• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende spiral vardi hastaligim o yuzden cok gec oluyodu 35 40 gunde 1 saglikli beslenmeye basladiktan sonra hemen adet oldum normal vaktinde yani acaba bunu tetikler mi ben buna bagladim ama

Hoşgeldin canım adet halini etkiler mi bilmiyorum ama bendede aynı şey oldu 4 senelik evliyim 2. Kızım 3 aylık odu ben adet oldum ve 4 senede hiç olmadığım kadar çok oldum sanırım hem sağlıklı beslenme hem spor etkiliyo
Sagol canim benim hoşbuldum. Ben de apiralden sonra 10 gun adet oluyodum ve iki adetimin arasi cok uzundu saglikli beslenmeye baslad8ktan sonra baktim normal vaktimde adet olmusum ben cikolata tatli tarzi seyleri cok tuketiyodum onlarda da hep katki maddesi var simdi biraktim ondan da olsa gerek

Aynen canm oto kontrol yetmedgnde bazn brbrmze destek vermemiz gerekio:)
Cok guzel bi sey ya gecen hafta dusuncesiz birinin hamile misin yine demesiyle kesin kilo vermeye baslayarak buraya girdim1 ayda 7kilo basligini okudum oyle basladim sizi gorunce bu konuya dahil oldum herkes birbirini destekliyo bu cok guzel bi sey sorumluluk hissediyoruz buraya yazacagiz diye

Cok guzel bi sey ya gecen hafta dusuncesiz birinin hamile misin yine demesiyle kesin kilo vermeye baslayarak buraya girdim1 ayda 7kilo basligini okudum oyle basladim sizi gorunce bu konuya dahil oldum herkes birbirini destekliyo bu cok guzel bi sey sorumluluk hissediyoruz buraya yazacagiz diye
Cnm önemli olan vermek değil sağlıklı dengeli bi şekilde beslenip Kilo vermek sonrasındada geri almamak
Genelde menülerimiz sağlıklı bi kahvaltı sebze et salata dan oluşan öğünlerimiz

Cnm önemli olan vermek değil sağlıklı dengeli bi şekilde beslenip Kilo vermek sonrasındada geri almamak
Genelde menülerimiz sağlıklı bi kahvaltı sebze et salata dan oluşan öğünlerimiz
Normalde de ben sabah 9 10 da kahvalti yapinca oglen cok yiyemem kahvaltimi domates salatalik agirlikli yapiyorum peynir falan aciktirmiyo sanirim oglen o yuzden yogurt ve 1 dilim ekmek yetiyo onceden hic yemezdim oglen bsy aksama kdr atistirirdim ondan ben duzenimi boyle oturtmayi dusunuyorum verip alacagimi sanmiyorum ta ki tatli yemedigim surece beni bitiren sey tatliydi zaten :-)

Normalde de ben sabah 9 10 da kahvalti yapinca oglen cok yiyemem kahvaltimi domates salatalik agirlikli yapiyorum peynir falan aciktirmiyo sanirim oglen o yuzden yogurt ve 1 dilim ekmek yetiyo onceden hic yemezdim oglen bsy aksama kdr atistirirdim ondan ben duzenimi boyle oturtmayi dusunuyorum verip alacagimi sanmiyorum ta ki tatli yemedigim surece beni bitiren sey tatliydi zaten :-)
Tabi sen bilirsin ama biz çoğumuz ekmeği sabahları tercih ediyoruz

Aynen canm oto kontrol yetmedgnde bazn brbrmze destek vermemiz gerekio:)
Benim oto kontrol yetmiyor :( ne biçim bi insanım ya, bıraksam biliyorum neler yaşadığımı, yaşayacağımı. Devam etsem edemiyorum. Ama etmeliyim, nolursa olsun. Ne kadar şaşsam da, bırakamam. Aynı günlere geri dönemem :(
Zuhal abla tatlı yemedim gerçekten ama poğaça, simit havada uçuşuyor bizim evde bu ara :(

Benim oto kontrol yetmiyor :KK43: ne biçim bi insanım ya, bıraksam biliyorum neler yaşadığımı, yaşayacağımı. Devam etsem edemiyorum. Ama etmeliyim, nolursa olsun. Ne kadar şaşsam da, bırakamam. Aynı günlere geri dönemem :KK43:
Zuhal abla tatlı yemedim gerçekten ama poğaça, simit havada uçuşuyor bizim evde bu ara :KK43:
Canım çok tatlı çektiğinde bende ya kuru kayısı falan yiyorum yada az bişi balın içine fındık ceviz atıp yiyorum ama çok kötü olursam en azından çikolatadan sağlıklı

Haticem geçende yazmıştım bilmiyom gördünmü
Eğer 1-2 hafta daha böyle devam ederse git bi kan testi yaptır hemde Hormonlarına baktım cnm
Gördüm abla ama benim kilo vermem için çok düzenli spor yapmam ve çok çok dikkat etmem sıfır kaçamak yapmam lazım ama bu aralar yapamadım çocuk hastayken ne buldumsa yedim spor yapamadım ve sanırıım reglimde erken olucak şiş hissediyorm şu düzenimi tekrar oturtayım reglimde bitsin aynı olursam gitmeyi düşünüyorum

zuhrelif zuhrelif canım 20 yasındaym ben.. abla degılım :KK70:

tesekkur ederm yorumlarınz ıcın.. evet bı analız sart oldu bakalım en kısa zamanda.. :cool:

muska77 muska77 canım obez cıkmıyorm ama 20 kılo kadar vermem gerektıgnı gorunce kendımı ultra obez hıssettırdı bana pıs bılgısayarm.. :oops:

bu arada yıne cok duzensız beslenmek zorunda kaldm gıbı hıssedıyorum.. aksam menu bıldırımı yapıcam.. :KK51:

Benim oto kontrol yetmiyor :KK43: ne biçim bi insanım ya, bıraksam biliyorum neler yaşadığımı, yaşayacağımı. Devam etsem edemiyorum. Ama etmeliyim, nolursa olsun. Ne kadar şaşsam da, bırakamam. Aynı günlere geri dönemem :KK43:
Zuhal abla tatlı yemedim gerçekten ama poğaça, simit havada uçuşuyor bizim evde bu ara :KK43:
Yapma tatlım onlarda basit karbon sonra şekere dönüşüyor sonrasında dahada çok acıkırsın
Zayıflayıp incecik olunca ne kadar mutlu olacağını düşün
Bak ben şu An görüntümden o kadar rahatsız değilim ama biliyırumki tartıda 65 görmek beni çok mutlu edecek belki hayalini bile kuramadığım bi kiloya düşücem, onun için çabalıyorum
Sabretmeden emek vermeden bu mutluluğu yaşayamayız cnm
Sende ona göre seçimini yap
Yoksa hepimizin canı bişeyler istiyor

Yapma tatlım onlarda basit karbon sonra şekere dönüşüyor sonrasında dahada çok acıkırsın
Zayıflayıp incecik olunca ne kadar mutlu olacağını düşün
Bak ben şu An görüntümden o kadar rahatsız değilim ama biliyırumki tartıda 65 görmek beni çok mutlu edecek belki hayalini bile kuramadığım bi kiloya düşücem, onun için çabalıyorum
Sabretmeden emek vermeden bu mutluluğu yaşayamayız cnm
Sende ona göre seçimini yap
Yoksa hepimizin canı bişeyler istiyor
Evet aynen bi seçim yapmak lazım..

Back