• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar eve yeni geldim oturdum listemi yazıyorum hemen azıcık okudum listeleri bu arada bakındım sizlere. Yalnız bende yemek yemekten suçluluk mu oldu karnım acıkınca son 4 gündür boğazım düğüm düğüm oluyor açım yiyorum ama zerre zevk almıyorum kilo vericem diye sağlıktan olmam inşallah.
Sabah: 1 yumurta çay, peynir ve zeytin (peynir 3-4 çatal zeytinde 5-6 tane kadar)
Öğlen:menemen(yağsız)+kahve
akşam: dışarı çıkıcam diye yemedim evde
türk kahvesi+yarım dilimden daha az pasta+3 top dondurma

Ha şöyle güzelim
Herzaman diyorum biz elimizden geleni yapalım vücut gerisini halletsin
Bazen bizim ufacık dediğimiz şeyler bizim kaç gün geriye gitmemize neden olur
Biliyorum abla sen hiç merak etme bugün aklım başıma saat 18 den sonra geldi yediklerimi bi düşündüm ki ben napıyorum başa mı dönücem dedim ve bugünlük yeter diyerek 18 de kapadım yeme işini sen hiç merak etme abla bu iş öyle yada böyle olacak er yada geç

Teşekkür ederim Feyzam senin misafirler bana yaradı desene :KK48:
Hadi bakalım bu hafta en az 1 Kilo hedefliyom inşallah olur
ayy ınsallah abla.. sorma yaa mısafırler benı duraksattı baya bu hafta.. neler yapılmadıkı malum dugun evı bılırsınız.. o_O sımdı ben yetısmeye calısıcam sana :KK55:

ayy ınsallah abla.. sorma yaa mısafırler benı duraksattı baya bu hafta.. neler yapılmadıkı malum dugun evı bılırsınız.. o_O sımdı ben yetısmeye calısıcam sana :KK55:
Amannn kuzum ne yetişmesi, sen bu hafta bi depar atar sollar geçersin beni

kizlar gec girebildim kusura bakmayin
menum :
sabah kahvaltidan once 2 erik
sabah : 1 kepekli simit peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : 2 kasik pulbiberli yogurt biraz uzum
aksam : tavuk sote beyaz bulgur pilavi salata
sabah 1.5 saat aksam 2 saat yuruyus yaptim 3 litre su ictim

Çok teşekkür ederim tatlım
Bu hafta senin menülerinede iyice inceleyelim

Bak tatlım ben senin ve diğer arkadaşlar için çok iyi örnek olduğumu düşünüyorum
Önceden de dedimya ben gece bile 3 öğün yapan biriydim eğer ben sabırlı olabiliyosam senin olmaman için bi sebep yok
Ben artık bütün sevdiğim şeyleri yiyip mutsuz olmayı tercih etmedim. Belki uzun süredir bi çok şey yemedim ama bunun karşılığını 38 Kilo vererek ve çok daha mutlu huzurlu olarak aldım

Belki bu hafta bazı şeyler yemedin ama menülerin Kilo vermek için yeterli değildi
Kuzum şu 1 hafta sabret bak cuma günü nasıl mutlu olacaksın iyiki sabretmişim diceksin
O kadar haklısın ki, benim de isteğim mutlu huzurlu olana kadar kilo vermeye devam etmek. Bir de hayatımda hiç zayıf olmadım, eğer becerebilirsem çok zayıf olmak istiyorum. Boyum 1.70 e yakın, 60 kilo olsam gerçekten zayıf olurum. Ama hiç olmazsa 65 olucam inşallah.
Eşim, etraftakiler, görümceme yemek yesin diye yalvaran kayınvalidem, biraz daha ye, çok zayıfsın diye ısrar etsin istiyorum. Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Biz bu bedenle gelmedik dünyaya, kendi hatalarımız yüzünden, nefsimizin başka güzel şeyleri görmeyip sadece yemekle doyacağımızı düşünmesinden aldık bu kiloları. Çok yemek değil, kaliteli yemek zevk veriyormuş gördük. Çünkü çok yendiği zaman, pişmanlığı da çok oluyor. Allah muvaffak etsin hepimizi

kizlar gec girebildim kusura bakmayin
menum :
sabah kahvaltidan once 2 erik
sabah : 1 kepekli simit peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : 2 kasik pulbiberli yogurt biraz uzum
aksam : tavuk sote beyaz bulgur pilavi salata
sabah 1.5 saat aksam 2 saat yuruyus yaptim 3 litre su ictim
Merhaba çıtır kız ;) kepekli simit nasıl oluyormuş ? İçeriği nasıl? Sen çok yürüyüş yapıyorsun, eritiyorsundur eminim

• Beğen
Reactions: BBD
Menüm
SABAH 10 tane kadar üzüm
KAHVALTI domates peynir krep çay
ARA Ceviz fındık
1 küçük çikolata 2 şekerlwme
ÖĞLE 3dlm kepekli ekmek tutmaç çorbası haşlanmış kıyma kavun
Saat 16 gibi 1 küçük magnum azda diğer dondurma
18 gibi 4.5 tane kuru kayısı
Yeme işi bitti bugün zaten veremiyorum havasına girmişrim ama çok şükür erken çıktım
Haticecim pes etmek yok, bu hafta direnç gösteriyor vücudun, o kadar yağ nereye gitti. Ya geri gelmezse, ben naparım diye :) sakın yılma, bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam, geri dönüşü yok artık bu yolun, ya başarıcaz, ya başarıcaz ;)

O kadar haklısın ki, benim de isteğim mutlu huzurlu olana kadar kilo vermeye devam etmek. Bir de hayatımda hiç zayıf olmadım, eğer becerebilirsem çok zayıf olmak istiyorum. Boyum 1.70 e yakın, 60 kilo olsam gerçekten zayıf olurum. Ama hiç olmazsa 65 olucam inşallah.
Eşim, etraftakiler, görümceme yemek yesin diye yalvaran kayınvalidem, biraz daha ye, çok zayıfsın diye ısrar etsin istiyorum. Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Biz bu bedenle gelmedik dünyaya, kendi hatalarımız yüzünden, nefsimizin başka güzel şeyleri görmeyip sadece yemekle doyacağımızı düşünmesinden aldık bu kiloları. Çok yemek değil, kaliteli yemek zevk veriyormuş gördük. Çünkü çok yendiği zaman, pişmanlığı da çok oluyor. Allah muvaffak etsin hepimizi
Ne güzel söyledin kuzum aslında zayıf olan kişilerdede aynı iskelet yapısı var biz sadece etrafını bol bol yağla dolduruyoruz
Dünkü dondurmayla kapanışı yapmış ol
Bu hafta tatlı yağlı hamurişi yok kuzum

Hep diyorumya aç kalma ama doğru şeyler ye
Meyveyide sabah yada öğlenki arada tercih et

Öncelikle bizim önümüzde 20 -30 Kilo yada aylar var diye düşünmiyelim
Bizim önümüzde 1 hafta var ve amacımız bu haftayı başarıyla atlatabilmek
Gerisi Allah kerim onu sonra düşünürüz

Günaydın şekerlerim, çıtır adaylarım :KK24:

Hafta sonu tuzaklarına düşmiyelimki pazartesi artı çıkmıyalım
En başta kaç haftadır artı çıkan biri olarak bunu kendime söylüyorum

Ne güzel söyledin kuzum aslında zayıf olan kişilerdede aynı iskelet yapısı var biz sadece etrafını bol bol yağla dolduruyoruz
Dünkü dondurmayla kapanışı yapmış ol
Bu hafta tatlı yağlı hamurişi yok kuzum

Hep diyorumya aç kalma ama doğru şeyler ye
Meyveyide sabah yada öğlenki arada tercih et

Öncelikle bizim önümüzde 20 -30 Kilo yada aylar var diye düşünmiyelim
Bizim önümüzde 1 hafta var ve amacımız bu haftayı başarıyla atlatabilmek
Gerisi Allah kerim onu sonra düşünürüz
Evet Zuhal abla, beni en çok etkileyen güldemir in öyküsü olmuştu burda. O da benim iskeletim zayıf bi insanınkinden farksız, ben de zayıf olabilirim diye düşünmüş hep
Dondurma çok masum değil miydi abla, 65 kalorio_O
Yani yemesem daha iyi tabi de, misafirlere kalorili başka dondurmalar alınca eşim ısrar etti al diye:KK11:

İnşaAllah bu hafta iyi geçecek, bu cuma üzüldüm takımımı etkiledim. Ve ilk defa artı çıktım diye

Tarti gununun ertesi tartida gordgm rakam ndn hep daha dusuk acaba:)) ha sonra hafta boyunca o gordgm kiloyu koruyorm o ayri:) tarti bgn 88,3 diyo. Yerim o tartiyi:) hep az gostersin, aferinn:)

Gunaydin kizlarrr

Aynı beeenn, hele ilk başladığım zamanlarda cumartesi pazar acaip zayıflamış görünüp, bu hafta çok vercem diyordum. Ama hafta boyunca hiç vermeyince aynı kalıyordu kilom ;)

Back