• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hayırlı akşamlar umarım menümü beğenirsiniz kızlar
Sabah:yarım elma 2 bardak su

Kahvaltı : yarım dl ekmek, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 hurma, 7 yeşil zeytin, domates salatalık 1 kupa şekersiz kahve, 1 çay k. Bal

Öğlen: 1 kase sarma, 1 kase yoğurt, 1 domates

Ara:7 taze fındık

Akşam: 1 çöp şiş, 3 küçük parça tavuk, 1 bardak ayran

Su 3 lt civarı, spor yok. Akşam belki yürüyüş yaparım
menün gayet güzel olmus canım. sebzesi proteini her şeyi var:) yürüyüş de ekledin mi tamamdır:)

Oglan gunduzleri uyumuyo spor yapamiom die kayinvaldeme biraktiydim alt katta oturuo zaten kendisi bahceli evimiz disarda oynarken komsu oglunun katkisiyla dusmus sipam kafa sis burun kanamis falan spor kaldi o ayri bide vicdani azap duyuyorum ayri :-(
canım çocuğun düşeceği varsa dizinin dibindeyken bile düşer, düşe kalka büyüyorlar zaten. İlk etapta illa canları acıyor ama kırık çıkık olmasın, gerisini hemencik unutuyorlar=) geçmiş olsun

Ben menu bildirimi yapiyim.
11:00 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 dilim Ekmek

13:30 1 muz

16:30 4 kofte
Salata
Yogurt
1 dilim Ekmek

19:00 yogurt yiyorum

2.5 su 3 olur
Spor yapmaya calisicam
Menün güzel tatlım
Gi si düşük meyveleri tercih edersen dahada iyi olur

Kahvaltı : yarım dl ekmek, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 hurma, 7 yeşil zeytin, domates salatalık 1 kupa şekersiz kahve, 1 çay k. Bal

Canım hatırladığım şimdiye kadarki en güzel menün heralde
Heralde tavuklar derisizdir
Sarmada pirinçsizse süper olur
Azda olsa yürüyüşünü yapmaya çalış
Hadi bakalım bence menülerin bu hafta çok güzel olacak

Bende menümü yazayım ama spora birazdan başlıcam bitirince yazarım

9.00 1 küçük bahçe şeftalisi

9.30 1 tb sandwıch Ekm içine 2 kş menemen peynir 2 biber -4 zeytin

14.00 ekmeksiz döner yoğurt 2 biber

18.15 biraz et, 1 közlenmiş kabak yoğurt

Su 3 lt olur

benim menüm:
11:30 kahvaltı peynir-domates salsatalık-2.5 dilim tb ekmeği -3zeytin-bi iki çatal kahvaltılık sos salçalı.
16:00 mercimek çorbası -yağsız salata-yoğurt -1dlm kavun-1dlm ekmk
şu arada şerbetli tatlı yedim 2 tane :KK61::mad: (abi bu evden tatlı bi uzak dursun yaa günlerdir tuttum kendimi baktım son 2dilim dayanamadım yedim nası telafi etcem ben şimdi onu?)
20:00 45dk yürüyüş
21:00 4yk taze fasulye (sadece tanelerinden yedim çatalla suyunu yemedim)-ve cacık 1kase

Domates
Salatalik
1 dilim Ekmek

Salata
Yogurt
1 dilim Ekmek

2.5 su 3 olur
Spor yapmaya calisicam

guzel olmus canım menun.. sporda yaptıysan gayet ıyı.. :KK68:

Domates
Salatalik
1 dilim Ekmek

Salata
Yogurt
1 dilim Ekmek

2.5 su 3 olur
Spor yapmaya calisicam

guzel olmus canım menun.. sporda yaptıysan gayet ıyı.. :KK68:

menun gayet ıyı canım.. kahvaltını saglam yapmıssn.. :KK51:aksam da cok gec degılse ıyı canım gayet suyunda.. :KK68:

Oglan gunduzleri uyumuyo spor yapamiom die kayinvaldeme biraktiydim alt katta oturuo zaten kendisi bahceli evimiz disarda oynarken komsu oglunun katkisiyla dusmus sipam kafa sis burun kanamis falan spor kaldi o ayri bide vicdani azap duyuyorum ayri :-(

Çok üzüldüm.Geçmiş olsun cnm

Bende menümü yazayım ama spora birazdan başlıcam bitirince yazarım

9.00 1 küçük bahçe şeftalisi

9.30 1 tb sandwıch Ekm içine 2 kş menemen peynir 2 biber -4 zeytin

14.00 ekmeksiz döner yoğurt 2 biber

18.15 biraz et, 1 közlenmiş kabak yoğurt

Su 3 lt olur

gayet ıyı ablacm menun.. :KK37:suyunda oylee. sporunu merak edıyorum acaba kac saat yapıcaksın bu defa.. :KK68:

benim menüm:
11:30 kahvaltı peynir-domates salsatalık-2.5 dilim tb ekmeği -3zeytin-bi iki çatal kahvaltılık sos salçalı.
şu arada şerbetli tatlı yedim 2 tane :KK61::mad: (abi bu evden tatlı bi uzak dursun yaa günlerdir tuttum kendimi baktım son 2dilim dayanamadım yedim nası telafi etcem ben şimdi onu?)
21:00 4yk taze fasulye (sadece tanelerinden yedim çatalla suyunu yemedim)-ve cacık 1kase
Tatlım başta kendini kaçamak yapmaya alıştırmıcaksın eğer tatlı kaldı ve yiyen yoksa at çöpe
Senin miden çöpten daha değersiz değil

Öğünlerin başlangıç için iyi ama saatlerini birazdaha geri çekmen lazım
Kilo vermenin şartlarından biride düzenli uyku yarından itibaren hiç kaçamak yapmıyarak telafi edersin
Yürüyüp eritmişindir diyemiyorum çünkü gerçek olmaz

benim menüm:

kahvaltın ıyı ama canım 2.5 dılım ekmek cok fazla bence.. :KK51:saat 4 ıyı olmus.. tatlı yemesen ıyımıs ama yapıcak bısey yok.. umarım 45 dklık yuruyusle telafı etmıssındr.:KK37: saat 9da cok gec canım yemek yemek ıcın.. daha fazla dıkkat edersen ıyı olur dıye dusunuyorm.. :KK36:

Kizlar bugunku menum
Sabah
Kiymali yumurta
Yarim dilim cavdar ekmegi
Azicik tahin helvasi
Peynir
Domates
Iki ceviz
Biraz fistik
Bi kac badem
Yarim muz
Bir kucuk erik
Yarim dilim borek:(

Ara
Bir bardak sut
Biraz uzum

Aksam
Et
Salata
3 kasik suzme yogurt

Yuruyuse gittik ama yagmura yakalanio donmek zorunda kaldik:KK43: evde yapacaktm sporumu ama bebis kiyameti kopardi nedense. Uyudu smdi ama o kdr agladi ki hala icini cekiyo:KK43:

merhabalarr.. ıkı gundur duzenlı gıremedım.. bugun dogru duzgun bı menu yapabıldım cok sukur kendımce.. :KK51:

sabah 10 gıbı: domates salatalık zeytın peynır bı fıncan ıkısıbı arada bı haslanms yumurta bıraz recel(ıkı catal bırı yere dustu) :KK45:

oglen 1 gıbı 4-5 tane erık yedım yanında bı kase yogurt..

saat 4 gıbı bıraz cevız leblebı kuru uzum fılan bı kase

aksam 6dan sonra.. 6.30 gıbı bı kase soguk yogurtlu corba cok az yagsız tuzsuz haslanms makarna 4 tane kofte (patates almadm) bıraz salata 3-4 tane uzum tanesı

suyum 2.75 fılan :KK45: 3 olmadı tam ama yatana kadar bı ıkı bardak daha ıcerım sporda leslıe 3 mıle:KK36:

Kzlar iyi aksamlar.ya benim ggecen hafta cumadan beri motivasyonum sifir sitee cok giremyorum vaktim olmuyo bebisim hic durmuyor dis sancisindan sanirim. Bugun sabah evde ogle ve aksam misafirlikteydim bol cisli bir gun oldu

SAAT 07.00 2 k.kayisi 2 brd su

SAAT 10.00 biberli omlet 5 zeytin 2 tbe 2 kkb.peynir cay

SAAT 14.30 (KADİN OTURMASİ) 1 kase cevizli kerevizli yogurtlu salata 1suboregi ( cok kucuktu )2yk patates salatasi 4 tane bulgurlu pazi sarma

SAAT 19.30 (misafirlikteydim) 2 sb ayran 4 dilim kiymali pide

Su 2 lt

Zuhal abla kizlarlutfen benim motive olmam lazim.

Bugun herkes zayiflamisin dedi hatta olmayan bir elbisem var oonu bile giydim ama aksamki yedigim beni mahvetti :( :(

Kizlar bugunku menum
Sabah
Kiymali yumurta
Yarim dilim cavdar ekmegi
Azicik tahin helvasi
Peynir
Domates
Iki ceviz
Biraz fistik
Bi kac badem
Yarim muz
Bir kucuk erik
Yarim dilim borek:KK43:

Ara
Bir bardak sut
Biraz uzum

Aksam
Et
Salata
3 kasik suzme yogurt

Yuruyuse gittik ama yagmura yakalanio donmek zorunda kaldik:KK43: evde yapacaktm sporumu ama bebis kiyameti kopardi nedense. Uyudu smdi ama o kdr agladi ki hala icini cekiyo:KK43:

sabah ıyı ama canım ekmek yemıssn zaten ne gerek var borege.. ya da borekyıcektın keske ekmek yemeseydn..:KK51:

muz da bence olmamıs.. tamam kahvaltı saglam yapılmalı ama pek bı saglam olmus senınkısı tahın helvası fılan gerkesız olmus bence..

ara gayet ıyı aksam da oyle.. kahvaltını notrlemıssndr dıye dusunuyorm bu sekılde.. spor ıcın dınlenmıs oldun dıyelm umarım suyun yeterlıdr canım.. :KK36:

Menün güzel tatlım
Gi si düşük meyveleri tercih edersen dahada iyi olur

Canım hatırladığım şimdiye kadarki en güzel menün heralde
Heralde tavuklar derisizdir
Sarmada pirinçsizse süper olur
Azda olsa yürüyüşünü yapmaya çalış
Hadi bakalım bence menülerin bu hafta çok güzel olacak
Teşekkür ederim Zuhal abla, sarma pirinçli kısmını oğlum da yedi. Derili yiyemem zaten, yalnız akşam 5.30 gibi yedim artı olarak bi de küçük mısır vardı közlenmiş
İnşaAllah iyi olacak bu hafta, bende inanıyorum

Back