• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ablacm walla gunden smdi eve geldim ben
Azicik kacamak yapms olablrm ama onlari da yemesydim cok ac kalicaktm:KK43:

Sabah( neredyse ogle vakti gelmisti)
Iki yumurta
Bir bardak sut

Oglen
3-4 kasik kabak salatasi
3 tane mercimek koftesi
1 cok kucuk firinda kizarms sigara boregi
1 ince ve kucuk dilim sutlu elmali tatli

Aksam
1 bardak domates suyu

Evde sut kalmamis. Yatmadan evvel bir bardak da sut icerm sanrm:)
gezmeyi iyi atlarak kurtulmuşun cnm
Tatlı hem sütlü hemde öğlen olduğu için az zararlı diyelim

menun her zamankı gıbı guzel abla..:KK68: suyunda oyle..

spor cok agır yapıyosn bı suredır.. bugun ara versen bıle olur sanırm yarın tartı gunu hem.. :KK51:
Sağolasın cnm
Menüler iyide tartı aynı şeyi söylemiyor
Sporu pek cnm istemiyor ama duruma göre bakarım

Gercktn hic yagi yoktu boregn canm:))
Aksam cok iyiydi de esim aradi smdi et getriorm guzelce yiyelm beraber die:)) sanrm hayr diyemicem:) ama yannda ekmek falan yok tbi
yedinmi bilmiyom ama tatlım geç oldu biraz payını sen yarın yesen daha iyi olur

Benim menüm gelsin
Gece uyuyamayınca geç kalktım bide pazar olunca sabah öğlen oldu

12.30 içsiz 1 tb sandwıch Ekm mozerallalı yağsız tost domates 4 zeytin

18.15 közlenmiş yoğurtlu kabak, salata

Su 3 lt olur
Sporu şimdilik bilemiyorum belki akşam yaparım

canım menün gayet iyi suyunda öyle sporda yaparsan süper olur:KK73:

merabalaaar bugün sevgilimle uzun aradan sonra kahvaltı yaptığımdan biraz kahvaltı faslını abartmış olabilirim .10:30da uyanmış olmama rağmen 12 hatta 12buçuk sıraları kahvaltı ettim
2 sosisli yumurta-domates salatalık-1.5 sade poğça - peynir (süzme ve krem peynir vardı biraz biraz karışık yedim)-şekersiz çay
16:30 gibi kalan 0.5 poğçayı yedim domates salatalıkla sadece evde çünkü başka yiyebilceğim bişey yoktu acıkıp akşam zıvanadan çıkmayım dedim.
17:00 2 top dondurma
19:00 1kase domates çorbası-3yk makarna yağsız sadece haşlanmış-4yk taze fasulye susuz-yoğurt
yemekten sonrada 2 incir yedim yeme faslı kapandı .
dışarı çıkarsam heralde sade soda içerim .(dışarı çıkmakta dert oluyo yaa kendime içebileceğim masum bişey bulamıyorum.çay çok çirkin oluyo zaten pek sevmem şekersiz hiç gitmiyo dışarda )
birazda yürürüm heralde çıkmışken :) bunların dışında bişey yaparsam yazarım yalan söylemiş olmayayım sonra :p

sosisi diyetlerde pek tavsiye etmiyorlar cnm dondurma tabiki kaçamak yemesen iyi olurdu ama 2 yerine 1 top yiyebilirdin akşam iyi olmuş spor yaparak bu günü telafi etmeye çalış bence

merabalaaar bugün sevgilimle uzun aradan sonra kahvaltı yaptığımdan biraz kahvaltı faslını abartmış olabilirim .10:30da uyanmış olmama rağmen 12 hatta 12buçuk sıraları kahvaltı ettim
2 sosisli yumurta-domates salatalık-1.5 sade poğça - peynir (süzme ve krem peynir vardı biraz biraz karışık yedim)-şekersiz çay
16:30 gibi kalan 0.5 poğçayı yedim domates salatalıkla sadece evde çünkü başka yiyebilceğim bişey yoktu acıkıp akşam zıvanadan çıkmayım dedim.
17:00 2 top dondurma
19:00 1kase domates çorbası-3yk makarna yağsız sadece haşlanmış-4yk taze fasulye susuz-yoğurt
yemekten sonrada 2 incir yedim yeme faslı kapandı .
dışarı çıkarsam heralde sade soda içerim .(dışarı çıkmakta dert oluyo yaa kendime içebileceğim masum bişey bulamıyorum.çay çok çirkin oluyo zaten pek sevmem şekersiz hiç gitmiyo dışarda )
birazda yürürüm heralde çıkmışken :) bunların dışında bişey yaparsam yazarım yalan söylemiş olmayayım sonra :p
Tatlım ben yorum yapmıcam menüne zaten kızlar söylemiş
Sadece şunu söyleyebilirim hiç sağlıklı beslenip Kilo vermek isteyen birinin Menüsü değil hem daha yeni başladın
Bizim gibi uzun zamandır devam etsen anlarım sıkılmış olabilirsin diye
Ama olmamış güzelim

Kusura bakmayın kızlar ben özellikle başlarda tavizkar olamıyorum

Bazı yiyecekler bazı bünyelere iyi gelmiyor döner banada iyi gelmiyor ama senin cumaya kadar hedeflediğin 1 kiloyu vereceğine inanıyorum canım
Inşallah tatlım heralde bu hafta yine ben lapaya talim edecem
Kizlar bi 100gr kdr et yedim salatalik ve domatesle beraber. Saat gec ama basm donuyodu:KK43:
Ahaaa yutmuşun bile kızz,
Bu neden kaynaklanıyor bi öğünde yanlış şeyler yediğimizde diğer öğünü atlayarak telafi etmeye gidiyoruz bu seferde aç kalıyoruz

canım menün gayet iyi suyunda öyle sporda yaparsan süper olur:KK73:
Sağolasın cnm
Spor için inşallah diyim

ben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4 tane zeytin
1 çay kaşığı bal
1 tane kuru üzüm 1 tane badem
1 kibrit kutusu kadar peynir
öğlen 16.00
bir tane küçük elma
akşam saat 18.30
4 tane fırında küçük köfte
2 ince dilim fırında patates

2.5 litre su içtim 3e tamamlarım 1 büyük bardak şekersiz yeşilçay içtim şimdide bisiklete binmeye gidiceğim

ben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
4 tane zeytin
1 çay kaşığı bal
öğlen 16.00
bir tane küçük elma
akşam saat 18.30

cok ıyı olmus menun. yorum yapmıcam bıle. :KK9::KK68:

ben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
4 tane zeytin
1 çay kaşığı bal
öğlen 16.00
bir tane küçük elma
akşam saat 18.30
Çok güzel tatlım fazlası yok ama bana göre sabah ve akşama yeşillik salata falan ekliyebilirsin

Kizlar merhaba nikah yemeginden yeni geldim cok guzel bir geceydi.menumu paylasiyim :)

SAAT 09.15 2 k.kayisi 2 sb su

SAAT 10.00 2tbe 5zeytin 2 kkb.peynir yumurtali menemen salatalik cay

SAAT 14.00 1 armut

SAAT 16.00 1 kepce sehriye corbasi

SAAT 20.00 kuzu tandir 4yk kusuzumlu p.pilavi salata 1 kepce m.corbasi ( nikah yemegi)

3 lt su

canım menun guzel ama 8 cok gec olmus.. :KK51:o da elınde degıldı sanırm olsun bakalım yarın daha ıyı olucak emınım..:KK68:

Kizlar merhaba nikah yemeginden yeni geldim cok guzel bir geceydi.menumu paylasiyim :)

SAAT 09.15 2 k.kayisi 2 sb su

SAAT 10.00 2tbe 5zeytin 2 kkb.peynir yumurtali menemen salatalik cay

SAAT 14.00 1 armut

SAAT 16.00 1 kepce sehriye corbasi

SAAT 20.00 kuzu tandir 4yk kusuzumlu p.pilavi salata 1 kepce m.corbasi ( nikah yemegi)

3 lt su
Menün güzel Emelim en azından dışarda abartmamışın

Ayrıca dünkü hamurişlerinden sonra bugün artı çıkman çok normal Ama cumaya kadar iyi gidersen eksiye düşersin

Sabah kac cikicammm :)

Sizlerin menuleri cok.guzel valla zuhal abla ben buraya yazmicak olsam yerim.heralde :) neyse saka bibyana bugun dugunde cok sık olmustummm herkes cok zayiflamisin falan.dedi super bi duyguuu elbise giydimmmmm :) :) :)

Back