menün gayet güzel olmus canım. sebzesi proteini her şeyi var:) yürüyüş de ekledin mi tamamdır:)Hayırlı akşamlar umarım menümü beğenirsiniz kızlar
Sabah:yarım elma 2 bardak su
Kahvaltı : yarım dl ekmek, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 hurma, 7 yeşil zeytin, domates salatalık 1 kupa şekersiz kahve, 1 çay k. Bal
Öğlen: 1 kase sarma, 1 kase yoğurt, 1 domates
Ara:7 taze fındık
Akşam: 1 çöp şiş, 3 küçük parça tavuk, 1 bardak ayran
Su 3 lt civarı, spor yok. Akşam belki yürüyüş yaparım
youtubedan video indrmek için app.ler var canım =) ivideo güzel meselaBu leslie 3 ü bi arkadaşım telefonuna indirmek istiyodu onun neti sınırlıda bi türlü beceremedik nasıl yapıcaz bilen var mı kızlar
canım çocuğun düşeceği varsa dizinin dibindeyken bile düşer, düşe kalka büyüyorlar zaten. İlk etapta illa canları acıyor ama kırık çıkık olmasın, gerisini hemencik unutuyorlar=) geçmiş olsunOglan gunduzleri uyumuyo spor yapamiom die kayinvaldeme biraktiydim alt katta oturuo zaten kendisi bahceli evimiz disarda oynarken komsu oglunun katkisiyla dusmus sipam kafa sis burun kanamis falan spor kaldi o ayri bide vicdani azap duyuyorum ayri :-(
Menün güzel tatlımBen menu bildirimi yapiyim.
11:00 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 dilim Ekmek
13:30 1 muz
16:30 4 kofte
Salata
Yogurt
1 dilim Ekmek
19:00 yogurt yiyorum
2.5 su 3 olur
Spor yapmaya calisicam
Canım hatırladığım şimdiye kadarki en güzel menün heraldeHayırlı akşamlar umarım menümü beğenirsiniz kızlar
Kahvaltı : yarım dl ekmek, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 hurma, 7 yeşil zeytin, domates salatalık 1 kupa şekersiz kahve, 1 çay k. Bal
Ben menu bildirimi yapiyim.
Domates
Salatalik
1 dilim Ekmek
Salata
Yogurt
1 dilim Ekmek
2.5 su 3 olur
Spor yapmaya calisicam
Ben menu bildirimi yapiyim.
Domates
Salatalik
1 dilim Ekmek
Salata
Yogurt
1 dilim Ekmek
2.5 su 3 olur
Spor yapmaya calisicam
Hayırlı akşamlar umarım menümü beğenirsiniz kızlar
Oglan gunduzleri uyumuyo spor yapamiom die kayinvaldeme biraktiydim alt katta oturuo zaten kendisi bahceli evimiz disarda oynarken komsu oglunun katkisiyla dusmus sipam kafa sis burun kanamis falan spor kaldi o ayri bide vicdani azap duyuyorum ayri :-(
Bende menümü yazayım ama spora birazdan başlıcam bitirince yazarım
9.00 1 küçük bahçe şeftalisi
9.30 1 tb sandwıch Ekm içine 2 kş menemen peynir 2 biber -4 zeytin
14.00 ekmeksiz döner yoğurt 2 biber
18.15 biraz et, 1 közlenmiş kabak yoğurt
Su 3 lt olur
Tatlım başta kendini kaçamak yapmaya alıştırmıcaksın eğer tatlı kaldı ve yiyen yoksa at çöpebenim menüm:
11:30 kahvaltı peynir-domates salsatalık-2.5 dilim tb ekmeği -3zeytin-bi iki çatal kahvaltılık sos salçalı.
16:00 mercimek çorbası -yağsız salata-yoğurt -1dlm kavun-1dlm ekmk
şu arada şerbetli tatlı yedim 2 tane(abi bu evden tatlı bi uzak dursun yaa günlerdir tuttum kendimi baktım son 2dilim dayanamadım yedim nası telafi etcem ben şimdi onu?)
20:00 45dk yürüyüş
21:00 4yk taze fasulye (sadece tanelerinden yedim çatalla suyunu yemedim)-ve cacık 1kase
benim menüm:
11:30 kahvaltı peynir-domates salsatalık-2.5 dilim tb ekmeği -3zeytin-bi iki çatal kahvaltılık sos salçalı.
16:00 mercimek çorbası -yağsız salata-yoğurt -1dlm kavun-1dlm ekmk
şu arada şerbetli tatlı yedim 2 tane(abi bu evden tatlı bi uzak dursun yaa günlerdir tuttum kendimi baktım son 2dilim dayanamadım yedim nası telafi etcem ben şimdi onu?)
20:00 45dk yürüyüş
21:00 4yk taze fasulye (sadece tanelerinden yedim çatalla suyunu yemedim)-ve cacık 1kase
Spordan sonraki rahatlik hafiflik gorevni basariyla tamamlamis olma duygusu. Bayilirmmm:)45 dk step yaptm yoruldumm Ama rahatladim
Kizlar bugunku menum
Sabah
Kiymali yumurta
Yarim dilim cavdar ekmegi
Azicik tahin helvasi
Peynir
Domates
Iki ceviz
Biraz fistik
Bi kac badem
Yarim muz
Bir kucuk erik
Yarim dilim borek
Ara
Bir bardak sut
Biraz uzum
Aksam
Et
Salata
3 kasik suzme yogurt
Yuruyuse gittik ama yagmura yakalanio donmek zorunda kaldikevde yapacaktm sporumu ama bebis kiyameti kopardi nedense. Uyudu smdi ama o kdr agladi ki hala icini cekiyo
Teşekkür ederim Zuhal abla, sarma pirinçli kısmını oğlum da yedi. Derili yiyemem zaten, yalnız akşam 5.30 gibi yedim artı olarak bi de küçük mısır vardı közlenmişMenün güzel tatlım
Gi si düşük meyveleri tercih edersen dahada iyi olur
Canım hatırladığım şimdiye kadarki en güzel menün heralde
Heralde tavuklar derisizdir
Sarmada pirinçsizse süper olur
Azda olsa yürüyüşünü yapmaya çalış
Hadi bakalım bence menülerin bu hafta çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?