- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
65de gozumu kapatıcaksam demekkı saka maka ınsallah ya cok hos gelıyo kulaga..Tatlıcık 60 olmak için önce 65 görmek gerekiyor
Zaten biz 65 oluncaya kadar sen 60 olursun
hep berabeeer ınsallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
65de gozumu kapatıcaksam demekkı saka maka ınsallah ya cok hos gelıyo kulaga..Tatlıcık 60 olmak için önce 65 görmek gerekiyor
Zaten biz 65 oluncaya kadar sen 60 olursun
Menü güzel birgülüm ama muhtemelen kahvaltıyı halâ geç yapıyonCook sikici ve yogun bi gundu tezimr odaklanmaya calisiorum bebek bi yandan evde kalmanin skntisi diger yandan. Kendmi bebismle nasi disari atsam bilemedm bgn:) cikip bi geZdik anacugumla cok sukur de acildim biraz:) sira menude:)
Sabah
1 yumurta
3 zeytin
5badem
3 ceviz
3 hurma
1 bardak sut
Yarim dilim tam tahil ekmegi
Yarim muzlu bi bardak sut
Ara
Yarim elma
Aksam
Tavuk sote
Siyah pirinc pilavi (5 kasik)
Yemekten sonra biraz kabak cekirdegi
Aksam yemegimi 16:45te yedim kizlar. Sanirm su siyah pirincin etkisi. Hic ama hic acikmadim. Hic kacamak istegim olmadi. Deli gbi tok hissdiyorum. Yarn da salatasni yapicam insallah:) tavsiye ederim.
Bu arada spor; 3 mil leslie
Bence emele yazdı onun mesajının sonrasında yazmışAynen o mesajı bende anlamadım ve üstüme alındım diğer dediklerinede aynen katılıyorum canım
Yok kız şaka yapıyom hele duşumu yapmış kremlenmişim tekrar terleyememYürü yürü o bantta bi yere varan ilk sen olacan abla bence bu kadarıda eziyet valla
Hergün böyle yapmam cnm vücut alışmasın diye hem spor türünü hemde süresini değiştirmek gerekiyorabla yeter tamam - cıkıcaksın bu hafta.. o nasıl bı gazdır bıtmek bılmeyen enerjıdr anlamadım gıttı masallah ama cok yorma kendını
Ayyy şu kocasıyla spor yapanlara imreniyom vallaSpor epey terlerti canm acayip de su icesm var:) sporu daha yeni btrdm bu arada gec geldk eve ama azimliydim yaptim:)) esimle yapcktk o 10. Dakikada pes etti:)
Nayırrrr ablasın senKafam karıstı.. sımdı ben storeperde yanı Feyza.. no abla.. cunku daha 20 yasındayımm..
storeperde=feyza.. abla yok..
Tatlımmmm abla olan benimStoreperde
ben feyza ablaya yazmak isterken niye hep storeperdeye yaziyorum anlayamadim ya :-D
ılerde abla olucam zaten suan kucuklugumu yasamak ıstıyorum yasatmıyolarr..Nayırrrr ablasın sen
Kız akşam akşam güldürdünüz beni
Biri ısrarla abla diyo öbürü ben abla değilim diye yırtınıyor
Üzümüm ya bi senin adını bilmiyorumMenüm
Sabah 1 dilim çikolatalı ekmek
2 saat sonra yarım simit, az yağlı biber kavurması, 1 çatal sucuklu yumurta
1 hurma
Öğlen 1 simit
Ara 1 avuç badem
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı, 1 parça tavuk ızgara, salata, 1 küçük bardak kola
Sabah akşam güzel cnmkizlar bugunku menum
sabah : 1 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
oglen : 2 top dondurma
aksam : tavuk sote 1 dilim tbe yogurt
3 litre su ictim 2 saat de yuruyus yaptim
Ama halâ topları götürüyon şekercikben bu hafta gume gittim umarim artilari telafi edebilirim