- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
Biliyorum abla sen hiç merak etme bugün aklım başıma saat 18 den sonra geldi yediklerimi bi düşündüm ki ben napıyorum başa mı dönücem dedim ve bugünlük yeter diyerek 18 de kapadım yeme işini sen hiç merak etme abla bu iş öyle yada böyle olacak er yada geçHa şöyle güzelim
Herzaman diyorum biz elimizden geleni yapalım vücut gerisini halletsin
Bazen bizim ufacık dediğimiz şeyler bizim kaç gün geriye gitmemize neden olur
Menuleriniz guzel kizlarrr :)
Füsun abla g.olsun ciddi birsey degildir.meraklanma bence allah acil sifalar versin
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Ama akşam çok az olmuş tatlım
Teşekkür ederim cnm darısı diğer haftalara inşallah
Misafrden dolayi oldu abla bi daa yok:)Birgülüm öğlen ara akşam hep kh
Sabahda az olmuş
Özellikle emzirenlere diyorum sağlıklı beslenin
çok sağol bugün spor yapamadım o yüzden yemeği az yedim
ayy ınsallah abla.. sorma yaa mısafırler benı duraksattı baya bu hafta.. neler yapılmadıkı malum dugun evı bılırsınız..Teşekkür ederim Feyzam senin misafirler bana yaradı desene
Hadi bakalım bu hafta en az 1 Kilo hedefliyom inşallah olur
Abla bu gobegi gordukce bi sey yiyesim se gelmiyo yaTatlım sabah güzel olmuş
Ama ya öğlen yada akşam öğününde yoğurdun yanında besleyici bişeyler olması gerekir çok az olmuş
Ama güzelim sen vücuduna yeterli doğru enerjiyi vermezsen yağları yakmak için gücü nerden bulacakAbla bu gobegi gordukce bi sey yiyesim se gelmiyo ya
Amannn kuzum ne yetişmesi, sen bu hafta bi depar atar sollar geçersin beniayy ınsallah abla.. sorma yaa mısafırler benı duraksattı baya bu hafta.. neler yapılmadıkı malum dugun evı bılırsınız..sımdı ben yetısmeye calısıcam sana
Haklisin abla dogru soyluyosunAma güzelim sen vücuduna yeterli doğru enerjiyi vermezsen yağları yakmak için gücü nerden bulacak
Benzinsiz araba çalışırmı onun gibi düşün
O kadar haklısın ki, benim de isteğim mutlu huzurlu olana kadar kilo vermeye devam etmek. Bir de hayatımda hiç zayıf olmadım, eğer becerebilirsem çok zayıf olmak istiyorum. Boyum 1.70 e yakın, 60 kilo olsam gerçekten zayıf olurum. Ama hiç olmazsa 65 olucam inşallah.Çok teşekkür ederim tatlım
Bu hafta senin menülerinede iyice inceleyelim
Bak tatlım ben senin ve diğer arkadaşlar için çok iyi örnek olduğumu düşünüyorum
Önceden de dedimya ben gece bile 3 öğün yapan biriydim eğer ben sabırlı olabiliyosam senin olmaman için bi sebep yok
Ben artık bütün sevdiğim şeyleri yiyip mutsuz olmayı tercih etmedim. Belki uzun süredir bi çok şey yemedim ama bunun karşılığını 38 Kilo vererek ve çok daha mutlu huzurlu olarak aldım
Belki bu hafta bazı şeyler yemedin ama menülerin Kilo vermek için yeterli değildi
Kuzum şu 1 hafta sabret bak cuma günü nasıl mutlu olacaksın iyiki sabretmişim diceksin
Merhaba çıtır kızkizlar gec girebildim kusura bakmayin
menum :
sabah kahvaltidan once 2 erik
sabah : 1 kepekli simit peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 4 erik
oglen : 2 kasik pulbiberli yogurt biraz uzum
aksam : tavuk sote beyaz bulgur pilavi salata
sabah 1.5 saat aksam 2 saat yuruyus yaptim 3 litre su ictim
Haticecim pes etmek yok, bu hafta direnç gösteriyor vücudun, o kadar yağ nereye gitti. Ya geri gelmezse, ben naparım diye :) sakın yılma, bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam, geri dönüşü yok artık bu yolun, ya başarıcaz, ya başarıcazMenüm
SABAH 10 tane kadar üzüm
KAHVALTI domates peynir krep çay
ARA Ceviz fındık
1 küçük çikolata 2 şekerlwme
ÖĞLE 3dlm kepekli ekmek tutmaç çorbası haşlanmış kıyma kavun
Saat 16 gibi 1 küçük magnum azda diğer dondurma
18 gibi 4.5 tane kuru kayısı
Yeme işi bitti bugün zaten veremiyorum havasına girmişrim ama çok şükür erken çıktım
Ne güzel söyledin kuzum aslında zayıf olan kişilerdede aynı iskelet yapısı var biz sadece etrafını bol bol yağla dolduruyoruzO kadar haklısın ki, benim de isteğim mutlu huzurlu olana kadar kilo vermeye devam etmek. Bir de hayatımda hiç zayıf olmadım, eğer becerebilirsem çok zayıf olmak istiyorum. Boyum 1.70 e yakın, 60 kilo olsam gerçekten zayıf olurum. Ama hiç olmazsa 65 olucam inşallah.
Eşim, etraftakiler, görümceme yemek yesin diye yalvaran kayınvalidem, biraz daha ye, çok zayıfsın diye ısrar etsin istiyorum. Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Biz bu bedenle gelmedik dünyaya, kendi hatalarımız yüzünden, nefsimizin başka güzel şeyleri görmeyip sadece yemekle doyacağımızı düşünmesinden aldık bu kiloları. Çok yemek değil, kaliteli yemek zevk veriyormuş gördük. Çünkü çok yendiği zaman, pişmanlığı da çok oluyor. Allah muvaffak etsin hepimizi
Evet Zuhal abla, beni en çok etkileyen güldemir in öyküsü olmuştu burda. O da benim iskeletim zayıf bi insanınkinden farksız, ben de zayıf olabilirim diye düşünmüş hepNe güzel söyledin kuzum aslında zayıf olan kişilerdede aynı iskelet yapısı var biz sadece etrafını bol bol yağla dolduruyoruz
Dünkü dondurmayla kapanışı yapmış ol
Bu hafta tatlı yağlı hamurişi yok kuzum
Hep diyorumya aç kalma ama doğru şeyler ye
Meyveyide sabah yada öğlenki arada tercih et
Öncelikle bizim önümüzde 20 -30 Kilo yada aylar var diye düşünmiyelim
Bizim önümüzde 1 hafta var ve amacımız bu haftayı başarıyla atlatabilmek
Gerisi Allah kerim onu sonra düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?