Yürü yürü o bantta bi yere varan ilk sen olacan abla bence bu kadarıda eziyet vallaYok cnm bırakmadı zaten sadece 1 günlük çünkü dikkat ettiğim halde eksiye düşemedim bu hafta yarın Pro günü yapıcam
Hele şimdi yorgun ama çok enerjiğim
Gidip birazdahamı yürüsem ki
Yok cnm bırakmadı zaten sadece 1 günlük çünkü dikkat ettiğim halde eksiye düşemedim bu hafta yarın Pro günü yapıcam
Hele şimdi yorgun ama çok enerjiğim
Gidip birazdahamı yürüsem ki
Aynen 90 larda sürünüyom da 60 olmak istemem diyom kız istemem yan cebime koy bari+2-3 kılo oynama payı olur arada.. 60 ıyıdır..hem 65 oldukta begenmıyoruz sankı
Spor epey terlerti canm acayip de su icesm var:) sporu daha yeni btrdm bu arada gec geldk eve ama azimliydim yaptim:)) esimle yapcktk o 10. Dakikada pes etti:)canım menun cıddı manada cok ıyı olmus bugun..gozume batan hıc bısey olmadı.. sabahta dolu dolu aksamıda erken kapatmıssn daha ne olsun.. sporunda gayet ıyı
anladim ablacim dikkate alicam dediginicanım kahvaltn baya saglam olmus..arada yogurt cok ıyı zaten.. aksam da guzel menun ama bence ekmegı aksam mumkun oldugnca az yıyın.. hatta hıc yemeyın.. suyun da bıraz daha fazla olabılırdı ama yıne de guzel gorunuyo genel olarak
hayal kurmasıda parayla degıl ya canımmm..Aynen 90 larda sürünüyom da 60 olmak istemem diyom kız istemem yan cebime koy bari
Bu arada storeperde en genclerimzden:))Anladim ablaci
anladim ablacim dikkate alicam dedigini
neyse kı sen ona uymamıssn..Spor epey terlerti canm acayip de su icesm var:) sporu daha yeni btrdm bu arada gec geldk eve ama azimliydim yaptim:)) esimle yapcktk o 10. Dakikada pes etti:)
Hayaller 60 hayatlar 90hayal kurmasıda parayla degıl ya canımmm..cok ıstersek olar belkııı
ben 20 yasındayııımmmAnladim ablaci
anladim ablacim dikkate alicam dedigini
ıyıydı bu.Hayaller 60 hayatlar 90
Bu arada storeperde en genclerimzden:))
ıyı geceler canım..Neyse canlarım ben yatıyorum size iyi geceler inşallah sabaha kadar yağlarınız erisin erisin bitsin
Zuhrem akşamki armudu öğlen yoğurtla berber yesen daha iyi olurduBenim de menum şoyle
10.00 2 domates 3 salatalik 2 kk peynir 2 ad.zeytin bir bardak süt 1.5 dilim kepek ekmegi
14.30 1.5 kase yogurt
18.00 1 tabak menemen bir kase yogurt 1.5 dilim tam bugday ekmegi
10.50 1 armut
2 litre su
Storeperde
ben feyza ablaya yazmak isterken niye hep storeperdeye yaziyorum anlayamadim ya :-D
Kendini rahat bırak güzelimValla sporumu yaptım suyum 3 ü kesin geçti eee menüde güzel ben daha napam e napam yani
Tatlıcık 60 olmak için önce 65 görmek gerekiyorben 60 olmak ıstıyorum ya banane banane..60 oldugumu gor benım abla..
Bazen gerçekten anlamıyorum bizim milletiBu mesajin kime bilemedm ama uzerime alinabilrm diger taze annelermz gbi:) bn zaten ceviz badem sut yumrta bnlari hayatimdan cikartmadan biseyler yapmaya calisiorum. Erken diyor annem de ama bn gitecek kiyafet bulamamaktn deli gbj bunaldm. Gardrobum tika basa kiyafet dolu ama hicbrni giyemiyorum. Cook sikici cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?