• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

:oops::oops:Bugun çeviri isi geldi onunla ugrasiyodum hic giremedim kizlar insaallah hepiniz iyisinizdir menumu paylasayim ben de

Sabah 1 yagda yumurta sekersiz cay 10 zeytin

Oglen 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi

Ara 4 erik

Aksam bir adana dürüm ayran

4 biskuvi

Bugun kadam cok yoruldu kendime odul verdim
Canm yoksa sn de mi ingilizcecisin:)) ayrica o biskuvi ne ordaa:)

kizlar bugunku menum
sabah : 1 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 5 erik
oglen : 2 peynirli durum ( bu bildigimiz kalin durumlerden degil boyutlari krep kadardi )
aksam : 2 top dondurma
annemle aksam disari cikmistik tutturdu sana dondurma ismarliycan diye yemiycem dedim ölümü gor falan dedi ben de kirmiyim dedim
3 litre suyumu ictim 2 saat yuruyus yaptim

kizlar 10 gundur yaklasik ayni kilodayim nette kucuk bi arastirma yaptim annem de oyle dedi su iki gun normal yiyip vucudu diyet modundan cikartayim diyorum tabi cok abartmadan bi de vicdan azabi cekmezsem bakalim nolcak

merhabalarr.. ıkı gundur duzenlı gıremedım.. bugun dogru duzgun bı menu yapabıldım cok sukur kendımce.. :KK51:

sabah 10 gıbı: domates salatalık zeytın peynır bı fıncan ıkısıbı arada bı haslanms yumurta bıraz recel(ıkı catal bırı yere dustu) :KK45:

oglen 1 gıbı 4-5 tane erık yedım yanında bı kase yogurt..

saat 4 gıbı bıraz cevız leblebı kuru uzum fılan bı kase

aksam 6dan sonra.. 6.30 gıbı bı kase soguk yogurtlu corba cok az yagsız tuzsuz haslanms makarna 4 tane kofte (patates almadm) bıraz salata 3-4 tane uzum tanesı

suyum 2.75 fılan :KK45: 3 olmadı tam ama yatana kadar bı ıkı bardak daha ıcerım sporda leslıe 3 mıle:KK36:
bence guzel canim kahvaltida ekmek yemiyo musun

kizlar bugunku menum
sabah : 1 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 5 erik
oglen : 2 peynirli durum ( bu bildigimiz kalin durumlerden degil boyutlari krep kadardi )
aksam : 2 top dondurma
annemle aksam disari cikmistik tutturdu sana dondurma ismarliycan diye yemiycem dedim ölümü gor falan dedi ben de kirmiyim dedim
3 litre suyumu ictim 2 saat yuruyus yaptim
aksam olmamıs canım genel olarak.. durum de hos durmuyo ama suyun sporun gayet ıyı.. :KK68::KK37:

aksam olmamıs canım genel olarak.. durum de hos durmuyo ama suyun sporun gayet ıyı.. :KK68::KK37:
ahh canim sorma ya gecenlerde size evdeki durumdan biraz bahsetmistim
bugun komsulardan birini gorduk bana kizim sana noldu boyle hic yemek yemiyon mu annen baban hic yemek vermiyo mu sana azcik yemek ye falan dedi annem de kac gundur yeter artik iyi oldun siskami olcan falan diyodu bunu duyunca iyice delirdi hayir yani bu kadar abartilir goren de 50 kilo falanim sancak hatta bugun kucuk capli bi kavga da ettik
ben kimseye yaranamiycam heralde kiloluyken laf yiyodum zayifladim hala laf yiyorum bakalim nereye kadar gitcek bu boyle

Tatlım başta kendini kaçamak yapmaya alıştırmıcaksın eğer tatlı kaldı ve yiyen yoksa at çöpe
Senin miden çöpten daha değersiz değil

Öğünlerin başlangıç için iyi ama saatlerini birazdaha geri çekmen lazım
Kilo vermenin şartlarından biride düzenli uyku yarından itibaren hiç kaçamak yapmıyarak telafi edersin
Yürüyüp eritmişindir diyemiyorum çünkü gerçek olmaz
bizim ev tam diyet canavarı herkes fazla iştahlı zaten .(genlerden geliyo galiba benimkide) hiçbişey çöpe gitmez heleki tatlıysa :) bana şey hissi oluyo sürekli ben yemezsem bunu kalmıycak mutlaka biri yer bende yiyim bitmeden tamamen bu dürtüyle yapıyorum hep kaçamakları sanki hayatımda hiç yemediğim şeymiş gibi..kızıyorum kendime:KK42:
evet saatlerin farkındayım yavaş yavaş daha erken kalkmaya başlıyorum öğleni sarkıtıyorum bu sefer akşamda geçe kalıyo onları halledicem bu akşamda geç oldu diye bide tatlı yüzünden akşamı hafif tuttum .ilerki saatlerde de sade kahve içtim

kahvaltın ıyı ama canım 2.5 dılım ekmek cok fazla bence.. :KK51:saat 4 ıyı olmus.. tatlı yemesen ıyımıs ama yapıcak bısey yok.. umarım 45 dklık yuruyusle telafı etmıssındr.:KK37: saat 9da cok gec canım yemek yemek ıcın.. daha fazla dıkkat edersen ıyı olur dıye dusunuyorm.. :KK36:
geçen seneki doktorum kahvaltıda 3 dilim ekmek vermişti bana ona güvenerek böyle yiyorum aslında .o zmanlar veriyodum da bırakınca işte..valla telafi etmiştir inşallah ama pek sanmam ..evet ya 9 geç ama şuan çok acıktım mesela erken yesem kim bilir ne olcam :KK35: ben uyuyayım madem yaa. mutfağa gitmemek için kendimi bağlasam mı yatağa :KK48: iy gecelerrr herkese

Kızlar 90 dak bantta yürüyüş +koşu tamamlanmıştır bilginize sunulur efemmm :KK52:
maşşallah valla size . ben valla şu yaşımda koşmayı unuttum resmen .insanlar neler neler hayaleder bende koşabildiğim günlerin hayalini kuruyorum ama öyle evden bakkala kadar değil o top sahasının içinde döne döne :) zaten bacaklar sorunlu bende bide kilo yük olunca yürüdüğüme şükür aslında ..

Back