- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kzlar iyi aksamlar.ya benim ggecen hafta cumadan beri motivasyonum sifir sitee cok giremyorum vaktim olmuyo bebisim hic durmuyor dis sancisindan sanirim. Bugun sabah evde ogle ve aksam misafirlikteydim bol cisli bir gun oldu
SAAT 07.00 2 k.kayisi 2 brd su
SAAT 10.00 biberli omlet 5 zeytin 2 tbe 2 kkb.peynir cay
SAAT 14.30 (KADİN OTURMASİ) 1 kase cevizli kerevizli yogurtlu salata 1suboregi ( cok kucuktu )2yk patates salatasi 4 tane bulgurlu pazi sarma
SAAT 19.30 (misafirlikteydim) 2 sb ayran 4 dilim kiymali pide
Su 2 lt
Zuhal abla kizlarlutfen benim motive olmam lazim.
Bugun herkes zayiflamisin dedi hatta olmayan bir elbisem var oonu bile giydim ama aksamki yedigim beni mahvetti
ben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar peynir
16.00
3 adet etsiz çiğköfte hazır olanlardan
2 tane badem
yarımdan az muz
akşam saat 20.00
1 tane muz 10 tane üzüm
20 dk yüzdüm su 2.5 litre falan olmuştur daha içerim
Ben menu bildirimi yapiyim.
11:00 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 dilim Ekmek
13:30 1 muz
16:30 4 kofte
Salata
Yogurt
1 dilim Ekmek
19:00 yogurt yiyorum
2.5 su 3 olur
Spor yapmaya calisicam
sabah gayet ıyı canım..(bence 1 dılım ekmek yeterlı ama)
cok muz yemıssn canım.. aksam sadece uzum yesen olurms bence..
spor olarak yuzme cok ıyı olmus bence.. suyunda guzel canım..
Hayırlı akşamlar umarım menümü beğenirsiniz kızlar
Sabah:yarım elma 2 bardak su
Kahvaltı : yarım dl ekmek, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 hurma, 7 yeşil zeytin, domates salatalık 1 kupa şekersiz kahve, 1 çay k. Bal
Öğlen: 1 kase sarma, 1 kase yoğurt, 1 domates
Ara:7 taze fındık
Akşam: 1 çöp şiş, 3 küçük parça tavuk, 1 bardak ayran
Su 3 lt civarı, spor yok. Akşam belki yürüyüş yaparım
Bende menümü yazayım ama spora birazdan başlıcam bitirince yazarım
9.00 1 küçük bahçe şeftalisi
9.30 1 tb sandwıch Ekm içine 2 kş menemen peynir 2 biber -4 zeytin
14.00 ekmeksiz döner yoğurt 2 biber
18.15 biraz et, 1 közlenmiş kabak yoğurt
Su 3 lt olur
İnşaAllah yürücez elitmle istiyoruz bakalım canım. Senin menüne baktım, akşamki muz üzüm yerine doyurucu bişeyler yeseydin keşke kuzummenün güzel yürüyüş de yaparsan süper olacak
Kizlar bugunku menum
Sabah
Kiymali yumurta
Yarim dilim cavdar ekmegi
Azicik tahin helvasi
Peynir
Domates
Iki ceviz
Biraz fistik
Bi kac badem
Yarim muz
Bir kucuk erik
Yarim dilim borek
Ara
Bir bardak sut
Biraz uzum
Aksam
Et
Salata
3 kasik suzme yogurt
Yuruyuse gittik ama yagmura yakalanio donmek zorunda kaldik evde yapacaktm sporumu ama bebis kiyameti kopardi nedense. Uyudu smdi ama o kdr agladi ki hala icini cekiyo
merhabalarr.. ıkı gundur duzenlı gıremedım.. bugun dogru duzgun bı menu yapabıldım cok sukur kendımce..
sabah 10 gıbı: domates salatalık zeytın peynır bı fıncan ıkısıbı arada bı haslanms yumurta bıraz recel(ıkı catal bırı yere dustu)
oglen 1 gıbı 4-5 tane erık yedım yanında bı kase yogurt..
saat 4 gıbı bıraz cevız leblebı kuru uzum fılan bı kase
aksam 6dan sonra.. 6.30 gıbı bı kase soguk yogurtlu corba cok az yagsız tuzsuz haslanms makarna 4 tane kofte (patates almadm) bıraz salata 3-4 tane uzum tanesı
suyum 2.75 fılan 3 olmadı tam ama yatana kadar bı ıkı bardak daha ıcerım sporda leslıe 3 mıle
hem canım biraz tatlı çekti hem de akşamı az kalori ile kapatmak istedim canımİnşaAllah yürücez elitmle istiyoruz bakalım canım. Senin menüne baktım, akşamki muz üzüm yerine doyurucu bişeyler yeseydin keşke kuzum
Yani insan tabiki günün yorgunluğuyla zorlanıyo ama yinede gönül rahatlığı oluyoBende anneme tek guvenirim oda baska sehirde zaten ama dogru soluosun en iyisi o uyurken Yapmak
Kzlar iyi aksamlar.ya benim ggecen hafta cumadan beri motivasyonum sifir sitee cok giremyorum vaktim olmuyo bebisim hic durmuyor dis sancisindan sanirim. Bugun sabah evde ogle ve aksam misafirlikteydim bol cisli bir gun oldu
SAAT 14.30 (KADİN OTURMASİ) 1 kase cevizli kerevizli yogurtlu salata 1suboregi ( cok kucuktu )2yk patates salatasi 4 tane bulgurlu pazi sarma
Su 2 lt
Bugun herkes zayiflamisin dedi hatta olmayan bir elbisem var oonu bile giydim ama aksamki yedigim beni mahvetti
Birgülüm feyzanında dediği gibi ya ekmek ya börek tercih etKizlar bugunku menum
Sabah
Kiymali yumurta
Yarim dilim cavdar ekmegi
Azicik tahin helvasi
Peynir
Domates
Iki ceviz
Biraz fistik
Bi kac badem
Yarim muz
Bir kucuk erik
Yarim dilim borek
Ara
Bir bardak sut
Biraz uzum
Aksam
Et
Salata
3 kasik suzme yogurt
Yuruyuse gittik ama yagmura yakalanio donmek zorunda kaldik evde yapacaktm sporumu ama bebis kiyameti kopardi nedense. Uyudu smdi ama o kdr agladi ki hala icini cekiyo
Sabah ekmeksiz güzel bi kahvaltı Öğlen ve arada güzelmerhabalarr.. ıkı gundur duzenlı gıremedım.. bugun dogru duzgun bı menu yapabıldım cok sukur kendımce..
sabah 10 gıbı: domates salatalık zeytın peynır bı fıncan ıkısıbı arada bı haslanms yumurta bıraz recel(ıkı catal bırı yere dustu)
oglen 1 gıbı 4-5 tane erık yedım yanında bı kase yogurt..
saat 4 gıbı bıraz cevız leblebı kuru uzum fılan bı kase
aksam 6dan sonra.. 6.30 gıbı bı kase soguk yogurtlu corba cok az yagsız tuzsuz haslanms makarna 4 tane kofte (patates almadm) bıraz salata 3-4 tane uzum tanesı
suyum 2.75 fılan 3 olmadı tam ama yatana kadar bı ıkı bardak daha ıcerım sporda leslıe 3 mıle
Emelim bak sana kızmaya başlıcamKzlar iyi aksamlar.ya benim ggecen hafta cumadan beri motivasyonum sifir sitee cok giremyorum vaktim olmuyo bebisim hic durmuyor dis sancisindan sanirim. Bugun sabah evde ogle ve aksam misafirlikteydim bol cisli bir gun oldu
Su 2 lt
füsunum sen genelde zaten çok kontrollüsünben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar peynir
16.00
3 adet etsiz çiğköfte hazır olanlardan
2 tane badem
yarımdan az muz
akşam saat 20.00
1 tane muz 10 tane üzüm
20 dk yüzdüm su 2.5 litre falan olmuştur daha içerim
Ohh maşallah canıma hepimizin seninle elifi örnek almamız lazım. Hem kilonuz az hemde menüler genelde çok güzelbir de sabah tartıldığımda 60.8 ü gördüm
Zuhal ablacim ya cokBirgülüm feyzanında dediği gibi ya ekmek ya börek tercih et
Eğer ekmek yiceksen kuruyemişleri kahvaltıda değil sonraki arada yiyebilirsin
Helva zaten olmamış
Akşam güzel kuzum ama süzme yoğurt ev yoğurdu değilse çok yağlı olur heralde
Kızlar şu üzümü, muzu, kavunu bırakın bi süre
Şekeri düşük meyveleri tercih edin
Aklıma geldide ben 8 aydır hiç muz yemedim
Sabah ekmeksiz güzel bi kahvaltı Öğlen ve arada güzel
Akşam çorbada buğday yada pİrini yoksa yağsız tuzsuz makarna olabilir
Su ve sporda güzel tatlım
Emelim bak sana kızmaya başlıcam
Hani evine gelince biz asıl emeli görecektik
Artık bahaneler bitti kuzum eğer Kilo vermek istiyosan yarı sabahtan itibaren kendine çeki düzen ver
Biyere gitsende, biri gelsede mutlaka senin yiceğin bişeyler vardır
Lütfen yarın böyle menü görmek istemiyorum tatlım
füsunum sen genelde zaten çok kontrollüsün
Akşam meyve yerine yoğurt yada salata tercih etseydin daha iyi olurdu
Ohh maşallah canıma hepimizin seninle elifi örnek almamız lazım. Hem kilonuz az hemde menüler genelde çok güzel