• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım, sabah: 7 kuru üzüm 1 bardak süt, 1 bardak su

1 avuç leblebi, 1 domates

Kahvaltı-öğlen: yarım simit, 1 kk peynir, 6 yeşil zeytin, domates salatalık biber, yağsız sucuklu 1 yumurta, yarım kesme şeker, çay, 1 avuç çekirdek

Ara: biraz karpuz, 1 dilim peynir, 1 avuç leblebi

Karnım acıktı şimdi, ne yesem diye düşünüyorum, biber kavurup yicem yoğurtla ekmeksiz olarak. Yemesem mi ya da, burda olanlar bişey deyin :KK70:

Su:3 litre olmuştur sanırım, çok sıcak burası. Sabah kaynımları pikniğe götürdük, resmen yandık. Akşam misafirliğe gitcez, sadece çay içmeyi düşünüyorum

Spor yapamadım, belki eltimle yürüyüşe çıkarız yine

Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım, sabah: 7 kuru üzüm 1 bardak süt, 1 bardak su

1 avuç leblebi, 1 domates

Kahvaltı-öğlen: yarım simit, 1 kk peynir, 6 yeşil zeytin, domates salatalık biber, yağsız sucuklu 1 yumurta, yarım kesme şeker, çay, 1 avuç çekirdek

Ara: biraz karpuz, 1 dilim peynir, 1 avuç leblebi

Karnım acıktı şimdi, ne yesem diye düşünüyorum, biber kavurup yicem yoğurtla ekmeksiz olarak. Yemesem mi ya da, burda olanlar bişey deyin :KK70:

Su:3 litre olmuştur sanırım, çok sıcak burası. Sabah kaynımları pikniğe götürdük, resmen yandık. Akşam misafirliğe gitcez, sadece çay içmeyi düşünüyorum

Spor yapamadım, belki eltimle yürüyüşe çıkarız yine

canım kahvaltıda cekırdek ve sımıt gozume batıyo..o_O ara ıyı.. aksam yemegı ıcın dıyosun sanırm bıberı.. bence yenılebılır cok yaglı olmadan bende sabah yedım cunku.. :KK53:suyun ıyı canım.. mısafırlıkte sadece cay.. :KK66:

merhabalarr.. bende yazıym menumu..

sabah 10.30 gııbı bıber patates kızartms annem.. bı tabak yedım ustune domates sosuyla beraber.. patateslernden 1-2ne mınık olanlarndan aldım sadece.. 4-5 tane bıber yedım ıste.. :kk77:salatalık yedım bol bol.. bı fıncan ıkısı bı arada zeytın (5 tane yesıl arkası bıberlı olan) peynır yedım oyle kıbrıt kutusu kadar fılan degıldı yanı yedım baya :oops:

oglen saat 1 gıbı 4 tane erık yedım bıraz cevız

saat 3 gıbı bı kase yogurt bı tabak yesıl fasulye

az once de aksam yemegı yedım 6 ggıbı.. dolma yapıyolar brda bakla dolması.. ondan aldm bıraz.. hem pırınc hem bakla olmadı bılıyorum ama dolmaya hayır dıyemedım ama mınık sarılmıstı.. o_Otvuklu corba ıctım.. salata aldım bıraz da. mıdem baya sıstı.. :oops:

neyse bugunlukde bu kadar oldu. henuz spor yapmadm belkı onun verdıgı bı rahatsızlıkta var. leslıe 3 mıle yapıcam bugun de.. suyum 2yı gectı ama cok olmadı bugun.. yatana kadar 3 yaparm dıye dusnuyorum.. bu saatten sonra da bısey yemem zaten..:110:

Bende menümü yazayım
SABAH 1 kuru kayısı 4,5 tane kuru üzüm 1 bardk limonlu su
KAHVALTI 2 yumurta bir dilim ekmek domates salatalık bir çatal kadar tereyğı azcıkk pekmez
Spordan önce 1 avuç kuruyemiş 2 kayısı
ÖĞLEN yoğurt domates fırınlanmış yağsız tuzsuz kabak çok az ekmek
Ara kuruyemiş 2 lokma kavun
AKŞAM Yoğurt kabak

Bende menümü yazayım
SABAH 1 kuru kayısı 4,5 tane kuru üzüm 1 bardk limonlu su
KAHVALTI 2 yumurta bir dilim ekmek domates salatalık bir çatal kadar tereyğı azcıkk pekmez
Spordan önce 1 avuç kuruyemiş 2 kayısı
ÖĞLEN yoğurt domates fırınlanmış yağsız tuzsuz kabak çok az ekmek
Ara kuruyemiş 2 lokma kavun
AKŞAM Yoğurt kabak

canım menun cok ıyı gorunuyo.. kuruyemısı bıraz azaltablrsn ama.. gunde 1 avuc mu bı bardak mı ne oyle bısey onerılıyo dıye bılıyorum.. :KK51:ters etkı yapmasın.. onun dısında guzel gorunuyo..

suyun 3.5 cok ıyı canım leslıe de gayet ıyı.. ben hala leslıe 3te kaldım oyle.. cıkamıyorum yukarısına.. bıgun denıcem amao_O ara verıyomusn 3u yaptıktan sonra.? ha bı sogma hareketlerını yapmadan mı gecıyosun 1e.. yada once 1mı yapıyosun..? sogmayı yaptıktan sonra devam etmemek ıcın bırakıyorum genelde ucte.. o yuzden rutın hale geldı galıba bende

Merhaba hanimlar bende menümu yaziyim
10:30 menemen
3 ince dilim salam

15:00 4 avuç patlamış mısır

17:20 ızgara tavuk
2 dilim ekmek
Domates
Ayran
19:30 1 aktivia yiycem
Spor yapamadım akşam yapicam inşallah
Su 2 oldu 3 yapmaya calisicam

Merhaba hanimlar bende menümu yaziyim
10:30 menemen
3 ince dilim salam

15:00 4 avuç patlamış mısır

17:20 ızgara tavuk
2 dilim ekmek
Domates
Ayran
19:30 1 aktivia yiycem
Spor yapamadım akşam yapicam inşallah
Su 2 oldu 3 yapmaya calisicam

sabah ıyı canım.. sucuk salam sosıs tarzı ıslenmıs gıdalara ben sahsen pek sıcak bakmıyorum tercıh meselesı.. :KK51:

patlamıs mısır cok yaglı oluyo keske onun yerıne hanı sıkıstırılms dıyet urunu varya mısırlı yagsız adını tam bılmıyorum ama o hem cok aratmıyo hem daha ıyı yagsız tuzsuz.. :KK53:

aksam ıyı ama ekmek 1 dılım olabılırms.. :KK51:

suyu bende bugun az ıctım.. 3 olsun ama bugun ıkımz ıcınde.. spor da aynı sekılde.. :KK70:

canım kahvaltıda cekırdek ve sımıt gozume batıyo..o_O ara ıyı.. aksam yemegı ıcın dıyosun sanırm bıberı.. bence yenılebılır cok yaglı olmadan bende sabah yedım cunku.. :KK53:suyun ıyı canım.. mısafırlıkte sadece cay.. :KK66:
Salatalık, yarım kırmızı biber, yoğurt ve dereotuyla yaptım salatamı, afiyetle yiyorum şimdi. Akşam yemeği olarak

Simiti de ne zamandır istiyordum, kahvaltıya almışlar. Sabah diye sorun olmayacağını düşündüm bende

Salatalık, yarım kırmızı biber, yoğurt ve dereotuyla yaptım salatamı, afiyetle yiyorum şimdi. Akşam yemeği olarak

Simiti de ne zamandır istiyordum, kahvaltıya almışlar. Sabah diye sorun olmayacağını düşündüm bende

afıyet olsun canım. evet sabah olması bıraz daha masum kılıyo sankı :KK37:

sabah ıyı canım.. sucuk salam sosıs tarzı ıslenmıs gıdalara ben sahsen pek sıcak bakmıyorum tercıh meselesı.. :KK51:

patlamıs mısır cok yaglı oluyo keske onun yerıne hanı sıkıstırılms dıyet urunu varya mısırlı yagsız adını tam bılmıyorum ama o hem cok aratmıyo hem daha ıyı yagsız tuzsuz.. :KK53:

aksam ıyı ama ekmek 1 dılım olabılırms.. :KK51:

suyu bende bugun az ıctım.. 3 olsun ama bugun ıkımz ıcınde.. spor da aynı sekılde.. :KK70:
Sinemaya gittik te eşim koca bi kova mısır aldı bende 3-4 avuç aldm içinden yoksa ben almama taraftariydim :-)

Huuu huuuuuuu
Sesim geliyormuuuuu
Pazar tuzaklarına düşmüyoruz değilmi
Ablacm walla gunden smdi eve geldim ben
Azicik kacamak yapms olablrm ama onlari da yemesydim cok ac kalicaktm:KK43:

Sabah( neredyse ogle vakti gelmisti)
Iki yumurta
Bir bardak sut

Oglen
3-4 kasik kabak salatasi
3 tane mercimek koftesi
1 cok kucuk firinda kizarms sigara boregi
1 ince ve kucuk dilim sutlu elmali tatli

Aksam
1 bardak domates suyu

Evde sut kalmamis. Yatmadan evvel bir bardak da sut icerm sanrm:)

canım menun cok ıyı gorunuyo.. kuruyemısı bıraz azaltablrsn ama.. gunde 1 avuc mu bı bardak mı ne oyle bısey onerılıyo dıye bılıyorum.. :KK51:ters etkı yapmasın.. onun dısında guzel gorunuyo..

suyun 3.5 cok ıyı canım leslıe de gayet ıyı.. ben hala leslıe 3te kaldım oyle.. cıkamıyorum yukarısına.. bıgun denıcem amao_O ara verıyomusn 3u yaptıktan sonra.? ha bı sogma hareketlerını yapmadan mı gecıyosun 1e.. yada once 1mı yapıyosun..? sogmayı yaptıktan sonra devam etmemek ıcın bırakıyorum genelde ucte.. o yuzden rutın hale geldı galıba bende
Canım 3 ün son 6 dakikası esneme ve çok yavaş olduğu için 6 dk kala kapatıp soğumadan 1 e geçiyorum 1 bitince 3 ün son 6 dksını açıp tamamlıyorum kuruyemişide azaltsam zaten az yemeye çalışıyorum emzikliyim ya ne biliim aç kalmak istemiyorum aralarda çok acıkıyorum:KK43:

Sinemaya gittik te eşim koca bi kova mısır aldı bende 3-4 avuç aldm içinden yoksa ben almama taraftariydim :-)

ayy ne guzel bende ne zamandr sınemaya gıtmek ıstıyorum.. :oops:ama erkek arkadasm burda ddegıl maalesef kızlarla da gıdemedık. o_O

hangı fıılmmm.. cok merak ettmm.. :KK68:

Iki yumurta
Bir bardak sut

Oglen
3-4 kasik kabak salatasi
3 tane mercimek koftesi

Aksam
1 bardak domates suyu

sabah gayet ıyı canım.. :KK51:oglen sıgara boregı fırında oldugu ıcın o kadar da yaglı degıldr dıye dusunuyorm.. tatlıyı gormuyorumm.. :oops: aksam cok ıyı canım acıkmazsan.. meyve sebze suları cok ıse yarıyo hem bagırsak acısndan.. :KK68:

ayy ne guzel bende ne zamandr sınemaya gıtmek ıstıyorum.. :oops:ama erkek arkadasm burda ddegıl maalesef kızlarla da gıdemedık. o_O

hangı fıılmmm.. cok merak ettmm.. :KK68:
Bizim oglanin ilk sinema deneyimiydi ya animasyona gittik Bende en son hamileyken gitmistim 2.5-3 yil oluo ya bizim film Pek ilgini cekmez Ama soliim adini Minik Kus Pek Iyi diildi ya

Iki yumurta
Bir bardak sut

Oglen
3-4 kasik kabak salatasi
3 tane mercimek koftesi

Aksam
1 bardak domates suyu

Canım diğer günler dikkat ediyosan bundan bişi olcağını zannetmiyorum rahat ol bence:KK19:

Canım 3 ün son 6 dakikası esneme ve çok yavaş olduğu için 6 dk kala kapatıp soğumadan 1 e geçiyorum 1 bitince 3 ün son 6 dksını açıp tamamlıyorum kuruyemişide azaltsam zaten az yemeye çalışıyorum emzikliyim ya ne biliim aç kalmak istemiyorum aralarda çok acıkıyorum:KK43:

bende hemen baslıyorum leslıe3+1e o halde.. sogduktan sonra kalıyodu hep.. bende boyle yapıym bı sure :KK68:

anladm canım zaten emzdırenlere hıc lafım yok.. kuzucuklara hıccc kıyamıyorummm.. :KK23:

Back