• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok cnm bırakmadı zaten sadece 1 günlük çünkü dikkat ettiğim halde eksiye düşemedim bu hafta yarın Pro günü yapıcam
Hele şimdi yorgun ama çok enerjiğim
Gidip birazdahamı yürüsem ki :KK70:

abla yeter tamam - cıkıcaksın bu hafta.. :confused: o nasıl bı gazdır bıtmek bılmeyen enerjıdr anlamadım gıttı :oops: masallah ama cok yorma kendını :KK36:

canım menun cıddı manada cok ıyı olmus bugun.. :KK36:gozume batan hıc bısey olmadı.. sabahta dolu dolu aksamıda erken kapatmıssn daha ne olsun.. sporunda gayet ıyı:KK9:
Spor epey terlerti canm acayip de su icesm var:) sporu daha yeni btrdm bu arada gec geldk eve ama azimliydim yaptim:)) esimle yapcktk o 10. Dakikada pes etti:)

Spor epey terlerti canm acayip de su icesm var:) sporu daha yeni btrdm bu arada gec geldk eve ama azimliydim yaptim:)) esimle yapcktk o 10. Dakikada pes etti:)
neyse kı sen ona uymamıssn..:KK51:
bende yarıda bıraktıgmda ıcım rahat etmıyo hıc.. ıste bu azım.. 2-3 ay sonra da azmın zaferı olucak adı.. :KK37:

Ayni durumdayim ben de hala eski kiyafetlerim o kdr cokki coguna hala giremiyorum bi kacina yavastan girmeye basladim ama olsun yeni anneler sabretsin aman sutunuz azalmasin o altin degerinde bebeginiz icin cok onemli beni motive esen sey hep bu oldu

Benim de menum şoyle
10.00 2 domates 3 salatalik 2 kk peynir 2 ad.zeytin bir bardak süt 1.5 dilim kepek ekmegi

14.30 1.5 kase yogurt

18.00 1 tabak menemen bir kase yogurt 1.5 dilim tam bugday ekmegi

10.50 1 armut

2 litre su
Zuhrem akşamki armudu öğlen yoğurtla berber yesen daha iyi olurdu
Akşam yemeğinden sonra dükkanı kapatalımki yağlar yanmaya başlasın

Valla sporumu yaptım suyum 3 ü kesin geçti eee menüde güzel ben daha napam e napam yani
Kendini rahat bırak güzelim
Bide kaçamaklar herkesde aynı etkiyi göstermez. Biliyon bende ufak bişey yesem hemen artıya geçiyom
Yaptığımız bir kaçamak bizi 3 gün bazen 1 hafta geriye götürür
Bu herkesde aynı olmuyor ama bizim bünye biraz nazlı heralde

Bu mesajin kime bilemedm ama uzerime alinabilrm diger taze annelermz gbi:) bn zaten ceviz badem sut yumrta bnlari hayatimdan cikartmadan biseyler yapmaya calisiorum. Erken diyor annem de ama bn gitecek kiyafet bulamamaktn deli gbj bunaldm. Gardrobum tika basa kiyafet dolu ama hicbrni giyemiyorum. Cook sikici cook
Bazen gerçekten anlamıyorum bizim milleti
Tatlım siz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorsunuz
Cısssların ne Size nede süte faydası yok

Back