper gidiyorsun canım menün çok güzel :KK36:

Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım, sabah: 7 kuru üzüm 1 bardak süt, 1 bardak su

1 avuç leblebi, 1 domates

Kahvaltı-öğlen: yarım simit, 1 kk peynir, 6 yeşil zeytin, domates salatalık biber, yağsız sucuklu 1 yumurta, yarım kesme şeker, çay, 1 avuç çekirdek

Ara: biraz karpuz, 1 dilim peynir, 1 avuç leblebi

Karnım acıktı şimdi, ne yesem diye düşünüyorum, biber kavurup yicem yoğurtla ekmeksiz olarak. Yemesem mi ya da, burda olanlar bişey deyin :KK70:

Su:3 litre olmuştur sanırım, çok sıcak burası. Sabah kaynımları pikniğe götürdük, resmen yandık. Akşam misafirliğe gitcez, sadece çay içmeyi düşünüyorum

Spor yapamadım, belki eltimle yürüyüşe çıkarız yine
Menü genel olarak güzel tatlım
En azından simit yarım olmuş, bu hafta simit hakkını kullandın ona göre. Sabah ekmek türevi olmasa kuruyemiş yenebilir ama ikisi birden fazla. Bence sucuğada hiç gerek yok boş kalori
Akşamda salata yemişin güzel

Pratik olarak kabakları tost makinesine koyup sonra yopurtlayıncada güzel oluyor

az once de aksam yemegı yedım 6 ggıbı.. dolma yapıyolar brda bakla dolması.. ondan aldm bıraz.. hem pırınc hem bakla olmadı bılıyorum ama dolmaya hayır dıyemedım ama mınık sarılmıstı.. o_Otvuklu corba ıctım.. salata aldım bıraz da. mıdem baya sıstı.. 

Sabah tabiki kızartma olmamış cnm
Ben artık biber dahil herşeyi fırında yapıyorum
Öğlen ara güzel
Akşamda kaç sarma yazmamışın ama hem çorba bakla hemde sarma fazla olmuş

Bende menümü yazayım
SABAH 1 kuru kayısı 4,5 tane kuru üzüm 1 bardk limonlu su
KAHVALTI 2 yumurta bir dilim ekmek domates salatalık bir çatal kadar tereyğı azcıkk pekmez
Spordan önce 1 avuç kuruyemiş 2 kayısı
ÖĞLEN yoğurt domates fırınlanmış yağsız tuzsuz kabak çok az ekmek
Ara kuruyemiş 2 lokma kavun
AKŞAM Yoğurt kabak
Menün güzel Haticem
Eğer sabah erken yediysen ara yapmanda bi sakınca yok
Bugünde kabak günüymüş bende yaptım
Dün tost mak.yapmıştım öyle fırından daha iyi oldu

Merhaba hanimlar bende menümu yaziyim
10:30 menemen
3 ince dilim salam

15:00 4 avuç patlamış mısır

17:20 ızgara tavuk
2 dilim ekmek
Domates
Ayran
19:30 1 aktivia yiycem
Spor yapamadım akşam yapicam inşallah
Su 2 oldu 3 yapmaya calisicam
Tatlım salam yerine füme yiyebilirsin ama sucuk salam tarzı şeyler önerilmiyor
Muhtemelen mısır şekerli olmasa daha iyiymiş
Akşamki ekmeği sabah yeseydinya güzelim
Ama genel olarak iyi sayılır mısır hariç

Salatalık, yarım kırmızı biber, yoğurt ve dereotuyla yaptım salatamı, afiyetle yiyorum şimdi. Akşam yemeği olarak

Simiti de ne zamandır istiyordum, kahvaltıya almışlar. Sabah diye sorun olmayacağını düşündüm bende
Benim hatırladığım hafta içide simit vardı sanki :KK53:
Ama bu hafta çok güzel olacak eminim

Merhaba hanimlar bende menümu yaziyim
10:30 menemen
3 ince dilim salam

15:00 4 avuç patlamış mısır

17:20 ızgara tavuk
2 dilim ekmek
Domates
Ayran
19:30 1 aktivia yiycem
Spor yapamadım akşam yapicam inşallah
Su 2 oldu 3 yapmaya calisicam

canım menün güzel ama ekmeği kahvaltıda yesen daha iyi olabilirdi birde salam yerine sucuk ya da pastırma tercih etsen daha iyi olur çünkü salam ve sosis işlenmiş ürünler ve kalorisi sucuk ve pastırmadan daha yüksek

Ablacm walla gunden smdi eve geldim ben
Azicik kacamak yapms olablrm ama onlari da yemesydim cok ac kalicaktm:KK43:

Sabah( neredyse ogle vakti gelmisti)
Iki yumurta
Bir bardak sut

Oglen
3-4 kasik kabak salatasi
3 tane mercimek koftesi
1 cok kucuk firinda kizarms sigara boregi
1 ince ve kucuk dilim sutlu elmali tatli

Aksam
1 bardak domates suyu

Evde sut kalmamis. Yatmadan evvel bir bardak da sut icerm sanrm:)

canım sabah güzel olmuş öğleni akşam domates suyu içerek telafi etmişsin,hamur işi tatlılar yerine sütlü tatlıyı tercih etmen bence iyi olmuş. ama tabiki tatlı yinede cıs:KK64:

Back