• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canim cocugun cok kucuk ayda 1 kilodan fazla vermemen gerek ki sutun azalmasin ben simdiye cok duydum kilo almissin gobek kalmis hala verememissin kilolarini laflarini sadece oglum icin sabrettim simdi insaallah karsiligini alicam sana tavsiyem tatlidan uzak dur ve gunde en az 2.5 litre su icmeye gayret et benim dogumdan sonra kilom kaldi ama artmadi cok sukur dikkat etmeye calistim yine elimden geldigince baskalarini bosver bebeginin bu zamanlarini bir daha nerde bulcan da emzircen simdi onun icin en faydali sey senin sutun sen emzirmene bak diyet yapma saglikli beslen dedigim gibi burda benim gibi cocugun olan cok arkadasimiz var onlar da tavsiye de bulunabilir sana yardimci olmak adina moralini bozma emi canim

Benim de menum şoyle
10.00 2 domates 3 salatalik 2 kk peynir 2 ad.zeytin bir bardak süt 1.5 dilim kepek ekmegi

14.30 1.5 kase yogurt

18.00 1 tabak menemen bir kase yogurt 1.5 dilim tam bugday ekmegi

10.50 1 armut

2 litre su

Haklisin mimoza ( bu arada adini yasini meslek kg detayla yazabilirmisin ben bi kac gun takip edemedim kacirdim) kendimi tutmaliysim

Ben emel 30 yasindayim 8aylik bir oglum var ilk bebegim 102 den dustum kg aldim verdim derken temmuz 15 de bu topige basladim.92.2 den 86.5 e dustum haftasonu kacamaklarim +700 ekletti onu verirsem kardir.

Hatice bu hafta 90 kg kirilip 8 leri gorucen insallah
İnşallah canımda bilmiom benm hiç umudum yok

Benim de menum şoyle
10.00 2 domates 3 salatalik 2 kk peynir 2 ad.zeytin bir bardak süt 1.5 dilim kepek ekmegi

14.30 1.5 kase yogurt

18.00 1 tabak menemen bir kase yogurt 1.5 dilim tam bugday ekmegi

10.50 1 armut

2 litre su

canım kahvaltn baya saglam olmus.. :KK36: arada yogurt cok ıyı zaten..:KK37: aksam da guzel menun ama bence ekmegı aksam mumkun oldugnca az yıyın.. hatta hıc yemeyın.. :KK51: suyun da bıraz daha fazla olabılırdı ama yıne de guzel gorunuyo genel olarak :cool:

Canim cocugun cok kucuk ayda 1 kilodan fazla vermemen gerek ki sutun azalmasin ben simdiye cok duydum kilo almissin gobek kalmis hala verememissin kilolarini laflarini sadece oglum icin sabrettim simdi insaallah karsiligini alicam sana tavsiyem tatlidan uzak dur ve gunde en az 2.5 litre su icmeye gayret et benim dogumdan sonra kilom kaldi ama artmadi cok sukur dikkat etmeye calistim yine elimden geldigince baskalarini bosver bebeginin bu zamanlarini bir daha nerde bulcan da emzircen simdi onun icin en faydali sey senin sutun sen emzirmene bak diyet yapma saglikli beslen dedigim gibi burda benim gibi cocugun olan cok arkadasimiz var onlar da tavsiye de bulunabilir sana yardimci olmak adina moralini bozma emi canim
Bu mesajin kime bilemedm ama uzerime alinabilrm diger taze annelermz gbi:) bn zaten ceviz badem sut yumrta bnlari hayatimdan cikartmadan biseyler yapmaya calisiorum. Erken diyor annem de ama bn gitecek kiyafet bulamamaktn deli gbj bunaldm. Gardrobum tika basa kiyafet dolu ama hicbrni giyemiyorum. Cook sikici cook

Kizlar valla hepinizin menusu cok guzel ben cumartesiden beri toparlamaya calisiyorum ve baya bi zor olyorr 2 gun sonra gitcezya yazik esim ailesi cesit turlu yapiyor bugun cogkofteyi yapan eltim cok aalingan az yedim diye hala soyleniyor :KK43:

Ama suda bir gercek baya baya tokum sanirim midem kuculuyor

Arti buraya yazmak ve yorum duymak motivasyonumu artiriyor.

Feyza senin de yasamin benim ki gibi cok yogun.

Zuhal abla hatice defne takipteyim :)
Takiptesinde güzellik başlarda daha çok geliyodun sonrada yok okul açıldı işim var deyip yine az gelicem

Cook sikici ve yogun bi gundu:KK43: tezimr odaklanmaya calisiorum bebek bi yandan evde kalmanin skntisi diger yandan. Kendmi bebismle nasi disari atsam bilemedm bgn:) cikip bi geZdik anacugumla cok sukur de acildim biraz:) sira menude:)

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
5badem
3 ceviz
3 hurma
1 bardak sut
Yarim dilim tam tahil ekmegi
Yarim muzlu bi bardak sut

Ara
Yarim elma

Aksam
Tavuk sote
Siyah pirinc pilavi (5 kasik)

Yemekten sonra biraz kabak cekirdegi

Aksam yemegimi 16:45te yedim kizlar. Sanirm su siyah pirincin etkisi. Hic ama hic acikmadim. Hic kacamak istegim olmadi. Deli gbi tok hissdiyorum. Yarn da salatasni yapicam insallah:) tavsiye ederim.

Bu arada spor; 3 mil leslie

Bu mesajin kime bilemedm ama uzerime alinabilrm diger taze annelermz gbi:) bn zaten ceviz badem sut yumrta bnlari hayatimdan cikartmadan biseyler yapmaya calisiorum. Erken diyor annem de ama bn gitecek kiyafet bulamamaktn deli gbj bunaldm. Gardrobum tika basa kiyafet dolu ama hicbrni giyemiyorum. Cook sikici cook
Aynen o mesajı bende anlamadım ve üstüme alındım diğer dediklerinede aynen katılıyorum canım:KK51:

canım sporun harikaa:KK73: suyunda çok iyi ama sadece pirinç lapası yemek seni halsiz bırakmadı mı :KK64:
Yok cnm bırakmadı zaten sadece 1 günlük çünkü dikkat ettiğim halde eksiye düşemedim bu hafta yarın Pro günü yapıcam
Hele şimdi yorgun ama çok enerjiğim
Gidip birazdahamı yürüsem ki :KK70:

Cook sikici ve yogun bi gundu:KK43: tezimr odaklanmaya calisiorum bebek bi yandan evde kalmanin skntisi diger yandan. Kendmi bebismle nasi disari atsam bilemedm bgn:) cikip bi geZdik anacugumla cok sukur de acildim biraz:) sira menude:)

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
5badem
3 ceviz
3 hurma
1 bardak sut
Yarim dilim tam tahil ekmegi
Yarim muzlu bi bardak sut

Ara
Yarim elma

Aksam
Tavuk sote
Siyah pirinc pilavi (5 kasik)

Aksam yemegimi 16:45te yedim kizlar. Sanirm su siyah pirincin etkisi. Hic ama hic acikmadim. Hic kacamak istegim olmadi. Deli gbi tok hissdiyorum. Yarn da salatasni yapicam insallah:) tavsiye ederim.

Bu arada spor; 3 mil leslie
canım menun cıddı manada cok ıyı olmus bugun.. :KK36:gozume batan hıc bısey olmadı.. sabahta dolu dolu aksamıda erken kapatmıssn daha ne olsun.. sporunda gayet ıyı:KK9:

• Beğen
Reactions: BBD
Back