• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet nerden çıktıysa :KK43:bu menünün neresinden tutsan elinde kalır. Başka şeyler de var. Evde 6 çocuk 6 büyük olunca ne pişireyim, ne yapayım ev aldı başını gitti daha da yatamadım bebeğim hasta. Ondan yemelerim arttı sanırım
Ama yarın muhteşem bir menüyle gelicem inşallah

Evet maalesef canım
Saha iyilesmedi mi? :( belki sik emigosa sen de saha cok acikiyo olabilrsin

canim benim boyum 1.75-1.76 civari baya kemikli ve kasliyim yani goren en fazla 65 falan diyo ben 112 kilo iken diyetisyene gittigimde kac kilo olmak istiyosun dedi ben de 65 dedim o da sana 70-75 arasi iyi olur 65 de baya zayif olursun cunku baya kasli ve kemiklisin demisti de ben duramiyom iste
Canm bnm boyum 164. Ve 69la dedign gbi 38 hatta bazi kiyafetlerde 36 bedendim. Ideal kilom 59du ama 63e indigimde bile hic yakismadi sana bu kadari demisti etrafimdakiler. Sana yakisan kiloda kal bence:) 38 gayet fit, bndan sonrasini cesitli sporlarla destekleyebilrsn. Sikilas mesela, o ayri.

menün çok güzel sporunda öyle :KK52:
siyah pirinç ben de alsam iyi olacak :KK39:
Azmettim yaptm o sporu gecenin bi yarisi:) devamini getireblrm insallah. Walla abla bn hala acikmadim. Normalde ac uyaniyordum. Ve tek degisik sey menumde siyah pirinc. Ilk kez denemidtm dun. Eger bu kdr tok tutuyorsa gerckten her gun vazgecilmezm olacak.

Saha iyilesmedi mi? :KK43: belki sik emigosa sen de saha cok acikiyo olabilrsin
yok bitanem tam iyileşmedi. gece kaç kere kalkıyor bilmiyorum sayısını
4te yattım zaten.ve hasta diye pek birşey yedirmiyorum sadece emziriyorum genelde

index.jpeg

Kizlar motive olur diye yuklim dedim bol kilo vermeli gunler hepinize :-)

Back