• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Htc drg Htc drg

Haticem bu hafta senin menülere birazdaha dikkat edelim
Eğer emzirmemiş olsan daha kolay olurdu
2 gün detoks tarzı bişey yapardın mutlaka faydası olurdu

Tatlım kendine önce 3 ana öğün belirle
Sabah öğle arası acıkmıyosan ara şart değil
Öğle akşam arasıda 1 ara yap yeterli olur heralde
Aklımda kalan bikaç gündür muz vardı heralde menünde. Onun yerine şeker oranı düşük meyve tercih et
Akşam yemeğinde hiç meyve yeme
Sporuda 3 gün yap 1 gün mola ver
Başladıktan 20 dak.sonra yağ yakımı başladığı için leslie 3 yap. arada 3+1 arka arkaya yap
Zaten grnelde akşam öeyve yemiyorum abla sporuda son 3 gündür hep 3+1 yapıyorm ara vermeden işte adet olmama az kaldı sanırım ondan böyle oldu bu hafta çok dikkat edeyim hiç kaçamak yapmıyim bide adet olursam direnç kırılır sanırım bugünde moralim iyice bozuldu azcık saldım kendimi toparlasam ii olcak

Zaten grnelde akşam öeyve yemiyorum abla sporuda son 3 gündür hep 3+1 yapıyorm ara vermeden işte adet olmama az kaldı sanırım ondan böyle oldu bu hafta çok dikkat edeyim hiç kaçamak yapmıyim bide adet olursam direnç kırılır sanırım bugünde moralim iyice bozuldu azcık saldım kendimi toparlasam ii olcak
Şu Moral bozukluğunu bırak hele tatlım
Nasıl olsa veremiyom diyip salarsan önüne geçemezsin
Stress olunca vücutta bi hormon salgılanıyor adını unuttum şimdi oda Kilo vermeni engelliyor

Önce beynini içini rahatlat hatta kendi kendine konuş, beynini ikna et
Ben doğru şeyleri yapıyorum vücutta inadı bırakıp yağlardan ayrılmayı kabullenecek diye
Ben bunu bi ara gerçekten yapıyordum. Beynime diyodum korkma bırak yağları, aç kalmıcan bu ağırlıktan kurtulacan diye

Bide herkesin bünyesi bir değil tatlım.daha doğum yapalı fazla olmadı her ay düzenli regli olmaya başladınmı
Eminim olunca şişliğinde inecektir

Haticecim zuhal ablaya ben de katiliyorum ilk 3 ay daha sisler hemen inmez benim sislerimin inmesi 6 7 ayi bulmustu adet hele oglum 8 aylikken olmaya basladim ama veriliyo sen inancini birakma inanmak basarmanin yarisidir ben bi ara karatay da yapmistim o zamanlar daha sık emziriyodum oglum 4 5 aylikti ve 3 kilo vermistim bi haftada tabi ilk odem atiyomus vucut uzun sureli olcak belki kilolarindan kurtulusun ama eminim olcak insaallah canim dogum kiloasu bazi insanlar da ( ben gibi ) zor gidiyo malesef

Şu Moral bozukluğunu bırak hele tatlım
Nasıl olsa veremiyom diyip salarsan önüne geçemezsin
Stress olunca vücutta bi hormon salgılanıyor adını unuttum şimdi oda Kilo vermeni engelliyor

Önce beynini içini rahatlat hatta kendi kendine konuş, beynini ikna et
Ben doğru şeyleri yapıyorum vücutta inadı bırakıp yağlardan ayrılmayı kabullenecek diye
Ben bunu bi ara gerçekten yapıyordum. Beynime diyodum korkma bırak yağları, aç kalmıcan bu ağırlıktan kurtulacan diye

Bide herkesin bünyesi bir değil tatlım.daha doğum yapalı fazla olmadı her ay düzenli regli olmaya başladınmı
Eminim olunca şişliğinde inecektir
Aynen oyle mesela Bende yememe gore daha cok vermeliyim ama veremiyom ya bugunde cis yedim zaten ama bu hafta cok iyi gittim sonuc -1 neyse bugun 2 Kat spor yapmam gerek yedigimin cezasi oglanda uyumuyo yine :-(

Aynen oyle mesela Bende yememe gore daha cok vermeliyim ama veremiyom ya bugunde cis yedim zaten ama bu hafta cok iyi gittim sonuc -1 neyse bugun 2 Kat spor yapmam gerek yedigimin cezasi oglanda uyumuyo yine :-(
Ama tatlım Hem cıss yedim diyosun hemde daha çok vermeliydim
Bu haftada Cısssların olmuştu heralde
Tamam bugün ilk günümüz olduğu için az miktar sevdiğimiz şeyleri yiyebiliriz
Ama yarından başlayıp cumaya kadar hiç cıss olmazsa düzenli sporuda ekledinmi tam olur

Ama yarından başlayıp cumaya kadar hiç cıss olmazsa düzenli sporuda ekledinmi tam olur
Sadece kucuk 1 bardak soguk cay icmistim hafta icin de suyumu Iciyorumda spora fazla vakit ayiramadigim dogru kalori hesabi yaparak mi denesem bilemiyorum yoksa netten bi diyetmi yapsam bakipta

Ama yarından başlayıp cumaya kadar hiç cıss olmazsa düzenli sporuda ekledinmi tam olur[/QUOT
Haftaya cumaya kadar kacamak yok kendime soz verdim oglani 7 civari kalkio Bende 30 dk erken kalkicam napiyim deme bole yapmam mantikli benim oglanin uykuyla hic arasi yok da 7 den 10 a kadar uyanik kalabilir yani hic biseye zamanim kalmiyo :-(

Kizlar slm. Eve geldim is guc alis veris bitmiyor. Bebegim hic durmuyo surekli kucagina al diyor o kadar yorgunum ki ve uyuyamiyorum :(

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim zuhal abla cok sevindim senin adina gercekten :)

Hatice regl oncesi sisi olabilir

Ben menumu yaziyim bu Gunluk Yemek olayi bitti benim icin
9:30 1 armut 1 bardak sut( evden erken Cikmam gerekti)

12:30 2 haslanmis yumurta
Domates
1/3 simit

15:00 1 kucuk dondurma (250 cal ) ( bu yeni haftanin tek kacamagi insallah)

17:30 1 ton bqlikli salata

2.5 lt su 3 olur
30 dk yuruyus aksam 30 dk step eklerim

Kizlar slm. Eve geldim is guc alis veris bitmiyor. Bebegim hic durmuyo surekli kucagina al diyor o kadar yorgunum ki ve uyuyamiyorum :KK43:

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim zuhal abla cok sevindim senin adina gercekten :)

Hatice regl oncesi sisi olabilir
Evine hoşgeldin tatlım
Hadi işini gücünü bitir normal düzen başlasın artık

Ben menumu yaziyim bu Gunluk Yemek olayi bitti benim icin
9:30 1 armut 1 bardak sut( evden erken Cikmam gerekti)

12:30 2 haslanmis yumurta
Domates
1/3 simit

15:00 1 kucuk dondurma (250 cal ) ( bu yeni haftanin tek kacamagi insallah)

17:30 1 ton bqlikli salata

2.5 lt su 3 olur
30 dk yuruyus aksam 30 dk step eklerim
Menün güzel tatlım

Mügecim ben şöyle düşündüm acaba senin için dahamı iyi olur
1 gün yürüyüş 1 gün Step 1 gün leslie yapsan 1 gün mola, ama sürelerini biraz uzatmak lazım
Sen tam yağ yakmaya başladığında sporu bırakmış oluyorsun
Mesela arabayı hızlandırmak için gaz veriyon sonra birden istop ediyon
Sporunu 45 dak çıkarabilirsen çok iyi olur

Sadece kucuk 1 bardak soguk cay icmistim hafta icin de suyumu Iciyorumda spora fazla vakit ayiramadigim dogru kalori hesabi yaparak mi denesem bilemiyorum yoksa netten bi diyetmi yapsam bakipta
Kusura bakma cnm benim aklımda daha başka şeylerde yedin gibi kalmış
Ayrıca verdiğin 1 kiloda çok normal
Zaten dr ların önerdiği ve sağlıklı olan o

Menün güzel tatlım

Mügecim ben şöyle düşündüm acaba senin için dahamı iyi olur
1 gün yürüyüş 1 gün Step 1 gün leslie yapsan 1 gün mola, ama sürelerini biraz uzatmak lazım
Sen tam yağ yakmaya başladığında sporu bırakmış oluyorsun
Mesela arabayı hızlandırmak için gaz veriyon sonra birden istop ediyon
Sporunu 45 dak çıkarabilirsen çok iyi olur
Internetim sinirli maalesef Leslie yapamiyom o sebepten Izmir e gidicem bu hafta annemde spora daha agirlik verebilcegimi dusunuyorum evdeyken 45 dk yapmaya caliscam bundan sonra olmazsa oglumdan erken kalkmaya caliscam bu arada Ben bide dun oglen bi kucuk tulumba tatlisi yemistm Ama hic Ekmek yemedim ya ufff su an en buyuk basarim Yemek olayini en son 6 da bitirmem esimle Gece atistirmalarimiz cok tu

İste menum

SAAT 10.30 yumurtali mantar 1 kk b.peynir 5 zeytin 2 tbe domates cay

SAAT 14.00 1 Armut

SAAT 16.00 1 Tavuk durum 1 sb ayran

Su 3 olur

Yeme islemi tamam.biliyorum durum agir oldu ama napimm odul olsun dedim bide canim cok istiyordu. acikirsam yogurt yerim belki ama acikmam gibi geliyor. :)

İste menum

SAAT 10.30 yumurtali mantar 1 kk b.peynir 5 zeytin 2 tbe domates cay

SAAT 14.00 1 Armut

SAAT 16.00 1 Tavuk durum 1 sb ayran

Su 3 olur

Yeme islemi tamam.biliyorum durum agir oldu ama napimm odul olsun dedim bide canim cok istiyordu. acikirsam yogurt yerim belki ama acikmam gibi geliyor. :)
Baya erken yediğin için sorun olmaz cnm
Akşam 7-8 gibi yoğurt yada salata yiyebilirsin

menüm kahvaltı saat 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
1 yumurta
4 zeytin
3-5 tane kuru üzüm
akşam saat 18.30
1 kase yoğurt bir elma
su 3 litre olmuştur daha içerim dün doktora gittiğimde kalbimde ritim bozukluğu olduğunu öğrendim bugün de uzun bir süre derin nefes alamadım kendimi akşama kadar iyi hissetmezsem bugün spor yapamayacağım:KK43:

Gelelim banaaaa
Kızlar ben yarışmaya başaldığımda ilk hedefim 90 ikinci hedefim 75 uçuk hayalimse 65 diye yazmıştım. Tabi o zaman 113.5 kiloydum
Bu günlerin geleceğini hayal bile edemiyorum
Bana göre sabrımın ve azmimim karşılığını aldım çünkü hepimiz biliyoruzki istemek yetmiyor
Yaklaşık bundan 25 sene önce bu kilodaydım

Sıra bildirimde
Geçen hafta 76.8
Bugün 75.3:KK71:
Fark 1.5
Yüzde 1.95

çok sevindim emeklerinin karşılığını almışsın canım

Back