• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Orda çok öyle yağ kas oranı ölçen merkezler
Hatta vücudun neresinde ne kadar yağ var ortaya çıkıyor
Bence şimdiden ölçüm yaptırabilirsin

hımm ıyımıs.. azıcık zayıflıyım da oyle yaptırıcam soz.. o_O sımdı uzulucegım bıseyle karsılasmak ıstemıyorum.. zaten dıkkat edıyorum.. sonuclar benı memnun edıp 65e dustugum gun gıdıcem hemde.. :KK51:

Dun gece hıc uyku tutmadı.. nete bakındım oylee, vucut kıtle ındeksımıdır nedır..:KK12: sınır ettı benı.. 20 kılo fılan vermem gerekıyomus benım.. cok fazla degıl mııı :KK61: obezmıyım yanı ben.. :oops:
Canm kas orani kiloyu cok etkiler. Kemik yapisi da. O testlere guvenme derm. En mantklisi yag analizi.

hımm ıyımıs.. azıcık zayıflıyım da oyle yaptırıcam soz.. o_O sımdı uzulucegım bıseyle karsılasmak ıstemıyorum.. zaten dıkkat edıyorum.. sonuclar benı memnun edıp 65e dustugum gun gıdıcem hemde.. :KK51:
Ben 3 sene önce TR de yaptırmıştım 90 Kilo falandım 40 yaşında metabolik yaşım 49 çıkmıştı
Karşılaştırma yapmak için iyi oluyor
Mesela 2 Kilo verdin ama 4 Kilo yağdan gitmiş kas oranın artmış oluyor

sağlıklı beslenmişsin menün çok güzel :kk77::KK39:
sporunda çok güzel ben 2 saat yürüyüşe dayanamam mesela :KK43:
Tesekkur ederim hayatım, yurumeyi cok seviyorum aksam serin serin disarida ama..
Dun gece hıc uyku tutmadı.. nete bakındım oylee, vucut kıtle ındeksımıdır nedır..:KK12: sınır ettı benı.. 20 kılo fılan vermem gerekıyomus benım.. cok fazla degıl mııı :KK61: obezmıyım yanı ben.. :oops:
Heh heh bende 1.seviye obezmisim, diyete basladigimda 2.seviye obezdim. Bencede cok sacma cunku hicde obez gorunmuyorum ben, sende oyle.

Merhaba araniza yeni katildim ismim elif:) bursadan yaziyorum yasim 25, 16 aylik bir cocugum var sezeryandan kalan kilolarimi vermeye calisiyorum gecen hafta diyete baslamistim zaten burayi gorunce hemen dahil olayim ben de dedim. Gecen hafta 61.5la basladim bugun itibariyle 59.1 im hedefim 50 ama bu sarkik gobegi napcam :KK43:

hoşgeldin cnm
yürüyüş ya da başka sporlar yapmaya vakit bulursan göbeğin sıkılaşır

kizlar bugun 74.1 geldim yani bildiginiz 800 gr artidayim bu ne ya bi ileri iki geri
aksamlari yemegi biraz daha azaltip sporu da bi seferde 2 saat seklinde degil de sabah aksam 1 saat seklinde yapayim diyorum gerci her gun sabah cikamam da haftada 3 gun ciksam yeter zaten nasil is bu ben anlamadim gitti

hosgeldn canım.. bende feyza memnun oldum. kılonda bısey yokkı zaten.. :KK51:

neyse ınsan olmak ıstedıgı kendını ıyı hıssettıgı kıloda olmalı her zaman.. :KK66:

menu bıldırımı her gun yapıyoruz.. toplu bı sekılde saatlerıyle bırlıkte ne yedıklerımızı ne ıctıklerımızı yazıyoruz ogun olarak araları da belırtıyoruz.. suyumuzu sporumuzu da aynı yoruma eklıyoruz her gun..:KK51:

tartı gunlerımız cuma gunu oncelıkle.. sabah ac karnına tartılıp oglene kadar bıldırım yapıyoruz lıste olusturmak ıcın.. pazartesı de tartılıyoruz haftasonu kacamagı yapmamak ıcın.. onunda bıldırımı var tabı ama lıste yapmıyoruz.. her hafta cuma gunlerını baz alarak ılk 3u belırlıyoruz..

sıstem bu sekılde ama daha once de bıcok kısı yazdı devamlılık saglyamadı.. umarım sende onlardan olmazsn.. :KK37:

Memnun oldum feyza abla aslinda ben gobekten cok sikayetciym ney giysem ordan fskiriyo bu zamana kadr oglum icin diyet yapmadim simdi buyudu daha az emiyo eskiye gore aslinda ben burayi 1 haftadir takip ediyorum yazdiklarinizi okuyorum yazmak bu gune kismetmis insaallah duzenli bildirimlerimi yaparim ben de :) herkes icin duam umarim herkes istedigi kiloya ulasir :)

Hoşgeldin cnm Zaten çok bi fazlalığın yok
Hem sağlıklı beslenme hemde sporla o göbüş yavaş yavaş kendini toplar
Her öğününde yoğurt yemeye çalış
Ben de yogurda cok dikkat ediyorum oglen ve aksam mutlaka yogurt yiyorum oglen sebze yemegi yemiyorum ama sadece yogurt ve 1 dilim kepek ekmegi bazen de tam bugday ekmegi

Bide ben haftada 2 3 kez yuruyuse cikiyorum 1 2 saat ama bebek arabasiyla cikiyorum baska turlu imkanim yok cunku cocugum yanimda yurumuyo kucagima gelmek istiyo hemen o da yuruyusten sayiliyo mu ki

Ben de yogurda cok dikkat ediyorum oglen ve aksam mutlaka yogurt yiyorum oglen sebze yemegi yemiyorum ama sadece yogurt ve 1 dilim kepek ekmegi bazen de tam bugday ekmegi
Tatlım ekmeğini sabah yesende öğlen sebzeni yoğurdunu yesen daha iyi olur

Bide ben haftada 2 3 kez yuruyuse cikiyorum 1 2 saat ama bebek arabasiyla cikiyorum baska turlu imkanim yok cunku cocugum yanimda yurumuyo kucagima gelmek istiyo hemen o da yuruyusten sayiliyo mu ki
Birazda tempolu yürürsen neden sayılmasın

Back