Ben düşmedim sanırım ablaHuuu huuuuuuu
Sesim geliyormuuuuu
Pazar tuzaklarına düşmüyoruz değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben düşmedim sanırım ablaHuuu huuuuuuu
Sesim geliyormuuuuu
Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım, sabah: 7 kuru üzüm 1 bardak süt, 1 bardak su
1 avuç leblebi, 1 domates
Kahvaltı-öğlen: yarım simit, 1 kk peynir, 6 yeşil zeytin, domates salatalık biber, yağsız sucuklu 1 yumurta, yarım kesme şeker, çay, 1 avuç çekirdek
Ara: biraz karpuz, 1 dilim peynir, 1 avuç leblebi
Karnım acıktı şimdi, ne yesem diye düşünüyorum, biber kavurup yicem yoğurtla ekmeksiz olarak. Yemesem mi ya da, burda olanlar bişey deyin
Su:3 litre olmuştur sanırım, çok sıcak burası. Sabah kaynımları pikniğe götürdük, resmen yandık. Akşam misafirliğe gitcez, sadece çay içmeyi düşünüyorum
Spor yapamadım, belki eltimle yürüyüşe çıkarız yine
Bende menümü yazayım
SABAH 1 kuru kayısı 4,5 tane kuru üzüm 1 bardk limonlu su
KAHVALTI 2 yumurta bir dilim ekmek domates salatalık bir çatal kadar tereyğı azcıkk pekmez
Spordan önce 1 avuç kuruyemiş 2 kayısı
ÖĞLEN yoğurt domates fırınlanmış yağsız tuzsuz kabak çok az ekmek
Ara kuruyemiş 2 lokma kavun
AKŞAM Yoğurt kabak
Merhaba hanimlar bende menümu yaziyim
10:30 menemen
3 ince dilim salam
15:00 4 avuç patlamış mısır
17:20 ızgara tavuk
2 dilim ekmek
Domates
Ayran
19:30 1 aktivia yiycem
Spor yapamadım akşam yapicam inşallah
Su 2 oldu 3 yapmaya calisicam
Salatalık, yarım kırmızı biber, yoğurt ve dereotuyla yaptım salatamı, afiyetle yiyorum şimdi. Akşam yemeği olarakcanım kahvaltıda cekırdek ve sımıt gozume batıyo.. ara ıyı.. aksam yemegı ıcın dıyosun sanırm bıberı.. bence yenılebılır cok yaglı olmadan bende sabah yedım cunku.. suyun ıyı canım.. mısafırlıkte sadece cay..
Salatalık, yarım kırmızı biber, yoğurt ve dereotuyla yaptım salatamı, afiyetle yiyorum şimdi. Akşam yemeği olarak
Simiti de ne zamandır istiyordum, kahvaltıya almışlar. Sabah diye sorun olmayacağını düşündüm bende
Sinemaya gittik te eşim koca bi kova mısır aldı bende 3-4 avuç aldm içinden yoksa ben almama taraftariydimsabah ıyı canım.. sucuk salam sosıs tarzı ıslenmıs gıdalara ben sahsen pek sıcak bakmıyorum tercıh meselesı..
patlamıs mısır cok yaglı oluyo keske onun yerıne hanı sıkıstırılms dıyet urunu varya mısırlı yagsız adını tam bılmıyorum ama o hem cok aratmıyo hem daha ıyı yagsız tuzsuz..
aksam ıyı ama ekmek 1 dılım olabılırms..
suyu bende bugun az ıctım.. 3 olsun ama bugun ıkımz ıcınde.. spor da aynı sekılde..
Ablacm walla gunden smdi eve geldim benHuuu huuuuuuu
Sesim geliyormuuuuu
Canım 3 ün son 6 dakikası esneme ve çok yavaş olduğu için 6 dk kala kapatıp soğumadan 1 e geçiyorum 1 bitince 3 ün son 6 dksını açıp tamamlıyorum kuruyemişide azaltsam zaten az yemeye çalışıyorum emzikliyim ya ne biliim aç kalmak istemiyorum aralarda çok acıkıyorumcanım menun cok ıyı gorunuyo.. kuruyemısı bıraz azaltablrsn ama.. gunde 1 avuc mu bı bardak mı ne oyle bısey onerılıyo dıye bılıyorum.. ters etkı yapmasın.. onun dısında guzel gorunuyo..
suyun 3.5 cok ıyı canım leslıe de gayet ıyı.. ben hala leslıe 3te kaldım oyle.. cıkamıyorum yukarısına.. bıgun denıcem ama ara verıyomusn 3u yaptıktan sonra.? ha bı sogma hareketlerını yapmadan mı gecıyosun 1e.. yada once 1mı yapıyosun..? sogmayı yaptıktan sonra devam etmemek ıcın bırakıyorum genelde ucte.. o yuzden rutın hale geldı galıba bende
Sinemaya gittik te eşim koca bi kova mısır aldı bende 3-4 avuç aldm içinden yoksa ben almama taraftariydim
Ablacm walla gunden smdi eve geldim ben
Azicik kacamak yapms olablrm ama onlari da yemesydim cok ac kalicaktm
Sabah( neredyse ogle vakti gelmisti)
Iki yumurta
Bir bardak sut
Oglen
3-4 kasik kabak salatasi
3 tane mercimek koftesi
1 cok kucuk firinda kizarms sigara boregi
1 ince ve kucuk dilim sutlu elmali tatli
Aksam
1 bardak domates suyu
Evde sut kalmamis. Yatmadan evvel bir bardak da sut icerm sanrm:)
Bizim oglanin ilk sinema deneyimiydi ya animasyona gittik Bende en son hamileyken gitmistim 2.5-3 yil oluo ya bizim film Pek ilgini cekmez Ama soliim adini Minik Kus Pek Iyi diildi yaayy ne guzel bende ne zamandr sınemaya gıtmek ıstıyorum.. ama erkek arkadasm burda ddegıl maalesef kızlarla da gıdemedık.
hangı fıılmmm.. cok merak ettmm..
Canım diğer günler dikkat ediyosan bundan bişi olcağını zannetmiyorum rahat ol benceAblacm walla gunden smdi eve geldim ben
Azicik kacamak yapms olablrm ama onlari da yemesydim cok ac kalicaktm
Sabah( neredyse ogle vakti gelmisti)
Iki yumurta
Bir bardak sut
Oglen
3-4 kasik kabak salatasi
3 tane mercimek koftesi
1 cok kucuk firinda kizarms sigara boregi
1 ince ve kucuk dilim sutlu elmali tatli
Aksam
1 bardak domates suyu
Evde sut kalmamis. Yatmadan evvel bir bardak da sut icerm sanrm:)
Canım 3 ün son 6 dakikası esneme ve çok yavaş olduğu için 6 dk kala kapatıp soğumadan 1 e geçiyorum 1 bitince 3 ün son 6 dksını açıp tamamlıyorum kuruyemişide azaltsam zaten az yemeye çalışıyorum emzikliyim ya ne biliim aç kalmak istemiyorum aralarda çok acıkıyorum
Ama Olsun sinema guzel biseyBizim oglanin ilk sinema deneyimiydi ya animasyona gittik Bende en son hamileyken gitmistim 2.5-3 yil oluo ya bizim film Pek ilgini cekmez Ama soliim adini Minik Kus Pek Iyi diildi ya