- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saha iyilesmedi mi? belki sik emigosa sen de saha cok acikiyo olabilrsinEvet nerden çıktıysa bu menünün neresinden tutsan elinde kalır. Başka şeyler de var. Evde 6 çocuk 6 büyük olunca ne pişireyim, ne yapayım ev aldı başını gitti daha da yatamadım bebeğim hasta. Ondan yemelerim arttı sanırım
Ama yarın muhteşem bir menüyle gelicem inşallah
Evet maalesef canım
Bu ne enerji bagyaan:)Günaydııııın
Canm bnm boyum 164. Ve 69la dedign gbi 38 hatta bazi kiyafetlerde 36 bedendim. Ideal kilom 59du ama 63e indigimde bile hic yakismadi sana bu kadari demisti etrafimdakiler. Sana yakisan kiloda kal bence:) 38 gayet fit, bndan sonrasini cesitli sporlarla destekleyebilrsn. Sikilas mesela, o ayri.canim benim boyum 1.75-1.76 civari baya kemikli ve kasliyim yani goren en fazla 65 falan diyo ben 112 kilo iken diyetisyene gittigimde kac kilo olmak istiyosun dedi ben de 65 dedim o da sana 70-75 arasi iyi olur 65 de baya zayif olursun cunku baya kasli ve kemiklisin demisti de ben duramiyom iste
Azmettim yaptm o sporu gecenin bi yarisi:) devamini getireblrm insallah. Walla abla bn hala acikmadim. Normalde ac uyaniyordum. Ve tek degisik sey menumde siyah pirinc. Ilk kez denemidtm dun. Eger bu kdr tok tutuyorsa gerckten her gun vazgecilmezm olacak.menün çok güzel sporunda öyle
siyah pirinç ben de alsam iyi olacak
yok bitanem tam iyileşmedi. gece kaç kere kalkıyor bilmiyorum sayısınıSaha iyilesmedi mi? belki sik emigosa sen de saha cok acikiyo olabilrsin
Hay Allah ben iste mefkuremi feyza diye biliyorum da abla diyorum senin ismin ne be abla yaTatlımmmm abla olan benim
Storperde feyza değil
Valla sabahın 6 sında kalk evin içinde koştur dur böyle oluyo:)Bu ne enerji bagyaan:)
Mefkurem zuhal ablada sayenizde valla bende karıştırdım kim kimHay Allah ben iste mefkuremi feyza diye biliyorum da abla diyorum senin ismin ne be abla ya
Ben hatice onu biliyorumHay Allah ben iste mefkuremi feyza diye biliyorum da abla diyorum senin ismin ne be abla ya
Hoşbuldum canim sen de mi bursadansin :) ismin ne nerde oturuyosunbursali elif hemserim hosgeldin
Mefkurem zuhal abla mi kesin miMefkurem zuhal ablada sayenizde valla bende karıştırdım kim kim
Canim mesela benim yazdigim yazi varya onun hemen sag altinda cevapla yaziyo oraya tikla mesajini yazYa Bisi sorcam su yazilari nerden yaziyosunuz kisi isminin altina yazdiginiz
Tesekkur ederim cevap verdigin icin ama Ben seyi demek istemistim ama sanirim gostermeden zor olcak neyse biraz kurcaliyim bakimmCanim mesela benim yazdigim yazi varya onun hemen sag altinda cevapla yaziyo oraya tikla mesajini yaz