gezmeyi iyi atlarak kurtulmuşun cnmAblacm walla gunden smdi eve geldim ben
Azicik kacamak yapms olablrm ama onlari da yemesydim cok ac kalicaktm
Sabah( neredyse ogle vakti gelmisti)
Iki yumurta
Bir bardak sut
Oglen
3-4 kasik kabak salatasi
3 tane mercimek koftesi
1 cok kucuk firinda kizarms sigara boregi
1 ince ve kucuk dilim sutlu elmali tatli
Aksam
1 bardak domates suyu
Evde sut kalmamis. Yatmadan evvel bir bardak da sut icerm sanrm:)
Sağolasın cnmmenun her zamankı gıbı guzel abla..suyunda oyle..
spor cok agır yapıyosn bı suredır.. bugun ara versen bıle olur sanırm yarın tartı gunu hem..
yedinmi bilmiyom ama tatlım geç oldu biraz payını sen yarın yesen daha iyi olurGercktn hic yagi yoktu boregn canm:))
Aksam cok iyiydi de esim aradi smdi et getriorm guzelce yiyelm beraber die:)) sanrm hayr diyemicem:) ama yannda ekmek falan yok tbi
Benim menüm gelsin
Gece uyuyamayınca geç kalktım bide pazar olunca sabah öğlen oldu
12.30 içsiz 1 tb sandwıch Ekm mozerallalı yağsız tost domates 4 zeytin
18.15 közlenmiş yoğurtlu kabak, salata
Su 3 lt olur
Sporu şimdilik bilemiyorum belki akşam yaparım
merabalaaar bugün sevgilimle uzun aradan sonra kahvaltı yaptığımdan biraz kahvaltı faslını abartmış olabilirim .10:30da uyanmış olmama rağmen 12 hatta 12buçuk sıraları kahvaltı ettim
2 sosisli yumurta-domates salatalık-1.5 sade poğça - peynir (süzme ve krem peynir vardı biraz biraz karışık yedim)-şekersiz çay
16:30 gibi kalan 0.5 poğçayı yedim domates salatalıkla sadece evde çünkü başka yiyebilceğim bişey yoktu acıkıp akşam zıvanadan çıkmayım dedim.
17:00 2 top dondurma
19:00 1kase domates çorbası-3yk makarna yağsız sadece haşlanmış-4yk taze fasulye susuz-yoğurt
yemekten sonrada 2 incir yedim yeme faslı kapandı .
dışarı çıkarsam heralde sade soda içerim .(dışarı çıkmakta dert oluyo yaa kendime içebileceğim masum bişey bulamıyorum.çay çok çirkin oluyo zaten pek sevmem şekersiz hiç gitmiyo dışarda )
birazda yürürüm heralde çıkmışken :) bunların dışında bişey yaparsam yazarım yalan söylemiş olmayayım sonra
Tatlım ben yorum yapmıcam menüne zaten kızlar söylemişmerabalaaar bugün sevgilimle uzun aradan sonra kahvaltı yaptığımdan biraz kahvaltı faslını abartmış olabilirim .10:30da uyanmış olmama rağmen 12 hatta 12buçuk sıraları kahvaltı ettim
2 sosisli yumurta-domates salatalık-1.5 sade poğça - peynir (süzme ve krem peynir vardı biraz biraz karışık yedim)-şekersiz çay
16:30 gibi kalan 0.5 poğçayı yedim domates salatalıkla sadece evde çünkü başka yiyebilceğim bişey yoktu acıkıp akşam zıvanadan çıkmayım dedim.
17:00 2 top dondurma
19:00 1kase domates çorbası-3yk makarna yağsız sadece haşlanmış-4yk taze fasulye susuz-yoğurt
yemekten sonrada 2 incir yedim yeme faslı kapandı .
dışarı çıkarsam heralde sade soda içerim .(dışarı çıkmakta dert oluyo yaa kendime içebileceğim masum bişey bulamıyorum.çay çok çirkin oluyo zaten pek sevmem şekersiz hiç gitmiyo dışarda )
birazda yürürüm heralde çıkmışken :) bunların dışında bişey yaparsam yazarım yalan söylemiş olmayayım sonra
Inşallah tatlım heralde bu hafta yine ben lapaya talim edecemBazı yiyecekler bazı bünyelere iyi gelmiyor döner banada iyi gelmiyor ama senin cumaya kadar hedeflediğin 1 kiloyu vereceğine inanıyorum canım
Ahaaa yutmuşun bile kızz,Kizlar bi 100gr kdr et yedim salatalik ve domatesle beraber. Saat gec ama basm donuyodu
Sağolasın cnmcanım menün gayet iyi suyunda öyle sporda yaparsan süper olur
Feyzacigimmm hala agriyo bacagim yuruyemiyorum uzun sureli bi iki hafta daha istiyor dinlenmek lazim sanirim
Hepinize iyi gecelerrrr.
ben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4 tane zeytin
1 çay kaşığı bal
1 tane kuru üzüm 1 tane badem
1 kibrit kutusu kadar peynir
öğlen 16.00
bir tane küçük elma
akşam saat 18.30
4 tane fırında küçük köfte
2 ince dilim fırında patates
Çok güzel tatlım fazlası yok ama bana göre sabah ve akşama yeşillik salata falan ekliyebilirsinben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
1 dilim tam buğday ekmeği
4 tane zeytin
1 çay kaşığı bal
1 tane kuru üzüm 1 tane badem
1 kibrit kutusu kadar peynir
öğlen 16.00
bir tane küçük elma
akşam saat 18.30
4 tane fırında küçük köfte
2 ince dilim fırında patates
Bugün yeme cnm istersen yarın öğlen yersinannem mısır haslamıs..baya da severım ama yemıyım dımı sımdı..
yok yok yemıcemm.. mısır mı.. hıcte sevmem..
İyi akşamlar tatlımkızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
Menün güzel Emelim en azından dışarda abartmamışınKizlar merhaba nikah yemeginden yeni geldim cok guzel bir geceydi.menumu paylasiyim :)
SAAT 09.15 2 k.kayisi 2 sb su
SAAT 10.00 2tbe 5zeytin 2 kkb.peynir yumurtali menemen salatalik cay
SAAT 14.00 1 armut
SAAT 16.00 1 kepce sehriye corbasi
SAAT 20.00 kuzu tandir 4yk kusuzumlu p.pilavi salata 1 kepce m.corbasi ( nikah yemegi)
3 lt su
geçmiş olsun canım hayırdır bacağına noldu ben bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?