Canım tatlı öyle bi illetki insan yedikçe sonrasında canı istiyorEvet Zuhal abla, beni en çok etkileyen güldemir in öyküsü olmuştu burda. O da benim iskeletim zayıf bi insanınkinden farksız, ben de zayıf olabilirim diye düşünmüş hep
Dondurma çok masum değil miydi abla, 65 kalori
Yani yemesem daha iyi tabi de, misafirlere kalorili başka dondurmalar alınca eşim ısrar etti al diye
İnşaAllah bu hafta iyi geçecek, bu cuma üzüldüm takımımı etkiledim. Ve ilk defa artı çıktım diye
Bizim tartılar bi dile gelse bize neler söyliyeceklerdeTarti gununun ertesi tartida gordgm rakam ndn hep daha dusuk acaba:)) ha sonra hafta boyunca o gordgm kiloyu koruyorm o ayri:) tarti bgn 88,3 diyo. Yerim o tartiyi:) hep az gostersin, aferinn:)
Gunaydin kizlarrr
kaybolmayacağım inşallah çünkü katılıyorum dediğine .bugun kahvaltım simitsiz :) ya yürüyüşü bende öyle başlamak istiyorum aslında ama bi işe yaramıycakmış gibime geliyo .çünkü hep şey deniyo ya 40dkdan sonramı ne vucut yağ yakmaya başlıyomuş falan.bide erkek arkadaşım bu yürüdüğüme bile burun kıvırıyo az yürüyosun diye o yüzden kafam bi karışık :/Tatlım bi görünüyon bi kayboluyon eğer gerçekten Kilo vermek istiyosan burayada düzenli gelki motivasyonunu kaybetme
Sağlıklı beslenmeye başlamadan önce bende de kronik yorgunluk vardı yediğimiz basit karbonhidratlar ve vücudumuzdaki asit buna sebep oluyor
Önce erken kalkmaya alış ve sağlıklı bi kahvaltıyla güne başla
Simit yerine tambuğday yada çavdar ekmeğini tercih et
Öncelikle 3 ana öğünün olsun. Başlangıç için akşam en geç 8 olabilir
Başta 20 yada 30 dak.başla yürüyüşe bikaç hafta sonra artırırsın
Zamanlada menülerini oturtursun
Tatlım şu anda kilon fazla ve kondisyonun yok daha hamsınkaybolmayacağım inşallah çünkü katılıyorum dediğine .bugun kahvaltım simitsiz :) ya yürüyüşü bende öyle başlamak istiyorum aslında ama bi işe yaramıycakmış gibime geliyo .çünkü hep şey deniyo ya 40dkdan sonramı ne vucut yağ yakmaya başlıyomuş falan.bide erkek arkadaşım bu yürüdüğüme bile burun kıvırıyo az yürüyosun diye o yüzden kafam bi karışık :/
icerigini tam bilmiyorum da uzerinde susam falan yok tadi da guzel kalorisi de az sanirimMerhaba çıtır kızkepekli simit nasıl oluyormuş ? İçeriği nasıl? Sen çok yürüyüş yapıyorsun, eritiyorsundur eminim
hıc haksızlık etme kendıne..Amannn kuzum ne yetişmesi, sen bu hafta bi depar atar sollar geçersin beni
Sen baya geriden geliyosun bacım anlaşılanhıc anlamam kı canım.. keske yardmcı olabılsem de.. telefon kamerasıyla ceksın bılgısayardan benım teknolojı anlayısm bu
Oglan gunduzleri uyumuyo spor yapamiom die kayinvaldeme biraktiydim alt katta oturuo zaten kendisi bahceli evimiz disarda oynarken komsu oglunun katkisiyla dusmus sipam kafa sis burun kanamis falan spor kaldi o ayri bide vicdani azap duyuyorum ayri :-(
Oyle zaten cok duser cocuk iste aynen oyle dussunde zaten bizde oyle buyudkte bi an ole aglamasini duyunca cok Cani acimadan aglamaz bide sipam bide ole kanlar icin de duyunca bi an kotu Oldum bayasen oglusunla ılgılen canım ne sporu..cok uzuldm canım yaa bıraz sevıcegı seyler yap.. cocuk bu duse kalka buyucekk..
cok gecmıs olsun canım..Oyle zaten cok duser cocuk iste aynen oyle dussunde zaten bizde oyle buyudkte bi an ole aglamasini duyunca cok Cani acimadan aglamaz bide sipam bide ole kanlar icin de duyunca bi an kotu Oldum baya
Çok geçmiş olsn canım boşver sporu falan bide ben kimseye emanet etmem yapacaksan gece o uyuyunca yapOyle zaten cok duser cocuk iste aynen oyle dussunde zaten bizde oyle buyudkte bi an ole aglamasini duyunca cok Cani acimadan aglamaz bide sipam bide ole kanlar icin de duyunca bi an kotu Oldum baya
Bende anneme tek guvenirim oda baska sehirde zaten ama dogru soluosun en iyisi o uyurken YapmakÇok geçmiş olsn canım boşver sporu falan bide ben kimseye emanet etmem yapacaksan gece o uyuyunca yap
Tatlım bunda vicdan azabı duymanı gerektiren bişey yok sonuçta sen evdede olsan yine düşebilirdi çocukOglan gunduzleri uyumuyo spor yapamiom die kayinvaldeme biraktiydim alt katta oturuo zaten kendisi bahceli evimiz disarda oynarken komsu oglunun katkisiyla dusmus sipam kafa sis burun kanamis falan spor kaldi o ayri bide vicdani azap duyuyorum ayri :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?