• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet Zuhal abla, beni en çok etkileyen güldemir in öyküsü olmuştu burda. O da benim iskeletim zayıf bi insanınkinden farksız, ben de zayıf olabilirim diye düşünmüş hep
Dondurma çok masum değil miydi abla, 65 kalorio_O
Yani yemesem daha iyi tabi de, misafirlere kalorili başka dondurmalar alınca eşim ısrar etti al diye:KK11:

İnşaAllah bu hafta iyi geçecek, bu cuma üzüldüm takımımı etkiledim. Ve ilk defa artı çıktım diye
Canım tatlı öyle bi illetki insan yedikçe sonrasında canı istiyor
Dondurmayı arada yiyebilirsin ama son zamanlarda menülerinde iyi olmadığı için çok üst üste geldi
Mesela bu hafta hiç cıss olmazsa cuma öğlen 1 top yiyebilirsin Ama en ufak bi cıssda o hakkını kaybedersin ona göre
Senin yerinde olsam hiç simite falan bulaşmam izin verilen çeyrek simit o da seni doyurmaz. Şahsen 2 dil tb Ekm.tercih ederim ben

Tarti gununun ertesi tartida gordgm rakam ndn hep daha dusuk acaba:)) ha sonra hafta boyunca o gordgm kiloyu koruyorm o ayri:) tarti bgn 88,3 diyo. Yerim o tartiyi:) hep az gostersin, aferinn:)

Gunaydin kizlarrr
Bizim tartılar bi dile gelse bize neler söyliyeceklerde :KK48:

@Üzüm328

Tatlım öncelikle hayır demeyi öğren kuzum
Karşındaki kim olursa yada ne derse desin farketmez eğer senin yememen gereken bişeyse hayırsa hayırdır.
Sanki bana israr etmiyolarmı ucundan alıver, bi seferden bişey olmaz, diyetini evinde yap Vs.
Valla kimin ne dediği ne söylediği beni alakadar etmez ben yemicem diyorum o kadar, bir lokmada almıyorum

Tatlım bi görünüyon bi kayboluyon eğer gerçekten Kilo vermek istiyosan burayada düzenli gelki motivasyonunu kaybetme

Sağlıklı beslenmeye başlamadan önce bende de kronik yorgunluk vardı yediğimiz basit karbonhidratlar ve vücudumuzdaki asit buna sebep oluyor
Önce erken kalkmaya alış ve sağlıklı bi kahvaltıyla güne başla
Simit yerine tambuğday yada çavdar ekmeğini tercih et
Öncelikle 3 ana öğünün olsun. Başlangıç için akşam en geç 8 olabilir
Başta 20 yada 30 dak.başla yürüyüşe bikaç hafta sonra artırırsın
Zamanlada menülerini oturtursun
kaybolmayacağım inşallah çünkü katılıyorum dediğine .bugun kahvaltım simitsiz :) ya yürüyüşü bende öyle başlamak istiyorum aslında ama bi işe yaramıycakmış gibime geliyo .çünkü hep şey deniyo ya 40dkdan sonramı ne vucut yağ yakmaya başlıyomuş falan.bide erkek arkadaşım bu yürüdüğüme bile burun kıvırıyo az yürüyosun diye o yüzden kafam bi karışık :/

kaybolmayacağım inşallah çünkü katılıyorum dediğine .bugun kahvaltım simitsiz :) ya yürüyüşü bende öyle başlamak istiyorum aslında ama bi işe yaramıycakmış gibime geliyo .çünkü hep şey deniyo ya 40dkdan sonramı ne vucut yağ yakmaya başlıyomuş falan.bide erkek arkadaşım bu yürüdüğüme bile burun kıvırıyo az yürüyosun diye o yüzden kafam bi karışık :/
Tatlım şu anda kilon fazla ve kondisyonun yok daha hamsın
Önce vücudunun harekete alışması için 20 -30 dak.başla yapabildikçe artırırsın
Bende ilk hafta 20 dak.başlamıştım geçen gün 2 saati geçgin yapabildim

Öncelikli hedef sağlıklı menü oluşturmak spor sonradan gelir
Yoksa ne kadar spor yapsanda yediklerin doğru değilse veremezsin

ya bende de var o kılo anormallıgı..o_O

mesela cuma 70 dıyelım pazartesı 69 mesela.. haftaya cuma da 69 ya da 68.9 fılan anca oluyo.. acaba bız bu tartılma ısını sıklastrsak daha mı ıyı olucak.? mesela pazartesı carsamba cuma gıbı.. sahsen bugnden sonra oyle yapmayı dusunuyorm.. kasıtlı bısey de yemıyorum ama pazartesnden sonra.. odak tartı gunu olunca demekkı beyın farklı calısıyo.. :KK48:

Bu leslie 3 ü bi arkadaşım telefonuna indirmek istiyodu onun neti sınırlıda bi türlü beceremedik nasıl yapıcaz bilen var mı kızlar

hıc anlamam kı canım.. keske yardmcı olabılsem de.. telefon kamerasıyla ceksın bılgısayardan benım teknolojı anlayısm bu :KK70:

Oglan gunduzleri uyumuyo spor yapamiom die kayinvaldeme biraktiydim alt katta oturuo zaten kendisi bahceli evimiz disarda oynarken komsu oglunun katkisiyla dusmus sipam kafa sis burun kanamis falan spor kaldi o ayri bide vicdani azap duyuyorum ayri :-(

Oglan gunduzleri uyumuyo spor yapamiom die kayinvaldeme biraktiydim alt katta oturuo zaten kendisi bahceli evimiz disarda oynarken komsu oglunun katkisiyla dusmus sipam kafa sis burun kanamis falan spor kaldi o ayri bide vicdani azap duyuyorum ayri :-(

sen oglusunla ılgılen canım ne sporu..:KK51: cok uzuldm canım yaa bıraz sevıcegı seyler yap.. cocuk bu duse kalka buyucekk.. :KK19:

sen oglusunla ılgılen canım ne sporu..:KK51: cok uzuldm canım yaa bıraz sevıcegı seyler yap.. cocuk bu duse kalka buyucekk.. :KK19:
Oyle zaten cok duser cocuk iste aynen oyle dussunde zaten bizde oyle buyudkte bi an ole aglamasini duyunca cok Cani acimadan aglamaz bide sipam bide ole kanlar icin de duyunca bi an kotu Oldum baya

Oyle zaten cok duser cocuk iste aynen oyle dussunde zaten bizde oyle buyudkte bi an ole aglamasini duyunca cok Cani acimadan aglamaz bide sipam bide ole kanlar icin de duyunca bi an kotu Oldum baya
Çok geçmiş olsn canım boşver sporu falan bide ben kimseye emanet etmem yapacaksan gece o uyuyunca yap

Tatlım bunda vicdan azabı duymanı gerektiren bişey yok sonuçta sen evdede olsan yine düşebilirdi çocuk
Sonuçta çocuklar düşe kalka büyüyor

Hayırlı akşamlar umarım menümü beğenirsiniz kızlar
Sabah:yarım elma 2 bardak su

Kahvaltı : yarım dl ekmek, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 hurma, 7 yeşil zeytin, domates salatalık 1 kupa şekersiz kahve, 1 çay k. Bal

Öğlen: 1 kase sarma, 1 kase yoğurt, 1 domates

Ara:7 taze fındık

Akşam: 1 çöp şiş, 3 küçük parça tavuk, 1 bardak ayran

Su 3 lt civarı, spor yok. Akşam belki yürüyüş yaparım

Back